- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.281
ben içmiyorum canım bi ara 10-15 gün içtim zayıflamama hiçbir etkisi olmadı hatta şişlik yaptı midemde , hele bunu okuduktan sonra hayatta içmem faylasıyla göğüslüyüm çok şükür.şimdi gözlemeler küçücükse yede büyükse hiç kıvırma 1 tane yeter sana
sende demkki benim gibi seviyosun kaynanm uzun zamndir yapmiyodu ,bugun tam rejimetekrar basladigim gun yapti yinede saolsun canim ,aslinda tek ispanakli olunca bi tane yicektim baktim yninda peynirli var dur onun yarisini yiyim dedim ,sonrada aman tum yiyim aksam nasil olsa spor yapcam hemde erken yedim diye ,ah iste bogazima dur dememdimsympatikcim valla bende ispanakli gözlemeye dayanamam, o yuzden pek SIK yapmam.
sende bir tane ye bakiyim,yaninda ayranla yersin nasil olsa,bol bol ayran iç mideni onunla doldur.sonrada eritmek için spor yap.
benim yaptiklarim soyle,kahvaltiyi gec yaptim solemistim zaten ama yine yaziyim,40 gr kelloks yedim. ogleden sonrada bir fincan kahfe,iki tane kahferengi seker attim içine,yaninda da 3 tane grisini.
aksam yemegimide biraz once yedim. 4 kasik sebze yemegi,4 kasikta bulgur pilavi ve yogurt.yemekten sonrada esim yanimda cikolata yedi,bende cikolata yerine yarim salkim üzüm yedim.üzümde cok kalorili ama cikolata kadar degildir heralde.saat 8 gibide steperede adim atcam artik ne kadar yapabilirsem.
heeeee valla sen bosuna yazmisin gec kaldinsen yemissin bile,gec kaldik desene.neyse buyuk degilmis nasilsa,sporda yapinca eritirsin.
bende bir zamanlar bu sirkeli suyu bir ay kadar içtim ama zayiflamak adina bi faydasini görmedim.o yuzden biraktim.herkesin bunyesi ayni degil kimine iyi geliyor kimne fayda etmiyi.
sende demkki benim gibi seviyosun kaynanm uzun zamndir yapmiyodu ,bugun tam rejimetekrar basladigim gun yapti yinede saolsun canim ,aslinda tek ispanakli olunca bi tane yicektim baktim yninda peynirli var dur onun yarisini yiyim dedim ,sonrada aman tum yiyim aksam nasil olsa spor yapcam hemde erken yedim diye ,ah iste bogazima dur dememdim
bak goruyonmu kiz aferin sana cann istemedimi anam ,yaninda cikolata yenirken sen uzum yiceksin simdi insaf yani
Alıntı:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?