• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tesekkurler yesacim yarin resimleri ekliyecegim

kolay gelsin canim cok iyi gidiyorsun bu hafta birinci olabilirsinboshayallersmile

ekle ekle de bakalim valla :)
tesekkurler canim benim iddaliyim valla arada cikolata kacamaklarim oluyor malesef ama
100 kere ip atladim
100 kalori kondisyon bisikleti
biraz da hareket yaptim

insallah biraz daha yapacagim canim opuyorumnanaktan

tesekkurler canim benim iddaliyim valla arada cikolata kacamaklarim oluyor malesef ama
100 kere ip atladim
biraz da hareket yaptim

insallah biraz daha yapacagim canim opuyorumnanaktan[/QUOT
çok iddialısınz keşke bende öyle olabilsem birinciliği kaptırmayacaksınız anlaşılanbenim resmen hertarafım tutuldu hakkaten baya ağırmış.buarada bişey sorcam ara öğünlerde mesela acıkıyorum ben leblebi beyaz nohut vs yesem olurmu acaba:uhm:arada meyve yerine.

hrs kolay gelsin ade4t dönemim acaip şişim ve heryerim ağrıyor dün aerobiğe başladım..
yediklerim fene değil..
hrs kolay gelsin..

mehaycim biraz daha buyusun gecer kusmalari canim ilk baslarda hep oyle oluyormus.

off bende usudum yoruldum bol para harcadim herufuuum beni kesecekakannehir indirim vardi kendime makyaj malzemeleri aldim birde kazak alacaktim param cikismadikaydirigubbakcemile3onunda hafta sonu kocacima aldircam:hulya:

aldir canim aldir sana almiyacakta kime alacak..alsin adamlar isleri ne??kaydirigubbakcemile3biz onlara hizmet ediyoruz butun sene:lepi:

mehaycim oncellikle Allah kabul etsin oruclarini seninde dedigin gibi orucluyken diyet pek yuruyor emrenin de umarim kusmalari gecer opuyorumnanaktan

princess of rain
gule gule canim aldiklarini zemuszemus

benimde bugun menum iyiydi ama pek su icemedim o yuzden su saatten itibaren baslayim su icmeye birazdan da ip atlayip kondisyon bisikletini kullanacagim insallah :emir_bebek:

insallah can,imcigim saololumunekankayizsmile

kizlar selam bu aksamki iftar menumde corba, firinda balik ve salata var...
sahurada her zamanki gibi ya kahvaltilik ya kellogs...

gunaydin kizlar nasilsiniz?ay buraya kar yagdi ama az gece baya yagiyordu sabah kalktim o kadarda yokmus yesa orayada yagdimi kizaklinialirimsmileaksam metoffice baktim very heavy snow diyordu london icinohaoldumsmile

bende kahvalti yap,madim henz zaten klasik bir kahvalti yapicam okul olmasaydi lapa diyeti yapcektim ama olmadi yarinda asure var bana arkadasim cagirdi asureye gidecemhihoyyyt

resimleri cektim durun bi ekleyip gelimmmbayanssulusmile

ulaaa yeni smililer ne kadaaaaaaaa gozellll buleeeeeguclubacismile

slm kızlar nasılsınız masallah herkeslere ınsallah bende bır dahakı yarısmanızda aranızdayım bakalım pazartesı ıtıbarıyle basladım :)))))))))

100 kere ip atladim
biraz da hareket yaptim

insallah biraz daha yapacagim canim opuyorumnanaktan[/QUOT
çok iddialısınz keşke bende öyle olabilsem birinciliği kaptırmayacaksınız anlaşılanbenim resmen hertarafım tutuldu hakkaten baya ağırmış.buarada bişey sorcam ara öğünlerde mesela acıkıyorum ben leblebi beyaz nohut vs yesem olurmu acaba:uhm:arada meyve yerine.

canim benim ya cok tesekkurler de bugun tartildim 51.0 ciktim nasil oldu neden oldu bilemedim sadece cikolata kacamaklarim oluyor onun disinda sporum var yaa :olmaz:

canim olur bence 1 avuc gecmeyecek sekilde yiyebilirsin ozellikle beyaz leblebi pek iyiymis :)

