• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yazdim ya kiz gece 2 de yaptim kahvaltimi 2 dilim ekmek salam ve peynir mafoldumben

benimde bugun 15 oluyor yariladim sonunda

aksama sebze takilacam

gece vardiyasina tam gecmem canim okula 12 de gidiyorum ozamana kadar ciziktiririz buraya birseylerkaydirigubbakcemile5

hee dogruya orucluydun kahvaltini gece yapiyorsun...
ee peki okula baslayinca kacta evde olup foruma girersin hep aksamlarimi???

bugunku menum

sabah 2 dilim ekmek, 5-6 zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatli kasigi ayva receli , cay(evde ne domates kaldi ne salatalik nede yumurta o yuzden kahvalti menum pek zengin degil)

oglen 1 dilim ekmek ton baligi mandalina

aksam domates corbasi, 3-4 kasik peynirli makarna ve salata....

benim evdede 1 paket musli var findikli cevizli felan sevmedim bu aldigimi o kadarda pahaliya almistim en guzeli meyveli olanlar ne yapicam bu musliyi bilmiyorum atmaya kiyamiyorum.

bende 3 kere gittim patene daha en son gecen sene gitmistim.aman bosver bebeginle daha guzel vakit gecirirsin.

sabahlari 12 de gidiyorum canim sali gunleri bosum persembe 9 da gidiyorum diger pazartesi,carsamba ve cuma 12 gidiyorum.

sabahlari erken kalkarsam yazarim ki erken kalkiyorum zaten birakmam burayi kilo vermem lazim.

oglenede haslanmiz birseyler ye diyecegim ama evinde tavuk yada balik varmi yada sebze
aman zor be bu diyet annemde trde diyette doktor kontrolu altinda hergun izgarasi var.bazen yapmiyorum diyor vok tavalar varya onda tavugu,baligi pisiriyormus kendi suyunda azcikta yag katiyormus cok az oyle yapiyorum diyor.

iyi fikir yani

benim evdede 1 paket musli var findikli cevizli felan sevmedim bu aldigimi o kadarda pahaliya almistim en guzeli meyveli olanlar ne yapicam bu musliyi bilmiyorum atmaya kiyamiyorum.

bende 3 kere gittim patene daha en son gecen sene gitmistim.aman bosver bebeginle daha guzel vakit gecirirsin.

sabahlari 12 de gidiyorum canim sali gunleri bosum persembe 9 da gidiyorum diger pazartesi,carsamba ve cuma 12 gidiyorum.

sabahlari erken kalkarsam yazarim ki erken kalkiyorum zaten birakmam burayi kilo vermem lazim.

oglenede haslanmiz birseyler ye diyecegim ama evinde tavuk yada balik varmi yada sebze
aman zor be bu diyet annemde trde diyette doktor kontrolu altinda hergun izgarasi var.bazen yapmiyorum diyor vok tavalar varya onda tavugu,baligi pisiriyormus kendi suyunda azcikta yag katiyormus cok az oyle yapiyorum diyor.

iyi fikir yani

bende almistim findikli musli ben sevdim sen o musliyi bana gonder yerim benkaydirigubbakcemile3

valla zor yaa hergun izgara nasil yapilim ben onun yerine haslama yapiyorum::1rolleyes:
hee iyi bari sabahlari girebileceksin en azindan bak buna sevindimkaydirigubbakcemile5

makarnami var kiz aksam menunde gercekten 3-4 kasik yiyebiliyormusun ben bazen kendimi zor tutuyorum yememek icin:kedi:

evet ekmek yerine 3-4 kasik yenilebilirmisa.s
ya canim bende cok severdimde hamileyken makarna yemistim birgun bir cikardim yedigim makarnalar burnumdan cikti inan cok tiksinmistim yeni yeni yiyorum oda peynirli olursa :(( salcaliyi midem almiyor hala:1no2:

anliyorum canim bende hamileyken karniyariktanmidem bulanmisti hala yiyemiyorum dusundukce icim bir tuhaf oluyor akannehir

bende severdim findikligi felan ama bu pek sade ve tatsiz geldi:sinifsinif: gondereyim sanayerimseniben

