Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ooo afiyet olsun hanfendi resminide koymuş birde :))
inşallah planladığınız gibi olur topraksu ablacığım
hoşgeldin kuzum,naber,nelaemdesin?

ya ne kötüsün sen birde resim koymuşsun karnımda açıktı canımda çekti ne yapacağım ben şimdi çok güzel bişeye benziyor yaa

mooncum canim ya tadi cok guzeldi insan yemeye doymaz, unlu degil,bademliydi,ama simdi napim ah yakin olsakta yapsam sana hemen gondrsem
banbaska ben canim gecen haftaya bakarak bu hafta vala guzel gidiyoruz
seni sormali sen kesin biraktinmi

mooncum canim ya tadi cok guzeldi insan yemeye doymaz, unlu degil,bademliydi,ama simdi napim ah yakin olsakta yapsam sana hemen gondrsem
banbaska ben canim gecen haftaya bakarak bu hafta vala guzel gidiyoruz
seni sormali sen kesin biraktinmi

sağol canım benim dediğin gibi resmine bakıp doydum valla
başbaşkaben kuzum benim diyet iyide kilo vermem durdu,sen ne yapıyorsun bakayım az kaldı 19 mayısa

slm şekerler bugünkü listemi yazım cokacimcoookcokacimcoook

kahvaltı klasik (2 dilim kepekli ekmek,salatalık,domates,2 kk peynir,şekersiz çay )
1 havuç
öğle 1 dilim kepekli ekmek,1 kase yoğurt
bol bol su
akşam balık (levrek büyük sayılırdı fisfisfis ), büyükçe bir tabak çoban salata,yarım dilim ekmek (balıktan sonra midem bulanmasın diye mecburen senağlama)
şekersiz çay

90 dk yürüyüş (akşam yemeğinden önce )

günaydın hatunlar nasılsınız? akrepciğim ben de aynen devam durmak yok ama kilo kaybında duraklama var ufffsss
dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı (çavdar ekmekli)
öğlen:4-5 kaşık zeytinyağlı türlü
yağsız yeşillik salatası
akşam:4 kaşık ciğer sote
ara: 1 avuç yeşil erik

2 lt su içtim, 40 dak spor yaptım
herkese kolaylıklar dilerim

gunaydin kizlar nasilsiniz ben yeni kalktim kalkarkalmaz 2 bardak suyu devirdim mideye hehe

simdi biraz spor yapcam daha sonrada kahvaltimi yapcem ay insallah bu hafta birazdaha zayiflariz ya

merhaba kızlar ben sanırım 1 kilo daha verdim.ama ayın 29 unda net bişey yazarım evdekı tartya göre 77 kılo çıkıyorum.2 kılo eksık tartıyo 79 umdur.81.90 idim.sempetikciğim ben diyete spora devam ediyorum sabah akşam yürüyorum.ve günde 3 saat yürüyorum artı 3 litre suda içiyorum.diyette yapıyorum.bayağı fark etti vücudum.ve sadece 11 gün oldu bu düzene başlayalı.

günaydın kızlar dün akşam yemeğinde yoğurtlu semiz otu ekmeksiz yedim.30 dk yürüyüş ve egzersiz yaptım.2 dilim şambali tatlısı yedim bide

canım ben dıyetı bıraktım ne bulsam yıyorum zayıf hıssedıyorum kendımı artık ama gunde en az 2 saat calısma yaptıgımız ıcın baya enerjı harcıyorum ter oluyorum hep

gunaydin kizlarr ben geldim gec gelmisim ,,e kahvalti yap ev temizle et derken ancak oldu
sizler nasilsiniz bakim bugun ,hadi hepiniz guzel gidiyosunuz, pazartesi gorum sizi tabi kendimide, hepimiz aza olsa vermis olcaz tamami canikolaraim
simcikkkk
akrep33 canim aynen devam ediyoruz insallah dedigin gibi bu hafta super olcak

mooncum ,rakibem ,benim dikkat ediyorum ,onceki haftalara bakarak bu hafta birazdaha azalttin ,ve hergun sporunu yapip suyunu iciyosun insallah bu hafta vermis olcaksin azda olsa ha gayret canim