BEYAZ LEBLEBİ FAYDALARI
Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır.
Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır.
Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır.
Anne sütünü artırır.

gunaydin kizlar nasilsiniz?ay buraya kar yagdi ama az gece baya yagiyordu sabah kalktim o kadarda yokmus yesa orayada yagdimi kizaklinialirimsmileaksam metoffice baktim very heavy snow diyordu london icinohaoldumsmile

bende kahvalti yap,madim henz zaten klasik bir kahvalti yapicam okul olmasaydi lapa diyeti yapcektim ama olmadi yarinda asure var bana arkadasim cagirdi asureye gidecemhihoyyyt

resimleri cektim durun bi ekleyip gelimmmbayanssulusmile

ulaaa yeni smililer ne kadaaaaaaaa gozellll buleeeeeguclubacismile

canim okullar kapandi burda yani ise gitmedim bende evvdeyim zemuszemus gece cok yagdi her taraf bembeyaz simdi de alsanaalsanasmile

ben de kahvaltimi yazayim bari

kahvaltilik gevregi sut muz

sonrasinda ceviz mandalina opuyorumnanaktan

kizlar selam bu aksamki iftar menumde corba, firinda balik ve salata var...
sahurada her zamanki gibi ya kahvaltilik ya kellogs...

off supermis menun canim ya nasi canim cekti valla salatayi cok ozledim ben yaa yerimseniben

slm kıslar nasılsınız opuyorumnanaktan
prensesim aldıklarını güle güle kullan Şeniz
malum dönemimden dolayı iki gündür dışarıda yürüyemiyorum ama koşu bandı aldım hafta sonunda gelecek servis gelip kurduktan sonra değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile4 ama bu arada kaçamak yapmıyorum hiç boshayallersmile

bu günkü menüm cokacimcoookcokacimcoook
sabah-diyet bisküvi,1 kk peynir,az şekerli çay
ara 1 elma
ara-şu anda kocaman kupayla sade nescafe :içelim:
akşam-mercimek çorbası(azıcık bulgurla karışık),bol salata
ara-çay
ara- meyve
bir avuç leblebi (menüye sonradan dahil olduğu için editlemek zorunda kaldım )
liste kabarık ama kayda değer hiçbişe yok :dance::dance:

benim öğle öğünlerim olmuyor günler kısa olduğundan sabah-öğle bir oluyor iyide oluyor zemuszemuszemuszemus

Son düzenleme:
sagol ablacigim sende iyi faliyet var kosu banti felanzemuszemusbende kocacigimin aklini alirsamaklinialirimsmile
hafta sonlari spora gitmek istiyorum.ohaoldumsmile

sagol ablacigim sende iyi faliyet var kosu banti felanzemuszemusbende kocacigimin aklini alirsamaklinialirimsmile
hafta sonlari spora gitmek istiyorum.ohaoldumsmile

yok tatlım 2-3 gündür yerimden kalkacak halim yok üşütmüşüm herhalde malum günlerim çok ağrılı geçiyor bandım haftasonu gelecek montajı diğer hafta olur inşallah faydasını görürüm
inşallah eşini ikna edersinde guclubacismile gidersin canım çok iyi olur alkisalkisalkis

canim benim ya cok tesekkurler de bugun tartildim 51.0 ciktim nasil oldu neden oldu bilemedim sadece cikolata kacamaklarim oluyor onun disinda sporum var yaa :olmaz:

canim olur bence 1 avuc gecmeyecek sekilde yiyebilirsin ozellikle beyaz leblebi pek iyiymis :)

BEYAZ LEBLEBİ FAYDALARI
Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır.
Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır.
Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır.
Anne sütünü artırır.

sağolasın..çikolata hakkaten nekadar diyet yapsakta etkiliyo 1 ay oldu nerdeyse ben diyete başlayalı ama anca 2 kilo verebildim arada benimde oluyo çikolata tatlı kaçamaklarım bu yüzden oldunu düşünüyorum CADIARZU

Back