Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyy şeker işler bitermi...en son işi bitirdiğinde ilk yaptığın kirlenmiş oluyor..kısır bir döngü gibi sonu gelmiyor bir türlü şeker

canım bahar temizliğim bitti sayılır.bir kaç yıkanacak parça ve mutfak camım kaldı...gerçi herzaman aynı şekilde yapıyorum ama baharın farkı halı temizliğide vardı ve halıları bitirdim şükür

pek bişe kalmamış güle güle kirlet şeker
çocuk küçük olunca kirlenme daha çabuk oluyor değilmi
ama olsun canları sağ olsun

kizlarrr nasisiniz ben bugun spor yapmiyorum bahceye gittik yol zaten yarim sattlik orda capa yaptim sonra suladik falan derken kollarim agridi hele popayla su cektim cok yoruldum
mide yine midem cok kotu oldu ,spor yaparsam dahabi artiyo sanki midem agzimdan cikcak gibi
bahceden gelincede esim kapruz almis ondan yidim oda acayip sisirdi beni ,fazla yemedim ama sistim tabi sporda yapamadim,bugun kotu hissediyorum kendimi, kiloma yansimaz insallah, cunku fazla bisey yemdim

topraksu ablacim ,dugunden sonra resimlerini bekleriz, soyle karsimizda hos bi hanim gorelimde halimizden utanak, suna bak nerdyse benle ayni kilodasin msallah aramizda kac yas fark var
akrep33 iyiz canm seni sormali
sendehala temizliktemisiz, allahim bi bitiremediniz su isleri ,kolay gelsin anam ne diyelim ,biz karilarin isleri hic bizmez
yaz gelir temizlik kis gelir temizlik, bayram olur temizlik ,
tabi gunlukler haric

nihulik cnim ya ne guzel kilo verdin kiz sen boyle ,valla cok imrendim sana 29 gunde hemde, suarda ne kalmis canim bitirmisin sen iki haftada tama hepsini bitirsin ,hatta daha fazla bile verirsin bu hizla
darisi bize insallah
tamam canim duzeltirim
heralde diyetisyenemi gittinde kilonu degistirdin

25 mayis-1 haziran arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique.............................56

moonserose0………..................57

princess of rain…………….…....67.5

whitehall...................................71.2

bilgen35....................................82.8

nihulik.......................................77

akrep33.....................................69.4

topraksuu..................................59.5

cimcime81................................101.1

not: arkadaslar bu yeni uygulama 2 hafta ust uste kilo alanlar diger hafta listeden cikarilcak ,belki boyle kendimize geliriz, buna bende dahilim

lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve yeni gelen arkadaslarimizi yanliz birakmayalim,burada devamli kalmalarini saglayalimki ,bizden memnun olsunlar

günaydın herkese ve iyi haftasonları:))2 gündür giremiyorum ateşten kafamı kaldıramadım..bu sabah biraz daha iyiyim..bütün kış durdu durdu boğazım tam yaz başı şişti...neyse öpüyorum herkesi

günaydın hatunlar,geçmiş olsuın cimcimeciğim annemde senin gibi olmuş yatıyor dünden beri,sesi de kısıkdı bitki çayları içirdim bolbol biraz kendine geldi
sempatikciğim çok yormuşsun kendini canım sen de benim gibi keyifsizsin sanırım.bende yoldan direk işe geldim ki işler birikmiş ,akşam 8,30 gibi çıktım yorgunluktan ölü gibiydim zaten bir çorba içip yattım spor yapamadım
dünki yediklerim ;
sabah; yoldan direk işe geldim ve 10,30 gibi 1 adet poğaça yedim
öğlen; ızgara köfte
akşam: 1 tas tavuk çorbası

herkese kolaylıklar dilerim

pek bişe kalmamış güle güle kirlet şeker
çocuk küçük olunca kirlenme daha çabuk oluyor değilmi
ama olsun canları sağ olsun

kız senin düğünün ne zamandı benden sonramıydı yahuuu ana ıkımızde düğüne kuğu gibi gelinlikle giricez.sempatik resim istio senden bende yollıcaktım beraber atarız yeni gelin olaraktan resimlerimizi.

evet tatlım dün gittim diyetisyene.ama artık gitmıcem çünkü olayı kafamda çözdüm evdeki tartıylada kontrol edebilirm.kafama takılan şeyleri netleştırdım.düzeni oturttum.annem sağolsun sabah akşam yuruo e onla bende yuruom.yemekte yağ yok tuz yok.tuz katsanda tadı yok.bol bol su iç derken.ölüyorummmm desem yalan gayet ıyıyım.düğüne kadar bayağı verırım.düşün ya kaçamak bile yapmadım güne gidicektım gıdemedım.zaten mide küçüldü.kasmıyorum artık.bu yürümeyle fizana gecerım.ordunun etrafını kaç kere döndük aacabaaa.kmlerce yuruyoz ya hanı.

