Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

teşekkürler toprakcım
kıss cimcime hani 2 basamaklılara inmiştin sen almışsın benim gibi olsun arkadasım veririz gel listeye gir gene özledim valla seni yaaa

sağolun kızlar...ben yaklaşık 3.5 ay regl olmadım...pko varmış..ilaç kullandım..o yüzdende almışım biraz...ama döndüm iştee

canım şimdiye kadar 1 ltre şu içtim sadece. bu dakikadan itibaren başladım ama .kendime söz verdim.akşam yemegiyle birlikte inşallah başlamış bulunacagım.tavsiyen var mı bana bu konuda

canim bak sabahlari kalktiginda bir bardak ilik su ic hafif kahvlatni yap, kepek ekmek ye normali birak
aradada bikac bisey atistirabilisin acikirsan tabi acikmazsan illeki yiyimde deme
oglende yine vede yapilan yemeklere bagli, corba olursa bir tas ,yemek biraz az yine yersen bir dilm kepek ekmek,yine arada meyva gibi hafif seyler, yiyip atistirabilirsin
aksamda yine fazla yeme, aksami azalt ,fazla gec saatte yeme, yani aksamlari fazla tistirma, az ye,
gun boyunca 2;5- 3 litre su ic

mutlaka spor yapmaya calis, yuruys, kosma ,ip atlama, bak aletin varmis, onunla yep ne guzel
ben 1 saat evde kendi basima ypmaya calisiyorum
ve mide sorunun yoksa aksam yatmadan bir kasik bal ,bir kasik elma sirkesi,bir bardak ilik suya kat gece yatmadan ic

sağol canım tavsiyen için ben lahana maydanoz limon kürü uyguluyordum ama haftasonu kaldı.pek fazla mide sorunum yok.sabah içilmiyormuydu bu karışım yanlışmı hatırlıyorum?

oh ne guzel dmek arkadaslarinlasin ,ne guzl ya bende turkiyedeki gunlerimi ozluyorum
simdi msnde taa liseden arkadasla konusuyorum ,keske burda olsan diyo ,gercekten birbirinizin kiymetini biin evlenince herkes bi yere olmuyo
kilona gelince bide regl olduysan sisssen kilo vermis gozukmezsindir, bencede ben seni kilo verememis ekleim insallah haftaya verirsin

sağol canım tavsiyen için ben lahana maydanoz limon kürü uyguluyordum ama haftasonu kaldı.pek fazla mide sorunum yok.sabah içilmiyormuydu bu karışım yanlışmı hatırlıyorum?

evet canim bu karisim sabahlari iciliyo ama benim mide sorunum olduundan gun boyunca cekiyorum ,aksam yatmadan once icinde sorun olmuyo, ve sabaha kadardaha iyi oluyo, sabah fazla degil
ama yemeklerden once yine su icersen ayni faydayi gorursun oda istah kesmek icin
sen sabah icebilirim diyosan sabah icebilirsin
ben herhangi bi kur uygulamadim ,cunku calisiyorum ugrasamiyorum

evet canım bizde bekarlığın nimetlerinden sonuna kadar faydalanmaya çalışıyoruz sositososito

kilo veren arkadaşları tebrik ederim bu arada çok iyi gidiyorsunuz maşallah hepinize a.s.

canım antidepresan kullanıyorum geceleri alıyorum bu ilacı doktoruma bir danışayım bu karışım herhangi bir etki edermi ilaçla diye.birde ben 3 gün yapmıştım bunu sabahları harika hissetmiştim kendimi ama bilmiyorum sebep bu karışımmıydı tansiyonum düşmüştü benim ozaman.şimdilik ben suyu artırıp hafif şeyler yemekle başlasam olurmu.birde tabiki şu zavallı askılık yerine kullandıgım bandımın tozu attırsam olarmı canım

evet mooncum baksana listemiz bu hafta guzel valla
bende bu hafta bir kilo verdim o kilo elesmemisti bu hafta rahat kilo verdimde, bu hafta daha fazla dikkat etmem gerekli
bekarlik sultanlikmis, valla ben evlenince ogrendim tadini cikar kiz sonuna kadr
daha oncede sordumda okumadin heralde
sen daha dusunmuyomusun evlenmeyi, ve simdi tam kac yasindaydin

