Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

neoldu canim gittinmi doktora ne dedi burdan veya ozelden yazsana ,bide ne testi yaptirdin ,insallah sorun yoktur
e cnm okadr saat bisey yeme ,acik normal yemen ama dikkat et aksam fazla kacirmiyo ,gunduz neysede aksam kacirdinmi diyet falan kalmiyo valla

oh canim afiyet olsunda valla dikkat et kesmes diyince akla bol hamur isleri yiyecek geliyo, yaprak sarmai yi gerci gozlemde ispanakliymis, bence sen aksam telafi et bende sabah krepleri fazla kacirdim hala cekiyorum cezasini ins aksam fazla yemicem

msne attim canim ama zaten onemli birsey olmadi sadece kan aldilar hepsi bu evet aksama az yicem ya bu hafta kilo veremicem heralde oyle zannediyorum zanimca-tatlicadiarzu-

princess of rain geçmiş olsun canım şikayetin neydi ki ? demekki hatice ve sempatik akşama az ve öz yiyor spor yapıyor kaçamakların acısını çıkarıyorlar :))

iyi ozaman sonuclarini bekleriz ,benim kiloya gelince bende hala ayni duruyorumbakalim vercekmiyim su 54 u bi goremedim ne zamndir
sporda yaptigim zamn 1 saat yapiyorum aksatmiyorumya kipirdama yok daha

princess of rain geçmiş olsun canım şikayetin neydi ki ? demekki hatice ve sempatik akşama az ve öz yiyor spor yapıyor kaçamakların acısını çıkarıyorlar :))

he canim tatli tatli yiyenin aci aci cikarmasi olurmusyakaydirigubbakcemile3
bizde hakettikte anacim krep dedigin incecik bisey bende var bugun bi sorun valla
sen bu hafta verbilcekmisin kilo ,verirsindir heralde:icecream:
aksamada kara lahana dolmasi var ne kadr yesemki bikmiyorum sizin oralarin mesur yemegi

krebin ben yarımını zor yerim canım bende feci bir şişkinlik yapar birde bayar yanii.valla diyet spor çok iyi gidiyor normal şartlar altında kilo vermeliyim inşallah öylede olur . şekerim karalahana dolmasına bayılırım zaten sıksık yerim, 5 adet kara lahana sarması 155 cal imiş canım ben genelde 5-6 adet tüketiyorum afiyet olsun şekerim

tesekkur ederim moonserosecim onemli birsey deil bebek istiyoruzda artik oylesine bir kan tetkiki yaptirdik bakalim hayirlsi canim

öğlede bulgur pılavı yoğurt yedım sonra dısarı cıktım bıraz orda yurudum kalorı yakmısımdır eve gelınce 5 gıbı 3 yk yoğurt ve 1 dılım kepek ekmeği yedm sonra 10 tane kavrulmus fındık... ip de atladım popomu da vurdum

selam kızlar uzun bi ardan sonra dönebildm çok kötü bi hafta geçirdim kardeşim le ilgili çok tatsız sorunlar yaşadık of bir daha böyle salaklıklar yapmaz inş 3 gündür uyku yemek hepsini unuttum bakmam gereken bi kızımda var kafamı hala toparlamış değilim kardeşim 4 gün önce intihar etmeye kalktı hatta yaptı kollarını jiletle kesmiş allahtan derin kesmemiş bide annemlerden çok uzakta oturuyorm ben aklım sürekli onlarda şimdi of o kadar zormuş ki anlatamam size ben bu hafta yarışmada yokum sadece sizlerle derdimi paylaşmak istedim hiç böyle bi aile deyiliz hayatta aklıma gelmezdi bizim aileden birinin böyle yapacağı başkası yazsa ailesinde sorun var diyip geçerdim ama iş öyle deyilmiş aman lise çağlarında kardeşleriniz varsa çok dikkat edin çaktırmadan takip edin onlarla arkadaş olun dertlerini paylaşın biz bunu yapamadık sonuç bu oldu maalesef neyse sizleride sıktım hepinizi öpüyorm

günaydın hatunlar.dünde yoğun bir gün geçirdim güya işçi bayramı ama biz çalışıyoruz üstüne üstük işlerde çok yoğundu. akşam yemeğimi yedikden sonra kulaklıkları taktım kulağıma steppere çıktım 1000 adım yaptım ama kan ter içinde kalmışım sonra 35 dak aerobik yaptım ardından duşa girdim .bu tatlı yorgunlukla sabaha kadar deliksiz uyudum :))
dünki yediklerim;
sabah: 1 tas sütle kornflakes
öğlen:1 tabak pazı kavurması
1 tas tavuk çorbası
ara:1 elma
akşam:1 tas şehriye çorbası
avuç içi kadar hamsili gayana

2 lt su içtim her öğünden sonrada yeşilçay+mate+biberiye çayı içtim
herkese kolaylıklar dilerim

çok geçmiş olsun canım yaa , herkes kendi çektiğini bilir ama okurken bile yaşadım resmen çok kötü bir duygu olmalı.annene ,babana,kardeşine destek olman gerek uzakta bile olsan yakınlığını hissettirmelisin canım,nediyeyim ALLAH sana ve ailene kolaylık versin

günaydın mooncuğum erkenciyiz bugün seninle...
ben de bu sabah nestle nesfıt yağsız sütle beraber yedim
ayrıca dün bana kek verdiler yemedim :lepi:

günaydın mooncuğum erkenciyiz bugün seninle...
ben de bu sabah nestle nesfıt yağsız sütle beraber yedim
ayrıca dün bana kek verdiler yemedim :lepi:

aferin kuzum sana maşallah iradene negüzel sahip çıkıyorsun a.s. hava nasıl memlekette ,güzelmi ? sen şimdi yürüyüşede gidersin misler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…