Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sempatik o pastayi nasil oyle renklendirdin bacim gida boyasimi kattin orjinali kakaoluydu galiba ellerine saglik tatlim gozel olmus hepside onlari yediysen eger vay haline ben simdi spor yapcem sen nasil mooserose senin diyet nasil gidiyor hayatim o sogan suyunu bende denicem adetim bitsin bakem neler olcek

iyiyim şekerim diyet iyi gidiyor da yatıya misafir olduğu için bizde spor yapamadım kaç gündür , bugün sporada devam inşallah. soğan suyunu 3 gün içtim ben geçen hafta ama bir fark görmeyince ve tadı iğrenç olduğu için bıraktım.haticedeki sonuca göre tad önemli değil içeceğim :))

gunaydin kizlar nasilsiniz bakim
o tabaktan yaprak sarasi mercimek koftesi az pasta ,ve milfoylu mantiyi yedim ,bunu gec yedik aksamda bisey yemdim ,zaten kilo almis durumdaydim hala ayniyim
birazdanda dil kursuna gitcem ordan ise ordan arba surmeye
spora kac gundur vaktim olmuyo gibi felaket yorgun oluyorum
bakim bugu baslarim belki
prensescim evet canim icin gidaboyasi kattim az ,degisik olsun diye kirmizi beyaz ne guzel iste

hadi kizlar nerdesiniz, benim vakit yok derken sizler benden daha kotu durumdasiniz heralde
zaten az kisiyiz olanlarda teker teker gitcez ,zaten kilo verilmiyo ,motive yok ,paylasim fazla yok
of valla neysem hadi optum sizi insallah bu hafta verebilirsiniz kilo tabi bende
bende ne moral var ne bisey, hala siskinlik devam ediyo yetmez mide agrisi bide

canim ben sogan suyunu 15 gun yaptim bitti artik.benim asil yapmamdaki amac biliyosun bebek içindi.adetim baslayali 3 gun oldu.parca parca bisiyler geliyor,sanki içim temizleniyo.zayiflamada da biraz faydasi oldu.bu verdigim kilolari yediklerime fazla dikkat etmedigim halde verdim.bakalim bundan sonrasi nasil olcek. ya ben bugun acayip kacamak yaptim.kociskom ne zamandanberi profiterol istiyodu,bende bugun yaptim.tabi 4 tane profiterolu goturdum:çok üzgünüm: bu hafta hiç spor yapamadim.sanirim bu gidisle bu hafta kilo veremicem.benim acilen toparlanip SIKI bir diyet yapmam lazim yoksa boyle gitmiycek bu kilolar.

anam vallaha kimse kalmadi topicikte ben giriyorum kimse olmuyor ben cikiyorum herkes burda revami len bu bana kizlar cabuk geri donun mekeniniza bu bir uyaridir mucux

anam vallaha kimse kalmadi topicikte ben giriyorum kimse olmuyor ben cikiyorum herkes burda revami len bu bana kizlar cabuk geri donun mekeniniza bu bir uyaridir mucux

günaydın hatunlar, ben hep burdayım şekerim de haklısın doğru dürüst gelen hiç yok klava:

dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen:4 adet ızgara köfte
4 kaşık bulgur pilavı
ara:1 avuç kuru üzüm
akşam:1 tas şehriye çorbası
1 tabak sebzeli güveç

hayırlı cumalar dilerim

gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakim
rakibem dun yoktun hayirdir cokmu yogundun ,
nasil gidiyo gorusmeyeli

dimplehawk
sende hosgeldin canim biz iyiz seni sormali ,sen nasilsin

gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakim
rakibem dun yoktun hayirdir cokmu yogundun ,
nasil gidiyo gorusmeyeli

dimplehawk

evet canım dün çok yoğundum hemde siteye girmekde zorlandım fırsat buldukça yazdım.sen neler yapıyorsun?

