- 8 Ağustos 2008
- 35.322
- 42.445
- 1.123
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.901
pek bişe kalmamış güle güle kirlet şeker
çocuk küçük olunca kirlenme daha çabuk oluyor değilmi
ama olsun canları sağ olsun
[ı]kizlarrr nasisiniz ben bugun spor yapmiyorum bahceye gittik yol zaten yarim sattlik orda capa yaptim sonra suladik falan derken kollarim agridi hele popayla su cektim cok yoruldum
mide yine midem cok kotu oldu ,spor yaparsam dahabi artiyo sanki midem agzimdan cikcak gibi
bahceden gelincede esim kapruz almis ondan yidim oda acayip sisirdi beni ,fazla yemedim ama sistim tabi sporda yapamadim,bugun kotu hissediyorum kendimi, kiloma yansimaz insallah, cunku fazla bisey yemdim
topraksu ablacim ,dugunden sonra resimlerini bekleriz, soyle karsimizda hos bi hanim gorelimde halimizden utanak, suna bak nerdyse benle ayni kilodasin msallah aramizda kac yas fark var
akrep33 iyiz canm seni sormali
sendehala temizliktemisiz, allahim bi bitiremediniz su isleri ,kolay gelsin anam ne diyelim ,biz karilarin isleri hic bizmez
yaz gelir temizlik kis gelir temizlik, bayram olur temizlik ,
tabi gunlukler haric
nihulik cnim ya ne guzel kilo verdin kiz sen boyle ,valla cok imrendim sana 29 gunde hemde, suarda ne kalmis canim bitirmisin sen iki haftada tama hepsini bitirsin ,hatta daha fazla bile verirsin bu hizla
darisi bize insallah
tamam canim duzeltirim
heralde diyetisyenemi gittinde kilonu degistirdin[/ı]
günaydın herkese ve iyi haftasonları:))2 gündür giremiyorum ateşten kafamı kaldıramadım..bu sabah biraz daha iyiyim..bütün kış durdu durdu boğazım tam yaz başı şişti...neyse öpüyorum herkesi
ayyy şeker işler bitermi...en son işi bitirdiğinde ilk yaptığın kirlenmiş oluyor..kısır bir döngü gibi sonu gelmiyor bir türlü şeker
günaydın herkese ve iyi haftasonları:))2 gündür giremiyorum ateşten kafamı kaldıramadım..bu sabah biraz daha iyiyim..bütün kış durdu durdu boğazım tam yaz başı şişti...neyse öpüyorum herkesi
kız senin düğünün ne zamandı benden sonramıydı yahuuu ana ıkımızde düğüne kuğu gibi gelinlikle giricez.sempatik resim istio senden bende yollıcaktım beraber atarız yeni gelin olaraktan resimlerimizi.
:roflol::roflol::roflol::roflol: canım benim düğün 20 yıl önceolmuştu şimdiki düğün yiğenimin canım benim
ama sen çok güzel kuğu gibi bir gelin olacaksıneminim çok güzel kilo veriyosun
kızlar 59.500 çıktım sabah. yuppiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
çok tebrik ederim canım kaydirigubbakcemile5
sempatikciğim çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
moonserosecim aynı şekilde annenede çok geçmiş olsun canım anneciğine çok iyi bakmışsın eferim sana Allah herkese senin gibi evlat versin inşallahŞeniz
ben bu düğünü çok beklemiştim ama ben hastalandım tansiyonum çok düşük sürekli başım dönüyor bide üstüne öksürük yani ben bu düğünden hiçbişe anlamadım oysa neler hayal etmiştim senağlama neyseki yiğenim tam bir kuğu gelin olmuştu bu gecede daha güzel olacak mutlaka beyazlar içinde tam bir prenses Allahım nazarlardankorusun
sempatikciğim resim demişsinde dün hiç çektirmedim bugecede hiç sanmıyorum ayıp olmıyacağını bilsem düğüne bile gidesim yok ama yiğenimle ablam üzülmesin diye mutlaka gidecem resim çektireciğimi hiç sanmıyorum bunun için üzgünüm canım
şimdi öyle birkaç dakikalığına girdim kilo bildirimimi yapayım diye
kilomu aynı geç canım 59.5
inşallah önümüzdeki hafta verme olacak a.s akşam çorba işinide yapamadım
hepinize iyi zayıflamalar diliyerek çıkıyorum akşama düğün biraz dinleneyim bari zaten kuaför işi falan yattı hastalıktan dolayı hadi hepinize kolay gelsin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?