canim icmeye mecbur degilsin ,su ic sende ,belkide bisey falan yapabilir, ben sadece sunlari yapabilirsin dedim illaki yapman gerekmiyor
yani sen kendini bilirsin ,daha once 10 kilo vermisin onu nasil verdiysen o skilde tekrardan bizlerle baslamis olursn

canim tekrardan hosgeldin aramiza ,ee neoldu ilaclar bittimi, regl oldunmu
e kilo alman normal canim bisey demiyorum
hadi bakalm en son 99 olmustur, insallah yine kilo vermeye baslarsin
bak burayi unutma diger topige dalip gel tamami buraya yine

sen merak etme güzelim...orada listeyi tuttuğum için biraz vaktimi alıyo ama burası ilk göz ağrım..unutmam:)

tamam canım bu arada biliyormusun geçen hafta üye olup bikaç topige mesaj yazmıştım ama kimseden dogru dürüst bi paylaşım görememiştim.bende artık ne işim var burda derken seni bulmak çok hoş oldu.inşallah burada güzel paylaşımlarımız olur.hakikaden kendimiş daha iyi hissetmeye başladım.teşekkürler sempatikcim

canim ilk zamanlar oyle oluyo, ben buraya uye olali 2 sene oldu ilk zamanlar kimseyi tanimiyosun siteye yeni isiniyosun ,biranda hemen giremzsin ,yada topikten topige degisir, bazilari cok samimi oldugundan seni gormeyebiliyolar, olsun bak iyiki buraya geldin
ben her geleni boyle karsiliyorum ,cunku buradda cok fazla paylasimda bulunulmayinca hemen kaciyolar, bende kacirmamak burda birbirimize destek olmak icin elimden geldigi kadar yardim etmeye cevap yazmaya calisiyorum
calisiyorum bazen giremiyorum bugun evdeyim hep burdayim
bak bugunden sonra sen iyibi diyete baslarsin ,iste burasi insani boyle guzel motive ediyo

okudum şekerim üniversite mezunuyum ve çok şükür mezun olduğumdan beri çalışıyorum.yaşımıda neden hala bekar olduğumuda sormuştun yavrum ama unuttun sanırım hatırlatayım kaydirigubbakcemile3 26 yaşındayım ve tamamen bekarım,evlenmeyi tabiki düşünüyorum hatta evlenmekden ziyade çocuk sahibi olmayı çok istiyorum burda arkadaşları dinledikçe ama doğru insan karşıma çıkmadı şimdiye kadar , bekliyoruz gelecek inşallah :roflol:

evet canım gerçekten motive oldum.herkes senin kadar nasıl desem yani sıcak karşılamıyor.oysaki hepimizin amacı aynı degilmi.şuan gerçekten kendimi iyi hissediyorum sagol sempatik bu arada yanlış degil degilmi nickinin anlamı bu

benden birazcik byuk oldugunu biliyodumda tam olarak kacti unutmusum affet canimŞeniz
tamamen bekarcik oldugunuiliyozda iste evliligin kafama takildi
yasin gelmis cabucak biini bul evlen,şutarafagittidegilse annen tursunu kurcak bu gidisledelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
dedigin gibi onemli olan karsina iyi birisi cikmasi,mutlaka cok isteyen olmustur,hee bu zamandan sonra dahada zor evlilik, hayrlisi olsun canim, nasil olsa bigun evleneceksin

evet hepimizin amaci ,ayni ,biz ne kadr birbirimizi iyi karsilarsak kendimize yapariz, burasi ne kadr kalabalik olup, hepimiz birbirimizle iyi arkadas olunca daha iyi oluruz
evet canim benim nick anlami sepmatik fransizca bu ,zaten okurken belli oluyo
iste nickem gibi smpatik svecen biiyim
canim sen evlisin ,cocugun varmi ,bide kac yasindasin

kizlar simdi bi polkek yapiyorum tarif harika biseyde ,tabi insallah firinda icindeki krema erimez, erimezse harika bisey bakalim iy olursa yazaruim siz
ondan bi dilim yerim artik bugun

ayy kuzum koca dediğin pazarda satılmıyorki çabucak alayım kaydirigubbakcemile3 kader kısmet işi canım bunlar,ben sana bebiş için dua ediyorum sende bana koca için dua et alkisalkisalkis :roflol:

tamam ozaman ben sana koca icin sende bana bebek icin dua et:Saruboceq:
anlastik simdi ,insallah istedigin gibi biricikar karsina ,ne diyelim hayirisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…