prensescim oh ne guzel suyunu icmisin y ben her sabah icmeyi unutuyorum dogrudan kahvaltiya oturuyorum
sen kahvaltini gec yapiyosun bide spor yaptiktan sonra yersen bya yersin gibime geliyo

whitehall sanada gunaydin canim bizim diyetlerimiz iyi gidiyo ,ben burdakilerine bol gaz veryorum hadi sunu yapin edin gunluk paylasimda bulunun hergun spor yapip su icin diye, suan herkes oyle yapiyo
ama sen buraya fazla gelmiyosun ,ve fazla motive olmayip yiyosundiur bazen ,ve bu durumda tabi iyi gitmez,
dikkat et almmaya bak ,artik bundan sonra 2 hafta ust uste kilo alanlari listeden cikarcam haberin olsun listenin altina yazdim bilmem gordunmu
gel hergun sende buraya ozaman olur insallah

nihulikoh canim ya masallah hadi gorum seni bu ne hiz boyle ,ozaman sen pazartesiye 2 kilo vermis olursun bu hizla
tabi diyetisyen sayesinde kendi basina yapmi olsaydin becerebilirmiydin peki bukadar guzel kilo vermeyi
biliyosun senin sayende suya basladim ogunden belli 2 litre iciyorum ,tabi sporda yapiyorum ,hadi insallah hep birlikte vercez kilolari
sen suan yeni basladin oyuzden hizli veriyosun ,bazi zamanlar duraklam olabilir canim

bilgen35 afiyet olsun canimda ne kadar 1 tabakmi yedin semiz otunu, guzel spr falanda su tatli birazcik isi bozmus keske 1 tane yemis olsaydin ve bunu spordan oncemi sonrami yedin once yemis olsaydin sporla birlikte eritirdin en azindan diyorum

bambaskaben canim sen zaten bu diyet isini fzla beceremedin birak yasin kucuk ,cok fazla kilon yok ,sen bolgesel vermek istiyosun bunun icinde spor gerekli ,zaten 19 mayistan dolayi baya yorgunsun spor yapiyosundur
ah gunler ne guzeldi ,bizamanlar bende 19 mayisa hazirlanirken oyleydim

ve kizlar dunku yediklerimi yazim size
sabah:3 dilim kepek ekmek,bal, kaymak tereyag,peynir:asigim:
oglen:2 tas tarhana corbasi ,azcik salata
ara:bir avuc misir
aksam:1 tas kisir,3dilim patatesli yogurtli bisey hafif yani
ara:1 bardak cay,accik cekirdek

spor yapmicaktim reglimden dolayi ama yinede ben raht edemedim 30 dk spor yaptim
tabi gun boyunca 2 ltreden fazla su ictim

ben tatlıyı spordan önce yedim ve zaten dün gece 2 defa kustum çok kötüydüm.semizotunu küçük bir kase yedim yoğurdun içine yıkanmış semizotunu doradım öyle yedim

herkese meraba,dunku yediklerim,sabah bir kase kelloks yedim,oglende melemen yarim baget ekmegi yedim valla,arada kahfe ve azcik cekirdek,aksamda bir buyuk dilim peynir bir dilim ekmek,domates.yemekten sonra yesil cay içtim içine limon koymustum ay tansiyonumu dusurdu,bi olctum 8 e dusmus.sonra hemen tuzlu biseyler yiyeyim dedim baktim saat gec olmus bende salataliga tuz ekip yedim sonrada hemen yattim,sabah biseyim kalmamis.
bu sabahta yine bir kase kelloks,birazoncede bir elma yedim,bugun esim evde yok o yuzden yemek yapmiycam oyle biseyler atistirarak gecistircem bu gunu.

anam sen yarim bagetmi yedin:mymeka: of yani ben yarimin yarisi korkarak yiyorum anacim
gerci menemende insana ekmek yedirde biraz frenleseydin kendini
gerci aksam yememisin fazla o iyi ,limon senin tansiyonunumu dusuruyo
ben limonlu hic bisey yiyip icemem midem felaket yapar
salatalik uzerine tuzu iyi dusunmusun hafif o en azindan
iyi hadi ozaman bugun hafif biseyler ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…