bende ne yapimya ,evdeyim simdi ise hic gidesim yok aslinda normalde bugun tatilde ,kimileri calisiyo
diyete gelince iyi devam ediyorum ,56 oldum ve dusemedim ,bide midem felaket kotu ,kac gundur spor yapmaya zamnim olmuyodu bide yorgun oluyodum ,aksam 40 dk kadar yaptim
sen yapiyomusun spor

bende düne kadar spor yapamadım ama dün 40 dak. spor yaptım birde 500 adım stepperle çalıştım. diyet gördüğün gibi iyi gidiyor, sporda yapıyorum ama şimdiye kadar tartıda gr oynama yok senağlama anlamadım bu işi gitti valla,yaptığım sporu değiştireyim bundan sonra yine akşamları koşayım dedim haftabaşından beri sürekli yağmur yağıyor koşamadım.yüzme kurslarına katılayım dedim saatleri benim çalışma saatlerime uymuyor.ne yapacağını bilmiyorum anlayacağın.başka topikde bir arkadaşım haftanın 5 günü diyet diğer günler tatil yapıyormuş kendine ve her istediğini yiyormuş böylelikle bedenini şaşırtıp kilo verebiliyormuş.sende dene dedi ama ben cesaret edemiyorum.bana geliyorki az fazla kaçırsam kilo alacağımkafamçokkarıştı

bende düne kadar spor yapamadım ama dün 40 dak. spor yaptım birde 500 adım stepperle çalıştım. diyet gördüğün gibi iyi gidiyor, sporda yapıyorum ama şimdiye kadar tartıda gr oynama yok senağlama anlamadım bu işi gitti valla,yaptığım sporu değiştireyim bundan sonra yine akşamları koşayım dedim haftabaşından beri sürekli yağmur yağıyor koşamadım.yüzme kurslarına katılayım dedim saatleri benim çalışma saatlerime uymuyor.ne yapacağını bilmiyorum anlayacağın.başka topikde bir arkadaşım haftanın 5 günü diyet diğer günler tatil yapıyormuş kendine ve her istediğini yiyormuş böylelikle bedenini şaşırtıp kilo verebiliyormuş.sende dene dedi ama ben cesaret edemiyorum.bana geliyorki az fazla kaçırsam kilo alacağımkafamçokkarıştı

bence deneme derim yada ben bi gun yesem hemen bana ogun enaz 500 grama maal oluyo heralde 2 gun yiyince 1 kilo olur, bence hep dikkat etmek gerekiyo
bende aksamlari azicik yemeye caliiorum ,haftada bazen hergun olmasada yinede sporumu yapiyorum ,zaten oturan biri egilim gunum yogun geciyo ,aynen benim tartidada oynama yok ,bide kilolar ne kadr az kaldiysa okadr zor veriliyo ,of canim ya ne yapcaz bilmiyorum
su iciyodunya faydasi oluyomu
ben hep icmeyi unutuyorum su icma aliskanligim hic yok malesef

ayy evet haklısın hayatım bende onun için cesaret edemiyorum zaten azcık kaçırsam vicdan azabı çekiyorum resmen yaa
ben normalde de çok su içerim zaten canım,günde en az 2 lt su içiyorum. şu 1,5 lt lik su şişelerinden yanımda muhakkak olur dikler dikler içerim valla,şirkette adımı şarapçıya çıkardılar şarap içer gibi suyu dikliyormuşum kaydirigubbakcemile3
ufsss ne yapacağız bilmiyorum bende -tatlicadiarzu-

buarada şekerim samsunun ve benim bir iki resmimizi ekledim bakabilirsin
hayırlı cumalar dilerim...

merhaba şekerim,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? burası eskisi gibi şenlik değil malesef canım böyle körler sağırlar birbirini ağırlar vaziyetindeyiz senağlama
dimplehawk

sağolun kızlar bende iyiyim hamdolsunn :1rolleyes:
çalışıyorum bildiğinizz gibi :1closedeyes:
evet gerçektenn burası kuş uçmaz kervan geçmezz hale gelmiş nerdeysee :sm_confused:
hareketlendirmek için bişeyler yapınnn alkisalkisalkis

ah su su aliskanligi bendede olsa ne var valla bir bardak dahi icmam hic aklima gelmez, zar zor uicersem oda diyette odugumda aklima gelirse icerim
hatta dur gidim bi sise alim:içelim:
cok zaman yanimda sise durur onu gormem bile
ne guzel su icmen bende senin gibi sarapci olsam na varkaydirigubbakcemile3

bisyler yapmak lazimde ne yapmak lazim ,ben hareketlendirirm ,ama iste benimde gunler yogun geciyo ,bugun evdeyim diye oturdum
neysem sen ne yaptin kilo nasil koruyomusun insa hic almamisindir, biz diyette oldugumuz halde aliyoruz valla
ne zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…