- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.421
kolay gelsin sempatikciğim ütü işimi ben dün hallettim :)) evet yemeyeyim haklısın,akşama taze fasülye yaptım ondan yerim ekmeksiz bir tabak yeter de artar bile bana ohhhh misler gibi :))
simdi basladim yapiyorum arada bakiyorum buraya :)
taze fasulyeyi turkiyedeyken pek sevmiyodum ,buraya gelince daha cok sevdim ,aslinda tukiyenin fasulyeleri cok guzel kiymetini bilememisim, ye canim afiyet olsun yarasinkaydirigubbakcemile3
of ya canim acayip tatli biseyler istiyo cokacimcoook:çok üzgünüm:lmaz:
ozellikle yemek sonrasindamirmirmirmir
canım şu linki banada bi atsana özelden bekliyorum tşk lergunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun cok iyim artik topallamaktan kutruldum sayilir cok sukur.ayrica sporumuda yaptim erkenden demistim donusum muhtesem olacak diye kizlar harika bir dvd buldum daha dogrusu burda diyet gruplarinda duymustum.hatta bir kac arkadas linki vermisti ama yasak oldugu icin sitede geri silindi.ben baska bir siteden buldum. Leslie sansone yürü ve incel programı (walk at home)yani evde yuruyus icimizden bazilari disariya cikamiyor ya cocuklardan yada cevreden dolayi bu dvd indirin kizlar harika isteyene ozelden atarim linkleri bu sabah topal ayagimda bile yaptim yarim saat bu indirdigim ve 2millik yani 3 kilometre dusunsenize evin icinde 3 kilometre yuruyus disarda bile yuruyemiyoruz okadar ben bugun yaptim ilkkez allahim sular terler icinde kaldim harika birsey ya zamanla daha uzun millerinide indirip yapicam.insallah sizinde isinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?