Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu hafta 53 ten kurtulurum umarım dün 5 ten sonra bir şey yemedim :teytey:
bu sabah : sade nestle nesfit ve yağsız süt öğle evde olduğum için 1 ayran kepek ekmeği ve az fasülye yedm 2 buçukta da 1 tane form bisküvi yedim gayet iyi gidiyo bol bol su içiyorum en az 2 litre :lepi: popomu da vurdum duvara ip atlıyacağım şimdi kimse yokken kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanımm 1,5 aydır elma sirkesi kullanıyorum 4 kilo verdimm :)) şiddetle tavsiye ederimm

merhaba bende vandayım.daha doğrusu vanlıyım.4ay önce doğum yaptım ve her tarafım pırtladı.öbek öbek yağ bağlamış vaziyetteyim.göbek kalça basen almış başını gidiyor.vanda diyetisyen yok die biliyordum.ama sen bulmuşsun mümkünse bana da diyetisyenin adını ve adresini yollar mısın.emziren bir anne olduğum için zayıflama ile ilgili hiçbirsey yapamıyorum

niye başlayamadın canım benim 19 mayısım yaklaştığı için bu kadar önem veriyorum...

:lepi:15 dk hareketlerimi yaptım canım akşamda yemeğimi yersem meyvemle yeterli:jeyyar:

bende 19 mayısta görevliyim yerimsenibenama elbiseye giriyorum diye pek umursamaz bir tablo oluştu bende:fisfisfis

ben elbiseyi gördm ama denemedm ama bana 1 numara dediler o yzden 1 numara içine girerim ama biraz daha verirsem iyi olacak ben kiloya da önem veriyorum ama incelmek daha önemli benim için o yüzden ip atlıyorum popomu vuruyorum duvara...

herkese merhaba.
bugun sabah bir dilim kepekli ekmek,bir dilim peynir,5-6 tane yesil zeytin ve bir fincan yesil cay içtim.ogleden sonrada lahmacun yapmistim iki bucuk lahmacun yedim,bir dilim de pizza,hepsini ayni anda yemedim lahmacunlari yaparken yedim.bu hafta sonu misafirim gelcek yatili o yuzden biraz biseyler hazirlayip buzluga koyayim dedim.iste insan yapinca da dayanamayip yiyo.ama aksam bisey yemiycem,sogan suyumu içicem belki salatalik domates falan yerim.
ha bide bu aralar malum gunum yaklastigi için karnimda acayip bi sislik var.

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanımm 1,5 aydır elma sirkesi kullanıyorum 4 kilo verdimm :)) şiddetle tavsiye ederimm

hosgeldin canim aramiza
elma sirkesini bazen unutuyorum ama cok zamnlarda iciyorum
ben pek faydasini goremiyorum
bide sen nezamaniciyosun ,ben genelde aksam yatmadan once iciyodum

rakibem ben iyim canim bugunumde yogun gecti ,girip buraya yazamadim sen nasilsin ,bende dun 1 saat spor yaptim
bugunde oglen miafirlikteyim ,hamur isi kisir falan oldugundan aksam bisey yemedim ,birdanda sporuu yaparim
yarin sabah araba surcem sonra dil kursu sonra is ,bakim arada girebilirsem yazaraim yine
gorusruzzzz

bende yeniyim arkadaşlar.tabiiki sitenizde yeniyim.yoksaaa doğduğumdan beri diyette olmadığım gün çok azdır.birde arkadaşlar elma sirkesini kaliteli olması gerekirmi kullanan arkadaşlar?çünkü ben 1 hafta önce 1 tl ye almıştım dün bir baktım 13 15 tl ye varan fiyatları var.sizce ucuza aldığımı içmesemmi?:bbo:

günaydın hatunlar bugün çok yoğunum hemen ne yediklerimi yazıp çıkıyorum
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: 4 kaşık havuç salatası yoğurtlu
5 adet kara lahana sarması
ara:1 adet elma
akşam:1 tas şehriye çorbası
4 kaşık domates yemeği

750 adım stepperle çalıştım ve ancak 50 mekik çekebildim . 2 lt de su içtim.

herkese kolaylıklar dilerim

gunaydin kizlar bakiyorum topik sessizlesmis yine neyse ben yazayim bari

bugun sabah yediklerim yarim kase musli 1 kase yogurt yarim dilim tost ekmegi ve domates salatalik bu hafta pek spor yapamadim hayirlisi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…