Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım birazda rahatsızlıktan dolayı herhalde hem baş dönmesi,ağrısı ayrıca öksürük olunca geceleride pek uyuyamıyordum öyle çok bişede yemedim ondan herhalde yoksa bu iki günlük olay deil
şimdi iyileşme dönemindeyim çıkamıyacak kadar deilde yinede kendime güvenemiyorum iyice iyileşim haftaya inşallah kısmetse
canım ister evde ister dışarıda yapılsın sürekli yapmak gerekiyor bu işi o zaman faydalı oluyor
en azından olmıyorsan o bile kaar deilmi biraz daha çabayla inişe geçebilirsin

anladim ablacim ya tekrardan gecmis olsun sana
iyi buhafta toparla biraz haftaya basla sende spora
zaten vermen gereken kilo cok fazla degil yavas yavas saglikli ver
zaten cok yemiyosun ,dedigin gibi 2 gunluk degil ,gecen haftada fazla yemiyodun onunda faydasi var
biz boyle gidersek vercez insallah
ben su haricinda daha bisey yyiyip icmedim ,insallah boyle devam bi cay ,baska a bilmiyorum

teşekkür ederim tatlım
bende bişe yemiyecem sadece az şekerli siyah çay (vazgeçilmezim )
başka bişe yok benimkisi kesin
canım ben çıkıyorum iyi akşamlar diliyorum :a015:
gece yatmadan belki girebilirim yoksada yarın görüşürüz Şeniz

he valla atlıyorum değilmi ben.sen döv beni valla.canım 1 kg verdim daha bugün tartıldım dün bir değişiklik yoktu yazmadım.1, yada 2, olmak bişey değil canım sen zaten listeyi değişiyorsun ben o tabloda düşüşümü görünce zaten çok mutlu oluyorum.

artı olarak diyetim gayet iyi gidiyor canım.suyla aramız çok iyi.artık içerken sıkıntı çekmiyorum.aksine içmesem ağzım kuruyor adeta.diyete gelince ölçümü hiç kaçırmıyorum.alıştım artık.sabah akşam yürümek yoruyor yalan yok.e bide aletlerede giriyorum.inan kollarım kaslandı kuvetlendi.yahu o kadar kılo verdım bu bacaklarım yınede direnıo ya nası sınır oluyorum.bu arada 46 bedenden 42 ye düştüm sayılır.42 beden dar olsada bu bana moral verıyor.

evette iste pazrtesi gunu yapiyorumya sonramadan atlama falan olmasin diye
yine 1 kilomu verdin
anam bu ne ya nasil oluyo sen ha bire kilo verip duryyon
tamam anladik dikkat ediyosnda
hic durulma olmadan masallah yani hizina diuyecek yok
cok hizli veriyosun insallah daha sonra almazsin
gerci doktor kontrolundesin
doktor ne diyo peki

valla ben herkese bol su içmeyi tavsiye ediyorum.bugün yine okudum sağlıkla ilgili çok şey.annem için araştırdığım bilgilerden çıkardığım şey yine şu oldu su,su,su,su.muhakkak sağlıklı bir insan suyu en az 2lt tüketmeli.hem kilo kontrolu hem böbrek sağlığı hemde buna bağlı olarak idrar sağlığı,yine suya ve böbreğe bağlı olarak karaciğer sağlığı.suyu ne kadar çok içersek böbreklerimiz full çalışır ve idrarimiz iltihaplanmaz değerler düzenliolur ve böbrekler full çalışınca karaciğer yağları iyi yakar kilomuzu dengeler ve karaciğerin kendisi yağlanmaz.hem su insana tokluk hissi verir ve açlık hissettiğiniz an su içtiğinizde 5-15 dk sonra açlık hissiniz gecer.artık su içmeyi bırakmıcam.çünkü tüm vücudum için gerekli olan en önemli sıvı.