geçmiş olsun tatlım.bahar havası çarptı senı sanırım.bu havalarda hastalık daha çekılmez oluyor.faranjıt oldun sanırım.boğazın acır yutkunamazsın kaşınır.bu sene benı tam 4 kere esir aldı o faranjıt.aman dıkkat et tatlım.antibiyotıksız gecmez o illet ve tekrarlar.

ayyy şeker işler bitermi...en son işi bitirdiğinde ilk yaptığın kirlenmiş oluyor..kısır bir döngü gibi sonu gelmiyor bir türlü şeker

yaniiii.ev işi biter mii allasen.biri yapar biri bozar.yapan biziz bozan kimse artık.ya eş ya koca ya yiğen ara sıra ya kendimiz.hayat bu.amannn.yapıoz işte.elimize yapışmıoya.demi tatlım.

kizlar gunaydin ,bende simdi hazirlandim ise gidiyodum
gece felaket hastalandim ,karnim ok agridi midem bulandi gece cikardim ,sabaha karsi cok kotu oldu
heralde dun bahcede gunas gecti heralde
simdide basim acayip agriyo, ama ise gitmem gerekli
cimcimem sanada gecmis olsun canim
bu aralar herkeste var astalik
mooncum benim annemde suan cok hasta ,1 haftadir raporlu ise gitmiyo
cok kotu usutmus
doktoragitti sses telleri incimis hic konusamiyo
annenede gecmis olsun canim

sağol sempatikciğim sana ve annene de acil şifalar dilerim.bahar ayı herşeyin bitiş ve başlangıcı olduğu için bünyemiz hassaslaşıyor . sende dikkat et canım kendine güneş benide çok etkiler,ben bembeyaz olduğum için hiç güneşlenmem ve güneşe çıkmam kolay kolay, bolbol yoğurt ye,ayran iç

ii geceler kızlar geçmiş olsun sempatik kendine dikkat et canım benim oğluşlarda hasta 1 haftadır allah herkese şifa versin.:Çok üzgünüm çoook:teselli:

iyi pazarlar kizlar nasilsiniz dicem ama kimsecikler, yok ,kendikendime yazim bari
dilek canim saol ,o hastalik gecti simdide gribim ,aslinda benim alerjim var o basladi iki gundur cok kotuyum hapsura haprura oluyorum burnum kipkirmizi oldu ,ne kotu oluyo amlerji
seninde ogluna gecmis olsun canim kiyamma ona, kac yasinda peki
simdi cok kisi hasta havalardan dolayimi ne bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum a.s.

topraksu ablacim sanada gecmis olsun ,hepimiz siraya hastalaniyoruz,
neoldu dugun gunu hastalandin
ozaman hic keyfin yoktur desene senin
sen dugun sahibi sayilirsin gitmemezlik olmaz
yiyeninede mutluluklar dilerim
neoldu kilo veremedinmi
bende yarin bakicam artik ama fazla bende veremedim
insallah her seferinde umudumuz diger haftaya diye atiyoruz

bende az once bir tas hazir corba ictim ,bikac sonra bahceye gitcez mangal yapcaz fazla yemem ,baskalarida olcak ,hani kendimiz olsak fazla kacirirdimda azcik yer ceklirim ,buda benim isime gelir

iki gundur sporda yapamdim hastaliktan,
nerdeyse bir haftadir spor yaptim kiloda hic etkisi olmadi sinir oldum oda en az bir saat baya tempolu sekilde
neysem devam artik ,burayi birakmak yok

günaydın hatunlar,nasılsınız bugün? teşekkür ederim topraksuu ablacığım geçen sene bende kuzenim düğününde senin gibi olmuştum , nazar değmiş sana demişlerdi sende öyle olabilir okutsaydın hemen kendini :)) geçmiş olsun tekrar sempatikciğim iyi bak kendine canım sen hem kendine hemde bize lazımsın :))

dünki yediklerim;
sabah; klasik kahvaltı
ara; 1 avuç erik
öğle: davette olduğum için 4-5 kaşık kısır,1 dilim börek yedim
ara; meyve salatası
akşam;1 tas sebze çorbası

2,5 lt den fazla su içtim, 3 saate yakında tempolu yürüyüş yaptım.

herkese kolaylıklar dilerim

bu arada kilom aynı bir değişiklik yok (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…