:oklava::oklava: karistirdin galiba burasi zayiflamak isteyenlerin topigi kilo almak isteyenlerin degil:mymeka:cabuk kendine gel:kızgın:

ayy canim nasi korkuttun beni yaa valla kac gundur cheese kek hayali kuruyordum aksam yerine sabah yeyim sonra yakarim dedim :((
ama sonrasinda cok az yedim arada azicik kuruyemis yedim sonra aksam yemegi ve bitti

ustune 100 kere ip atladim
bol bol mekik cektim
hareket yaptim

affet canim yaa mafoldumben

supersin canim.....ayyy heyecan basti beni bakalim kim birinci olacak??:dance:

ben birinci olcam canim benim :bbo:

bende gidip kahvalti yapip geleyim canim ayrilma biryere insallah oglum uyanmaz zor uyudu oda yarim yamalak her an uyanabilir

ben de buralardayim canim hadi yap sen kahvaltini az ye lülülülülülü

sabah kalktim hareketlerimi yaptim 1 bardak suyumu ictim

kahvalti
domates
1 tost ekmegi
tost ekmegi uzerine surulmus az krem peynir

bu kadar :))

ayy canim nasi korkuttun beni yaa valla kac gundur cheese kek hayali kuruyordum aksam yerine sabah yeyim sonra yakarim dedim :((
ama sonrasinda cok az yedim arada azicik kuruyemis yedim sonra aksam yemegi ve bitti

ustune 100 kere ip atladim
bol bol mekik cektim
hareket yaptim

affet canim yaa mafoldumben

ben birinci olcam canim benim :bbo:

ben de buralardayim canim hadi yap sen kahvaltini az ye lülülülülülü
o kadar emin olma derim:jeyyar: ama ikinciligi sana verebilirim bakdelikafadulden
sabah kalktim hareketlerimi yaptim 1 bardak suyumu ictim

kahvalti
domates
1 tost ekmegi
tost ekmegi uzerine surulmus az krem peynir

bu kadar :))
aferin iste buualkisalkisalkis
bidaha chese kek yedigini gorursem:oklava::oklava: ona gore

mehay harıkasın valla yazdıklarını okuyunca cesaret geldı bana da
bende yıne ıpın ucunu kacıranlardanım
ya nolur bana da bı kızın ya :((

o kadar emin olma derim:jeyyar: ama ikinciligi sana verebilirim bakdelikafadulden

aferin iste buualkisalkisalkis
bidaha chese kek yedigini gorursem:oklava::oklava: ona gore

tesekkurler canim benim bi de bugun iki secenek sundular ne istersin tatli olarak diye boyle meyveli tart gibi bi sey mi cikolatali kek gibi bi sey mi diye ben HICBIRI dedim :)))

mehay harıkasın valla yazdıklarını okuyunca cesaret geldı bana da
bende yıne ıpın ucunu kacıranlardanım
ya nolur bana da bı kızın ya :((

canim ekleyelim seni de 1-8 ocak zayiflama yarismamiza :)

sisttt kizlar noruyonuz bensiz , masallah baya cene calmisiniz
bende yeni geldim okuladan hemen bi bakim dedim
dun hcimi hic vaktim yoktu ,okula gitmedim sabah ise gittim ordan kostur gel dus al suslen puslen dugune gitti ,amma baya dokturdum ,kayinpeder olmasaydi daha oynardikya neysem buda yeterkaydirigubbakcemile3
eve geldim bizimkiler cay istedi onlara cayi verdim annemle konustum ,dun ne yedim ictim unuttum bilede ,ama colayi fazla kacirdim malum dugunde:kedi:

bugunki menuye gelince
sabah 8 de bir bardak yesil cay bir tane kuason
saat 10 da yine bir bardak yesl cay ,boyle bi tadimlik cikolatali bisey(heralde bu kadardi)
oglen salata ,yanindada arap kizlarin verdigi bikac sarma ve azcik kuskus
ikindi 2 mandalina bir kucuk paket cips bi avuc diyebiliriz(arkadas herkese almis yemesem aklimda kalcak dedim simdi yiyim aksam fazla yemem)
aksamda birazdan yicem ama aciktimdacokacimcoookheralde bir tas sutlu corba bir tasda ispanak yemegi
sonrasinda yine normal cay ve yesil cay ,gerisini bilmiyorum ,belki meyva olabilr yada hic bisey

yinede menum azdi , haaa unuttum bak gelirken arkdas hani bi tablet kadar cukulata verdiydi:kedi:kaydirigubbakcemile3
yine masallah diyin

haaaaa kaydirigubbakcemile3 benim kilom 63 mus anacim 62 degilmis kac gundur soyleyemedim
duzeltiverin lutfen bariiiiiiii:hulya:

sisttt kizlar noruyonuz bensiz , masallah baya cene calmisiniz
bende yeni geldim okuladan hemen bi bakim dedim
dun hcimi hic vaktim yoktu ,okula gitmedim sabah ise gittim ordan kostur gel dus al suslen puslen dugune gitti ,amma baya dokturdum ,kayinpeder olmasaydi daha oynardikya neysem buda yeterkaydirigubbakcemile3
eve geldim bizimkiler cay istedi onlara cayi verdim annemle konustum ,dun ne yedim ictim unuttum bilede ,ama colayi fazla kacirdim malum dugunde:kedi:

bugunki menuye gelince
sabah 8 de bir bardak yesil cay bir tane kuason
saat 10 da yine bir bardak yesl cay ,boyle bi tadimlik cikolatali bisey(heralde bu kadardi)
oglen salata ,yanindada arap kizlarin verdigi bikac sarma ve azcik kuskus
ikindi 2 mandalina bir kucuk paket cips bi avuc diyebiliriz(arkadas herkese almis yemesem aklimda kalcak dedim simdi yiyim aksam fazla yemem)
aksamda birazdan yicem ama aciktimdacokacimcoookheralde bir tas sutlu corba bir tasda ispanak yemegi
sonrasinda yine normal cay ve yesil cay ,gerisini bilmiyorum ,belki meyva olabilr yada hic bisey

yinede menum azdi , haaa unuttum bak gelirken arkdas hani bi tablet kadar cukulata verdiydi:kedi:kaydirigubbakcemile3
yine masallah diyin

haaaaa kaydirigubbakcemile3 benim kilom 63 mus anacim 62 degilmis kac gundur soyleyemedim
duzeltiverin lutfen bariiiiiiii:hulya:

aferin sana boyle devam et senalkisalkisalkis
bende her hafta birinci olayimkaydirigubbakcemile3

sempatim nogrelim anam sen olmayinca biz cene caldik.
sen hic giremiyorsun anlasilan gunduzleri kolej baslayinca bend efazla giremem ama sabahlari azda olsa lafin belinikirariz mehaylazemuszemus

Sympathiquecigim duzelltim canim kilonu masallah bugun pek guzel yemissin kaydirigubbakcemile3

bu arada benimde bu aksamki yemegim fenaydi disarida yedigimiz icin ki yarin da nasil olacak hic bilmiyorum valla kafamçokkarıştı

ozlemcim seni de ekledim yarismamiza :lepi:

YARISMAMIZ BASLIYOR (1-8 OCAK)

1-Mehay------------------------------67
2-Sympathıque------------------63
3-Yesa---------------------------------52
4-Bulut--------------------------------73
5-Princess of Rain------------67
6-Ozlemyb-------------------------88
7-papatyha---------------------------76

Son düzenleyen: Moderatör:
Back