- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.021
hepimizin cumasi mubarek olsun kizlar nasilsiniz hepiniz insallah iyisinizdir ben bu saate kadar hic birsey yemedim daha yeni kan vermeden geldim eve gelince 1 tas corba ictim 1 dilim kilis tavasi yedim 1 kasede yogurt ay cok acikmistim ya burada saat 1:00 anam cok kacirmamisim deilmi kizlar
herkese merhaba,
cumaniz mubarek olsun.
sabah yarim simit iki dilim peynir,bir fincanda yesil cay içtim.
oglende kermes vardi oraya gittim,10 tane yaprak sarma,bir tanede ispanakli gözleme yedim.
bu aralar kahfalti kermes derken bu hafta cok kacirdim.aksama telafi etmeye celiscam bakalim.
esim cumadan gelsin bisikletle gezmek istiyorum.
neoldu canim gittinmi doktora ne dedi burdan veya ozelden yazsana ,bide ne testi yaptirdin ,insallah sorun yoktur
e cnm okadr saat bisey yeme ,acik normal yemen ama dikkat et aksam fazla kacirmiyo ,gunduz neysede aksam kacirdinmi diyet falan kalmiyo valla
princess of rain geçmiş olsun canım şikayetin neydi ki ? demekki hatice ve sempatik akşama az ve öz yiyor spor yapıyor kaçamakların acısını çıkarıyorlar :))
he canim tatli tatli yiyenin aci aci cikarmasi olurmusyakaydirigubbakcemile3
bizde hakettikte anacim krep dedigin incecik bisey bende var bugun bi sorun valla
sen bu hafta verbilcekmisin kilo ,verirsindir heralde:icecream:
aksamada kara lahana dolmasi var ne kadr yesemki bikmiyorum sizin oralarin mesur yemegi
princess of rain geçmiş olsun canım şikayetin neydi ki ? demekki hatice ve sempatik akşama az ve öz yiyor spor yapıyor kaçamakların acısını çıkarıyorlar :))
tesekkur ederim moonserosecim onemli birsey deil bebek istiyoruzda artik oylesine bir kan tetkiki yaptirdik bakalim hayirlsi canim
selam kızlar uzun bi ardan sonra dönebildm çok kötü bi hafta geçirdim kardeşim le ilgili çok tatsız sorunlar yaşadık of bir daha böyle salaklıklar yapmaz inş 3 gündür uyku yemek hepsini unuttum bakmam gereken bi kızımda var kafamı hala toparlamış değilim kardeşim 4 gün önce intihar etmeye kalktı hatta yaptı kollarını jiletle kesmiş allahtan derin kesmemiş bide annemlerden çok uzakta oturuyorm ben aklım sürekli onlarda şimdi of o kadar zormuş ki anlatamam size ben bu hafta yarışmada yokum sadece sizlerle derdimi paylaşmak istedim hiç böyle bi aile deyiliz hayatta aklıma gelmezdi bizim aileden birinin böyle yapacağı başkası yazsa ailesinde sorun var diyip geçerdim ama iş öyle deyilmiş aman lise çağlarında kardeşleriniz varsa çok dikkat edin çaktırmadan takip edin onlarla arkadaş olun dertlerini paylaşın biz bunu yapamadık sonuç bu oldu maalesef neyse sizleride sıktım hepinizi öpüyorm
günaydın mooncuğum erkenciyiz bugün seninle...
ben de bu sabah nestle nesfıt yağsız sütle beraber yedim
ayrıca dün bana kek verdiler yemedim :lepi:
hava guzel de tek basıma yuruyuse cıkamıyorum maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?