Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım haklısın bir ara burada paylasım yoktu biliyosun gelenlerde sabahtan yazıp gidiyolardı o günlerde kendimi böle sap gibi hissediyodum o yüzdende küsmüştüm foruma ama şimdi bakıyorum yazmıyorum ama görüyorum ki herkes yazıyo burada eski haline geliyo yavas yavas bende bundan sonra daha fazla paylasımda bulunurum ama sağlık sorunları 2 aydır yakamı bırakmadı o yüzden giden bişey yok inan bende kendimi toplamaya calışıyorum

öğle yemeğim yoğurtlu dövme,yarım tabak taze fasulye biber

evet valla melemen de ekmeksiz yenmiyoki,ama su marketlerdeki uzun bagetlerden degil,firinda satilan kisa bagetlerden yedim yani.
benim tansiyon sorunum var zaten,normaldebile 10-11 olur,bide limonu içince 8 e dusmus.

birazonce ceyrek bagetten sandiviç yaptim,içine peynir,domates,marul,taze sogan koydum onu yedim.simdilik bu kadar.

merhabalar kıslar a.s.
ancak şimdi gelebildim
yediklerimi yazayım

sabah 6 da kalkıp 1,5 saat yürüdüm eve gelince hışım çıkmıştı iki bardak suyumu içip yattım fisfisfis
kahvaltı 1 kupa sade nescafe,1 paket mavi-yeşil peynirli bisküvi (146 kalori )
yeşilçay :içelim:
öğle sadece 2 kaşık kısır (gittiğim kuaförümde yedim)
şimdide yemiş olmak için 4 çatal barbunya
ve bol bol su hemde büyük bardaklarla :içelim:

akşama ne yiyecem bilmiyorum :uhm:

evet canim fazla gelen olmuyo ,paylasim olmayincada ,herkes kaciyo, ben elimden geldigi kadar toplamaya calisiorum ,sahsen ben buraya fazla girmesem yazmasam hemen kacamaklarim oluyo aliyorum ,ne kadar paylasimda bulunup brda olursak bizim icin daha iyi olur
canim hayirdir neyin var ,simdi nasilsin insallah iyisindir,
hıı bu arada 2 hafta öncce tatile gittim ve son halimin fotolarını koydum bakmak isteyenlere duyurulur

baktim canim guzel cikmisin ,kis tatilimi yaptin ,ne guzel darisi bizede ,bizde tatil yok gibi
fazlaliklarin var biliyosun ,alt bolgeni gormedim ama yinede belli
onceki halini gordum ne kadr kibarisin ,hadi gorum insallah o kilona ulasirsin

evet firininki kucuk oluyo biraz ,sende ekmekle yapilan seyleri fazla yapma yada ekmek fazla yeme, ve yada :) kepek ekmek ye ,onun tadi bagete benzemiyo ama napalim mecbur:çok üzgünüm:
oh afiyet olsun anam sen hep bagetmi yiyosun hic kepek ekmek yemiyomusun ,onu alda ye ,ekmeksiz yiyemiyosan

bende dun aksam kisir yedim ,benimki bir tas kadardi ,se 4 kasik kadarcik yemisin benimki vvardi baya seninkine bakrak
bide bugün 4 gün oldu sanki veriyorum gibi bakalım pazartesi ne olacak

iyi hadi bakalim sevindim ,insallah pazartesiye daha fazla vermis olursun ,devam bozmak yok ona gore temem

slm kızlar öğlen yemek yemedim şimdide 2 haşlanmış patatesten(küçük boy) oluşan salata yağsız ve tuzsuz (çünkü ben tuz yemiyorum) çay demledim bide şekersiz onu içicem eşim evde yok spor yapıp yatarım galiba

Selam kızlar nasıl gidiyor ?
Ben dün tartıldım 64.6 çıktım :teytey:

senin adına çok sevindim ben hiç o kiloyu göremiycem galiba ama benim de iyi gidiyor su hafta inşallah pazartesi günü güzel olucak ve sempatik bana pasta ısmarlıycakkaydirigubbakcemile5

hep baget yemiyom giz.haftasonu marketten kepekli ekmek almayi unutmusum, o yuzden dun firindan esim aldi geldi.kendim olsaydim kepeklisini alirdim.normalde ben hep kepekli tost ekmeklerinden yiyorum,iste bu iki gun boyle denk geldi.seninde gözünden bisey kaçmiyo he.
birazonce iki dilim kizarmis kepekli ekmek,peynir domates,salatalik yedim.birazda yogurt.

senin adına çok sevindim ben hiç o kiloyu göremiycem galiba ama benim de iyi gidiyor su hafta inşallah pazartesi günü güzel olucak ve sempatik bana pasta ısmarlıycakkaydirigubbakcemile5

umutsuzluga kapilma canim.azmettikten sonra 50 leri bile görürsün.neler var 100 kilodan 60 lara dusenler,biz onlar kadar yokmuyuz,neyimiz eksik demi ama.:teselli:

temem temem anladik :dilcikar: e napim sende normal ekmek diyince ilgimi cekti
hele yarim baget diyince baya cekti hemdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bak bugunde kepekli demisin ,bisey demem san iyi gozel devam etalkisalkisalkis

demiştim amaaaaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis ailecek kahvaltı yaptık sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…