- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.161
[/url]
kızlar 01/05/09 ile 09/05/09 arasında kılo verdım her sabah ve akşam yürüyorum artı spoar aletlerınıde kullanıyorum parkta.ve diyetısyenede gıttım şuan tam formumdayım.:lepi:
Selam kızlar nasıl gıdıyor dıyetler bakalım??
ne guzel canim sevindim kilo verdigine
buraya en son yazdiginda diyetisyene gitcem demistin dmek gittin
eeee neler dedi sen neler yaptin spordan baska anlat canim bizde bilelim
:çok üzgünüm:selam kızlar ben yenı uyelerınızden bırıyım henuz 20 yasındayım ıngılızce ogretmenlıgınde okuyorum 3 sınıftayım 5 aydır amerıkadaydım ulkeye yenı dondum gıtmemın sebebı tamamen burdan uzaklasmaktı ama yanılmısımm sorunlarında kacamıyorsun ıkı kez berbaerlıgım oldu cevremde cok begenılen bırıydımm...cok sevdıgım bırısı benı terkettı ıkıncı ılıskıme buyuk umutlarla basladımm vee hayatıma yenı bır yon verdım daha yolun basındayım ama cok sey yasadım dıyebılırım ıkıncı sevgılımde sızofrendı ve ben bunu cok gec anladım cok kılo almıstımm pasıf zayıflama ve ınfrared ıle 2 ayda kılolarımı cok saglıklı bır sekılde verdım ama sevgılımden ayrıldıktann sonra kullandıgım ılaclar benı cok sısmanlattı amerıkadada veremdım tam 20 kılo fazlam var cok kotuyumm hersekılde mahvettım kendımı benı gorenlerr tanıyamıyorlarrr....ve ben cok rahat kılo veren bırısı degılım vaktım olmadıgı ıcınn gıdemıyorum burada spora...cok az zamanın kaldı okuluma donecegımmmm....herkes gorecek cok kılo aldıgımı belırtecekk cevre baskısı begenılmeme...ben bunlara alıskın degıldım mutluda degılımmmm...ben cok guclu bırıydım ama ınanın o kadar cok sey yasadımkı kafayı yıyecegım ozel yurtta kalıyorum rejıme baslasam derslerımde agır sporda yapmam gerekkk.....dıyetısyene gıtsem bıleee bana verecegı lısteye uyamam yurtta ımkanım yokk...bana tavsıyelerınızı ve destegınızı beklıyorum sımdıden tesekkurlerr....
nihulik canim tesekkur ettim yazdigin icin ,evet gercekten listeye baktim baya bi var yani bizlerin yediginden fazla ,hep denilyoya SIK ve az yiceksin diye
iyikide gitmisin bak senin guzel baslamana sebeb oldu, belki bikac gittikten sonra kendin devam edebilirsin
spor kesinlikle yapilmasi gerek ,ben oyle kendi basima cikip malesef yuruyemiyorum ,zaman buldukca evde yapiyorum sporumu,tabi bu hafta hic iyi degilim cunku cok dikkat etmedim yarinda kilo vercz yine moral yok,offf ben galiba beceremiyomuyum ne bu isi
peki senin vermen gereken kilo daha ne kadar
bide yemekten once 3 bardakmi su iccez
ah su icme alinkanligim olsa, aklima geliyo icyorum sonra yine unutuyorum
tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmak için bu uğurda ter döken güzel annelerin anneler günü kutlu olsun
nasılsınız arkadaşlar ben evde yatmakta 61 kilo oldum benim 56 kilo hallerim vardı zayıflamak için hala kendimi paralıyodum
şidi hiç bi kıyafetim olmuyo dokuz aya kadar yerden yuvarlanırım arktık
sempatik fıstık nasıl gidiyo
ay saol bitanem anne adyimiz seninde anneler gunun kutlu olsun insallah bebegini kucagina aldiginda en guzel hediyenide ozamanalmis olcaksin
e canim normal kilo almanda sen baya almisin be ,en son burda gittiginde 56 di, daha dur ne kadarlik aman dikkat hamileik boyunca fazla alma yinede sen dikkat et
benim diyet sarsintili geciyo
gecen hafta yine 1 kilo alip 56 oldum,bu haftada dikkat etmeyerek o kilo yerlesti ,simdi tekrardan ugras 55 olmya, valla bi al bi ver insan sinir oluyo
neysem sen nasilsin nasil geciyo hamilelik
Özlemcim hoş geldin fıstığım nasıl gidiyor ???
[ı]ya aslinda beceremiyorum demeyim ,bu zamana nasil geldim demkki becerdim
ozellikle bu aralar ,yiyorum ,biraz umursamazlik oldu ,yemedenonce diyorumyemicem gorunce dayanamiyorum ,aciktigimdan degil oylsine yiyorum
mesela gunduz fazla yersem aksama guveniyorum yemem diye, aksamda yiyince ,hem neden yedim diyorum amannnn iste anlatamiyorum
arada yapiyorum sporumu
ve sabah seni okuduktan sonra suya basladim ,insallah devamli icecem
bide ictigim zaman bir saat icinde 1.5 litreyi iciyorum aksamada kadr icmiyorum ,iste bunu gun boyunca icmek gerekiyor
yemeklerden once su icmek cok faydali oluyo biliyorum tabiki iste diyorumya yapiyorum yapiyorum sonra unutup kaliyo
bugunden itibaren bol suya baslicam ,sanki cok zor bisey yapcakmisim gibi :)
e canim sende yarismaya katilsana birlikte yarisip zayiflayalim insallah[/ı]
canım idare ediyo tedaviyle olduğu için bu kadr aldım hiç bi kıyafetimi giyemiyom dar ama neyseki yaz geldi geçen yaz şişman olduğum için yazlıklarım bol bile hala progesteron desteği alıyom yani hormon yoksa çok yemiyom yiyemiyom mide bulantılarım başladı ve gastritle reflüm iyce adı midemden çok çekiyom neyseki drum mide şurubu yazdı onu içince rahatlıyom değilse akşma kdar midem yanıyodu ve yediklerimin hepsi ağzıma geliyodu ben hala evde yatıyom dr 3 aya kdr riskli dinlencen dedi annemgelip işlerimi yapıyo saolsun
bende hep yatıyom bi türlü dinlenemiyom hep uykum var yataktan kakınca gözüm yatakta kalıyo
sen verirsin tatlım kiloları seneye mart gibi buralarda olurum bi aksilik çıkmazsa
öptüm canım seni
senimi kırcam kat bakalım yarışmaya buda bir motive olma şekli sorun değil benim için ben her diyetisyene gittiğimde yazarım kilo düşüşümü en güvenilir tartı o benim için.suyu bence akşam 7 ye kadar iç hem gece sık tuvalete çıkmazsın hemde kendını zorlamazsın.faydasını göreceksın özelliklede tuvalete çıkma konusunda.özellikle kabızlığın tek çözümü su.ve vücudun kilo kaybı yaşarken idrar değil diğer türden tuvalete çıkması gerekıyor yanı dışkılaması gerekıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?