- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.061
SANIRIM ŞUAN FRANSADASIN.NE GÜZEL YERLER GERÇEKTEN.BEN BİSİKLET SÜRMEYE BAYILIRIM.HELEKİ ÖYLE GÜZEL ORMANLIK YERLERDE HARİKA TEMİZ HAVA CİĞERLERİNE DOLAR SANKİ UÇUYORMUŞSUN GİBİ ÖZGÜR BİR DUYGU ALIR İNSANI NE GÜZEL.:roflol:
günaydın hatunlar nasılsınz?ben iyiyim çok şükür.kaç gündür sizleri çok özledim alışkanlık yaptınız bende cidden :))
dün hava güzeldi samsunda ve ben bu güzelliği değerlendirmeye çalıştım.arkadaşlarımla buluşup önce sahilde gezdik sonra alışveriş yaptık daha sonrada samsun manzaralı toptepeye çıkıp yemek yedik.yedik derken ben sadece yağsız ızgara yedim.eve geldiğimde yatıya misafir vardı gece 1 e kadarda onlarla sohbet ettik.benim odada yattıkları için tartılamadım yarın tartılıp kilomu bildiririm sempatikciğim olur mu? takma kafana sende 1 kg yahu şişlik dediğin gibi bugün çok spor yapar eritirsin :))
tebrik ederim canim bak ne guzel artik sende kilo veriyosunherkese gunaydin,
bugun itibariyle 66.5 kiloyum yani 600 gr daha gitti.
simdi elmemi yedim disari cikiyorum.bir saat bisikletle dolasacagim.
moonserosecum iyi yapmissin ne guzel arasira arkadaslarla bulusup dolasmak iyi geliyo insana.
sympatiquecim o aldigin kilo yag degildir.bugun dikkat edersin gider merak etme.
bakin arkadaslar yuruyuse gittigim,bisikletle gittigim yerler.cok guzel,her taraf yesillik su kenari.insanin gözü gönlü aciliyo.
gunaydin kizlar bugun kac kez girmeye calistim giremedim simdi duzelmis galiba ,
aslinda bugun dil kursum vardi gitmedim cunku cok moralim bozuldu ,bugun tartida 1 kilo almis gozuktum inanin cok kotu oldum, nerdeyse bu hafta en az bir saat spor yaptim aksamlari fazla yememeye calistim ,az bi kacamaktan bukadar farkedermi ,hatta dun aksam aciktim ,turlu ve cacik yapmistim ,caciktan bi tas dolusu yedim ilk once o doldursun karnimi diye, sonra bir kepceden az yemek yedim ,alin iste sabah boyle oldum ,
nefret ettim kendimden bi al bi ver ,galuba bn bu isi beceremiyomuyum ne insan ne kadr takarsa okadar kotu oluyo offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?