Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

iyiydir cnm ben gezmeye giderken minibüs kullanmıyom çokta uzak olsa yürümeye çalışıyom bebek arabasını iterek yürümekte epey kalori harcıyo kuşumda etrafı izliyo yaz geldi malum bzn ağlıyo ama idare ediyoz
şu günlerdede çok huysuzlanıyo gece pek yatırmıyo beni açıkçası
uykusuzlukta kilo verdiriyo
evet gezmzyi baya seviyorlar benimkide ne zaman cikarsam cok seviniyor etrafi izliyor ve uyuyor :))):ecrin_bebek:yavrusum benim yaz geldi annesi hergun cikaracak onu az kaldiopuyorumnanaktan
cnm siz lapa yapcaktınız yaptınızmı ne kdr gitti lapayla

canim yaptim evet nazlida yapti fakat kilo bildirmedi bu hafta..benim 63.8 di kilom 63.1 oldu yani 1 gunde 700 gr gitti ben 1 gunluk yaptim....bu cuma yeniden yapmayi dusunuyorum varmisin sende 1 gunluk lapaya???bu arada dogum kilolarindan kurtulma topigine yediklerini yazmissin yorum yaptim cok sagliksiz geldi bana sutun kesilir bu gidisle hep oylemi besleniyorsun???

myos gobusunde catlak oldumu senin hamileyken??ne durumda gobus benimki hic yok nerdeyse sadece aksamlari yemekten sonra cikiyor eski haline dondu...

merhaba bonibonlar a.s.
bugünkü menüm cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı sabah-öğle bir oldu kahvaltı(tulum peyniri1kk,3 domates,1 salatalık,1 yumurta,3 dilim ekmek,az şekerli çay )
ara-1 sade nescafe
ara-1 elma
akşam-kuşbaşı kavurma,salata,ezogelin çorba,1 dilim ekmek :))

Son düzenleme:
merhaba bonibonlar a.s.
bugünkü menüm cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı sabah-öğle bir oldu kahvaltı(tulum peyniri1kk,3 domates,1 salatalık,1 yumurta,3 dilim ekmek,az şekerli çay )
ara-1 sade nescafe
ara-1 elma
akşam-kuşbaşı kavurma,salata,ezogelin çorba

menun cok guzelmis canim...aksam 1 dilim ekmekte yiyebilirsin kavurmayla oyle ekmeksiz bayar cunku et...a.s

kizlar peki egzersiz durumlari ne side?ben 3 gunden beri artik 15-20 dakika stepper 10-15 dakika egzersiz yapiyorum artik...daha cabuk gidecek kilolarim artik gorun bakin ;))

ahada geldım arkamdan konusuyordun bırden kulaklarım cınladı geldım
cnm 23nısan senlıklerı gamzede gosterısı vardı ıste dunde mevlut derken bgnde temızlık babası gamzeyı alıp gıttı bız keremle basbasa bı bakayım kızlar ne alemde dedım bıraz tatlıyı kacırdım ama aksam bu aksamdan baslıyorum gerı herkes ayyy nasılda zayıflamıssın ole dıyen dıyene cok sevıındım gaza gelşdım yıne :))))
sızler nasılsınız neler yaptınız lapa sonrası tartılamadım bıle erkenden okula cıktık sonra telas ıste bu hasta sonuna anca tartılırım inş. ole buralardayım cok deılde az suc ısledım

ayyy kızlar dun hıc vakıt bulamadım gece kendımı yataga attığımda 2ydı sanırım kılo bıldırımı de yapamadım tartılamadım bıle :(((( kusura bakmaayın ama aynı dıyelım bız yıne ıns. haftaya ....

gunaydin kizlar nasilsiniz herkesler iyimi mehayim kilomu ekledinmi kiz listeye? benim diyet tozuttu yine
dun esimin dogum gunuydu kocaman bir pasta yaptim bakalimnasil yencek o pasta arkadaslari davet ettik ama mac sayesinde gelen olmadi:olmaz: bir dilim yedim duneyvahedigeldismile

gunaydin kizlar nasilsiniz herkesler iyimi mehayim kilomu ekledinmi kiz listeye? benim diyet tozuttu yine
dun esimin dogum gunuydu kocaman bir pasta yaptim bakalimnasil yencek o pasta arkadaslari davet ettik ama mac sayesinde gelen olmadi:olmaz: bir dilim yedim duneyvahedigeldismile

bir dilimse biseycik olmaz 1 dilimse ama:jeyyar:

günaydın bonibonlar
prensesim eşine mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum
sen uzak dur o pastadan canım hepsini eşine yedir
tabii nasıl yapacaksan :))
bende bugün 5 kilo diyetine başladım aslında karşıyım böyle diyetlere
ama bi deneyim dedim bakalım sonuç ne olacak dayanamazsam bırakırım
hepimize iyi bir hafta sağlıklı zayıflamalar diliyorum hihoyyyt

bir dilim yedim. ama nasil bitecek o pasta hepsini ona yedirecegim.

sagol topraksu ablam rabbim hepimize hayirli saglikli omurler versin.

canim bende yapiyorum boyle senin gibi birer dilim yiyoruz kaliyor yenmesse olmaz yense kilo aldirir CADIARZU burda bir arkadasim var cocuklari var 3 tane dolduruyorum bir tabaga hem onlar nasipleniyor hem ben gereksiz kalori almaktan kurtuluyorum:lepi:
yokmu seninde komsun arkadasin gotur sevindir sende cocuklarini hemde sende kurtul kilo almaktan:dance:

Back
X