evet doktorum olağan dışı bişey demedi.1 ayda 4-6 arası verıyomuş hastalar kılolarına göre.benimki zaten yuksektı tatlım.kaldıkı ben gerçekten dikkat ediyorum harfı harfıne.hiç fire vermedim ve inan 1 aydır sabah akşam olmak üzere tam 3 saat yürüyorum.inan ayaklarımın altı su topladı.amapes etmedım.incelim die aletlere gırıyorum.benım basen ve bacaklarda kılom.tamam boyum uzun bacaklarım uzun ama toplu yınede.üstüm zayıf altım kalın.üzerım 40-42 ise altım 44-46 hatta 48 idi.bende bilmiyorumki nası verıyorum.demekkı bu tv deki doktorlar böyle zayıflatıo.hep dıolardı zayıflamak hastanın elinde.eğerki a dan z ye yaparsa denileni alacağı sonuca kendide şaşar.bendede böyle oldu sanırım.

bende suyu gecenhafta cok fazla icemedim ,bu hafta aynen devam ediyorum
yanimda bi sise sarapci gibi dolaniyorum oyle :)

valla dolaş bencede.şimdi farketmesen bile zamanla anlayacaksın yararını tatlım.

bende senden soylediginden beri devamli iciyorum
gecen hafta bahceye falan gittik icemedim biliyosun cok tuvalete cikiliyo, ordada tuvalet olmayinca icemiyodum
iki gundur iyi iciyorum
2 litre ictim
birazdaha icerim daha cok zaman var
esim eve su tasiya tasiya bikti
once hic demezdim su al diye
simdi biktim senin su suyundan diyo
bend dua et pahali bisey istemiyorum diyorumsırnaşık şeysırnaşık şey
birazda artik aksam yemegi kestik bu hafta fayda gorcekmiyim bilmem
kiz anam onceki ve simdiki resimlerini bi koysana bizede motive olsun
yada sonra koy ,
valla nazar degcem bi yeri cimcikle:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
masallah diyimde degmeyim

hadi iyi akşamlar tatlım.yine yazarım size girdikçe.allah hepimize sağlıklı günler nasıp etsın önemli olanda bu sempatikçiğim.öptüm seni.

benimde tam tersi ustum kalin altim ince
alt 38 ust 40 ,benim gosgusler buyuk, omuz genis olunca kilolu gozukuyorum
belim kalin gobek yok ,kalca buyuk degil
sinir oluyorumya
kim nerden kilo vermek istiyosa tam tersi ora gitmiyo
sende baya bi yuruyosun degiyo sonucta iste bosuna kilo vermiyosunya
ah benim yurume sanim yok
ancak evde yapiyorum ,bide cok eringecim:mymeka::çok üzgünüm:

tamam tatlım .öptüm.

hadi iyi akşamlar tatlım.yine yazarım size girdikçe.allah hepimize sağlıklı günler nasıp etsın önemli olanda bu sempatikçiğim.öptüm seni.

tamam canim hadi bende optum
iyi aksamlar
arada gel zaten sen her gelmende en az 1 kilo vermis olarak geliyosun:teytey:
devamini bekliyoruz yinealkisalkisalkis

hiç sorma beee.bendede meme yok .meme fukarasıyım.offf offf.varda eh işte.valla eringeclik bendede var.ama benim şuanki azmim annem için.o olmasa ben her sabah akşam zor yururdum ılla aralarda fire verırdım.ama onun sağlığı için onunla bırlıkte sürekli yuruyorum.yani yalnız sen değilsin erinen tatlım.zaten altımızla üstümüz oranlı olsa ne diye uğraşalım be tatlım.ne yapalım bizde böyle güzel ve özeliz.

ah benimde yanimda yuruyecek biri olsa bak ozaman erinmem devamli yururum kosarim bisiklet surerimde beim eringecligim evde yapmak sinirime gidiyo
iyi canim ne guzel annele ikiniz yuruyun
annede kilo veriyomu bari

canim bizim cevrede cok turk var ,bide kayinvalidemlerle oturuyorum
okadr sinir insanlar varki hemen laf yapiyolar guya avrupadayiz
kayinvalidemin yaninda olmasam yururumde onlarla olunca kendi basima istedigim gibi hareket yapamiyorum anlicagin canim
imkanim olsa devamli yururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…