- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 318
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.581
canım hoş geldin ve geçmiş olsun sen hastamı oldun :1hug: şimdi nasılsın geçtimi hastalığın kilo almışım diyosun ama acıcık be olsun güzelim sen verirsin yeterki iyileş bak burda birlikte zayıflıyacağız :teytey::teytey:
tebrik ederim a.s. çok sevindim darısı herkese olsun
teşekkürler toprakcım
kıss cimcime hani 2 basamaklılara inmiştin sen almışsın benim gibi olsun arkadasım veririz gel listeye gir gene özledim valla seni yaaa
iyiki döndün cimcimecim hep beraber vericez inş
canım şimdiye kadar 1 ltre şu içtim sadece. bu dakikadan itibaren başladım ama .kendime söz verdim.akşam yemegiyle birlikte inşallah başlamış bulunacagım.tavsiyen var mı bana bu konuda
merhaba hatunlar nasılsınız? ben hem iyi hemde uykusuzum.dün tüm evi camlar dahil olmak üzere temizledim sonra süslenip püslenip arkadaşlarla buluştum,akşama kadar sahilde eğlendik,akşamda arkadaşlarım bende kaldı ve tahmin edersiniz ki geç yattık.sabahta apar topar evden çıktığım için tartılamadım ,regl oldum bu arada davul gibiyim.sempatikciğim sen beni aynı kiloda bilde verdiysem haftada belli olur artık.herkese kolaylıklar dilerim
sağol canım tavsiyen için ben lahana maydanoz limon kürü uyguluyordum ama haftasonu kaldı.pek fazla mide sorunum yok.sabah içilmiyormuydu bu karışım yanlışmı hatırlıyorum?
oh ne guzel dmek arkadaslarinlasin ,ne guzl ya bende turkiyedeki gunlerimi ozluyorum
simdi msnde taa liseden arkadasla konusuyorum ,keske burda olsan diyo ,gercekten birbirinizin kiymetini biin evlenince herkes bi yere olmuyo
kilona gelince bide regl olduysan sisssen kilo vermis gozukmezsindir, bencede ben seni kilo verememis ekleim insallah haftaya verirsin
canım antidepresan kullanıyorum geceleri alıyorum bu ilacı doktoruma bir danışayım bu karışım herhangi bir etki edermi ilaçla diye.birde ben 3 gün yapmıştım bunu sabahları harika hissetmiştim kendimi ama bilmiyorum sebep bu karışımmıydı tansiyonum düşmüştü benim ozaman.şimdilik ben suyu artırıp hafif şeyler yemekle başlasam olurmu.birde tabiki şu zavallı askılık yerine kullandıgım bandımın tozu attırsam olarmı canım
canim tekrardan hosgeldin aramiza ,ee neoldu ilaclar bittimi, regl oldunmu
e kilo alman normal canim bisey demiyorum
hadi bakalm en son 99 olmustur, insallah yine kilo vermeye baslarsin
bak burayi unutma diger topige dalip gel tamami buraya yine
evet mooncum baksana listemiz bu hafta guzel valla
bende bu hafta bir kilo verdim o kilo elesmemisti bu hafta rahat kilo verdimde, bu hafta daha fazla dikkat etmem gerekli
bekarlik sultanlikmis, valla ben evlenince ogrendim tadini cikar kiz sonuna kadr
daha oncede sordumda okumadin heralde
sen daha dusunmuyomusun evlenmeyi, ve simdi tam kac yasindaydin
benden birazcik byuk oldugunu biliyodumda tam olarak kacti unutmusum affet canimŞenizokudum şekerim üniversite mezunuyum ve çok şükür mezun olduğumdan beri çalışıyorum.yaşımıda neden hala bekar olduğumuda sormuştun yavrum ama unuttun sanırım hatırlatayım kaydirigubbakcemile3 26 yaşındayım ve tamamen bekarım,evlenmeyi tabiki düşünüyorum hatta evlenmekden ziyade çocuk sahibi olmayı çok istiyorum burda arkadaşları dinledikçe ama doğru insan karşıma çıkmadı şimdiye kadar , bekliyoruz gelecek inşallah :roflol:
evet canım gerçekten motive oldum.herkes senin kadar nasıl desem yani sıcak karşılamıyor.oysaki hepimizin amacı aynı degilmi.şuan gerçekten kendimi iyi hissediyorum sagol sempatik bu arada yanlış degil degilmi nickinin anlamı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?