- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.121
sempatik o pastayi nasil oyle renklendirdin bacim gida boyasimi kattin orjinali kakaoluydu galiba ellerine saglik tatlim gozel olmus hepside onlari yediysen eger vay haline ben simdi spor yapcem sen nasil mooserose senin diyet nasil gidiyor hayatim o sogan suyunu bende denicem adetim bitsin bakem neler olcek
günaydın günaydın hatunlar şükür kavuşturana,sempatikciğim ellerine sağlık ben yokken neler yapmışsın :)) hepsinden yemedin değil mi?
rain,hatice çok iyi gidiyorsunuz özellikle hatice senin soğan suyu sonucunu çok merak ediyorum
anam vallaha kimse kalmadi topicikte ben giriyorum kimse olmuyor ben cikiyorum herkes burda revami len bu bana kizlar cabuk geri donun mekeniniza bu bir uyaridir mucux
merhaba arkadaşlar :teytey:
nasılsınızzz
gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakim
rakibem dun yoktun hayirdir cokmu yogundun ,
nasil gidiyo gorusmeyeli
dimplehawk
sende hosgeldin canim biz iyiz seni sormali ,sen nasilsin
bende ne yapimya ,evdeyim simdi ise hic gidesim yok aslinda normalde bugun tatilde ,kimileri calisiyo
diyete gelince iyi devam ediyorum ,56 oldum ve dusemedim ,bide midem felaket kotu ,kac gundur spor yapmaya zamnim olmuyodu bide yorgun oluyodum ,aksam 40 dk kadar yaptim
sen yapiyomusun spor
bende ne yapimya ,evdeyim simdi ise hic gidesim yok aslinda normalde bugun tatilde ,kimileri calisiyo
diyete gelince iyi devam ediyorum ,56 oldum ve dusemedim ,bide midem felaket kotu ,kac gundur spor yapmaya zamnim olmuyodu bide yorgun oluyodum ,aksam 40 dk kadar yaptim
sen yapiyomusun spor
merhaba şekerim,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? burası eskisi gibi şenlik değil malesef canım böyle körler sağırlar birbirini ağırlar vaziyetindeyiz senağlama
dimplehawk
sende hosgeldin canim biz iyiz seni sormali ,sen nasilsin
ayy evet haklısın hayatım bende onun için cesaret edemiyorum zaten azcık kaçırsam vicdan azabı çekiyorum resmen yaa
ben normalde de çok su içerim zaten canım,günde en az 2 lt su içiyorum. şu 1,5 lt lik su şişelerinden yanımda muhakkak olur dikler dikler içerim valla,şirkette adımı şarapçıya çıkardılar şarap içer gibi suyu dikliyormuşum kaydirigubbakcemile3
ufsss ne yapacağız bilmiyorum bende -tatlicadiarzu-
sağolun kızlar bende iyiyim hamdolsunn :1rolleyes:
çalışıyorum bildiğinizz gibi :1closedeyes:
evet gerçektenn burası kuş uçmaz kervan geçmezz hale gelmiş nerdeysee :sm_confused:
hareketlendirmek için bişeyler yapınnn alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?