Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mooncum senin yazindan once ben yemistim bile malesefki
ama olsun buyuk degildi bi peynirli bi ispanakli yedim ,bide erken yemis oldum
aksamda bi cay tamam bugunu bitirdim
2 litrede su ictim sporda yapcam
elma sirkesi gogusu buyutuyo diye o konuyu hic gormedim bide ben bakim barii

sympatikcim valla bende ispanakli gözlemeye dayanamam, o yuzden pek SIK yapmam.
sende bir tane ye bakiyim,yaninda ayranla yersin nasil olsa,bol bol ayran iç mideni onunla doldur.sonrada eritmek için spor yap.
benim yaptiklarim soyle,kahvaltiyi gec yaptim solemistim zaten ama yine yaziyim,40 gr kelloks yedim. ogleden sonrada bir fincan kahfe,iki tane kahferengi seker attim içine,yaninda da 3 tane grisini.
aksam yemegimide biraz once yedim. 4 kasik sebze yemegi,4 kasikta bulgur pilavi ve yogurt.yemekten sonrada esim yanimda cikolata yedi,bende cikolata yerine yarim salkim üzüm yedim.üzümde cok kalorili ama cikolata kadar degildir heralde.saat 8 gibide steperede adim atcam artik ne kadar yapabilirsem.

bende bir zamanlar bu sirkeli suyu bir ay kadar içtim ama zayiflamak adina bi faydasini görmedim.o yuzden biraktim.herkesin bunyesi ayni degil kimine iyi geliyor kimne fayda etmiyi.

sende demkki benim gibi seviyosun kaynanm uzun zamndir yapmiyodu ,bugun tam rejimetekrar basladigim gun yapti yinede saolsun canim ,aslinda tek ispanakli olunca bi tane yicektim baktim yninda peynirli var dur onun yarisini yiyim dedim ,sonrada aman tum yiyim aksam nasil olsa spor yapcam hemde erken yedim diye ,ah iste bogazima dur dememdim
bak goruyonmu kiz aferin sana cann istemedimi anam ,yaninda cikolata yenirken sen uzum yiceksin simdi insaf yani
sen yemissin bile,gec kaldik desene.neyse buyuk degilmis nasilsa,sporda yapinca eritirsin.
heeeee valla sen bosuna yazmisin gec kaldin
ben hup beden yuttum bile cokacimcoook
bende bir zamanlar bu sirkeli suyu bir ay kadar içtim ama zayiflamak adina bi faydasini görmedim.o yuzden biraktim.herkesin bunyesi ayni degil kimine iyi geliyor kimne fayda etmiyi.

aslinda bende daha once ictim faydsi yok ,smdi bazen iciyorum yine faydasi yokta ,iste aceba olurmuki diye iciyorum fisfisfis

istemezmi napiyim bu hafta kilo alinca kizdim kendime,dunde sizin cikolatayla ilgili yazdiklarinizi okuduktan sonra yarim paket cikolatayi mideye indirmistim,sabahta kilo aldigimi gorunce bugun yemedim.ee benim kilolar hep bu abur cubur kolik kocam yuzunden,onumde cipsler cikolatalar yiyo bende dayanamayip onunla yiyom iste bole oluyo.artik abur cubur yemek yok.yesembile az yiycem.

anacım sende de mi var aynısından bende de var
alıp alıp getiryor eve abur cuburları ama bayağı sabrediyorum ben
tabi dayanamadığım şeyler hariç mesela dondurma baklava:)

hatice ,bende arada yiyorum
senin gibi goruce dayanamiyorum hani cok yemesemde mutlaka tadina bakacam agzima bi tane alcam oyle pis huyum var
cok cikolata duskunu degilim ,yemesem aramazda
iste dun kizlar cikolataya dayanamiyom su u dediler, benim canim istedi azcik aldim
bu cikolata konusunu pek acmak istemiyorum biranda canim isteyi veriyo

1. cd ile egzersiz / 60 dk
2. bacak esnetme / 50 kez
3. yere yat bacak kaldir / 50
4. stepper /
5. ters mekik / 30
6. ip atlama (zıplama) 100 defa
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 100
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 20
15. geri tekme / 25

bugün yaptığım spor kızlar

yediklerime gelince
bugün geç kalktım yürüyüşe gidemedim
7:00 kan hapı
8:55 1 elma
9:35 üç küçük dilim peynir,pide,yeşil biber
10:15 bir avuç ay çekirdeği
11:00 bir kuru incir
12:30 çinko hapı bir adet
13:30 yumurtalı patates,bir zeytin,soğan,salatalık,biber,pide,şekersiz açık çay
16:30 bir adet calcium
18:30 bir kaşık yoğurt,üç küçük dilim salatalık
aralarda da bol su

oh canim masallah sende sporunu yapip gununu tamamlamisin bugunkiz sen tekrar listeye girmek istedinmi ben gordummu bilmem
hadi bakalim insallah verceksin zaten tablona bakinca basarirsin sne

listeye girmek istediğimi dün akşamdan yazdım bugünde kilomu yazdım şeker
hatta tekrar yazim 70,9

hem cuma hem pazartesi tartılırsam bana disiplin olur belki oksa hafta sonları çizgiyi aşıyorum

evet şeker sporumda yaptım ohhh içim çok rahatladı hafifim hafif hadi kızlar hep birlikte yapalım gitsin yağlar şekillensin vücutlar

tamam canım..ara mı vermiştin yarışmaya yapılmıyormuydu artık

11-18 mayis arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique.............................57

moonserose0………………….....58

princess of rain…………….…..…67.5

whitehall...................................73.8

Hatice27....................................67

bilgen35....................................84.5

hcr35........................................66

nihulik.......................................81.2

karbeyaz_84..............................56

akrep33.....................................70.9

not: arkadaslar bu yeni uygulama 2 hafta ust uste kilo alanlar diger hafta listeden cikarilcak ,belki boyle kendimize geliriz, buna bende dahilim
lutfen arada girip paylasimda bulunalim ,biraz kendimize gelelim lutfen klava:

yok canim devamli yapiyoduk sen fazla gelmemistin buraya ,biz hep burdaydik yarismada devam ediyodu
bende aksam yatmadan once yapicam sporumu
bende senin gibi rahatlicam

oooo yeni kural gelmiş ama iyi olmuş en azından çabalarız biraz sonuçta bizim iyiliğimize dimi ama

yap şeker yap
ben erken atarım bugün benimki görevde kızımın yatma zamanı bende yatarım sabah erken kalkıam yürüyüşe gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…