- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.901
günaydın hepinize diyet nasıl gidiyo ben gururla takvimide yeniledim sempatikcm bu hafta bende varım yarışmada benimle yarışacak varmı bakayım
kizlar en sonunda elbisemi ve kendimi ekliyorum yuzumu kapatmadim ve alinti yapmayin daha sonra silcem ok birazcik dursun herkes gorene kadar
bakin bakalim begencekmisiniz
:1shok::1shok: abooooo yafluummmm gormeyeli guzellesmisin sen:jeyyar:alkisalkisalkis
hadi len ben cirkinmiydimde guzellesmisin diyosun:dilcikar:
kiz yukarda alinti yapmayin dedim silcem sonra cabuk alintiyi sil
daha dur canim sendeeeeee ,hele bi bebek dunyaya gelsin ,sakin ihmal etme bosver kiloyu ilk once bebegin sagligina bak ,kkiloyu nasil olsa verirsin, diyetler gordugun gibi 55e ulastimda daha cok vercek kilo var baklim aynen devam ediyoruzkizlar nasil gidiyor diyetler kismetse bende kasim ayinda tekrar aranizdayim ......
sildim canim gormemisim yaziyi...
sen her zaman guzelsin fistigim...a.s.
daha dur canim sendeeeeee ,hele bi bebek dunyaya gelsin ,sakin ihmal etme bosver kiloyu ilk once bebegin sagligina bak ,kkiloyu nasil olsa verirsin, diyetler gordugun gibi 55e ulastimda daha cok vercek kilo var baklim aynen devam ediyoruz
mercicanim sildigin icin
ve yine merci o senin guzelligin ,sen benden bin kat fistiksin be ,su hamilelik zamaninda bile fistiksin valla
sempatim yafrum harikasin elbisende sende 10 numarasinmasallah canim yalniz CADIARZUbenim gozume gelin kiz takildi bu genc kizimiz keske evlenmeden once biraz kilo vermeyi deneseydi daha etkilieyici bir gelin olabilirdi nacizhane gorusum ama yinede allah mutlu mesut bahtiyar etsin yuvalarindan huzur hic eksik olmasin.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?