Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

iki gun aradan sonra ben geldim arkadaslar.
aramiza yeni 15lik citirlar katilmis hosgeldiniz.siz bize göre daha kolay kilo verirsiniz hadin gayretli olun bakim.bende o yaslarda bir ayda 8 kilo falan verirdim ama bilincli yapmadigim için hemen geri alirdim.simdi cok yavas veriyorum.
gelelim hafta sonu ne yaptigima.kayinvalidemlerdeydik,misafir vardi.cok fazla abartmayacak sekilde biraz guzel seylerden yedim.bugunde bahcede izgara yaptik karnim doyana kadar yedim.saat 2 gibi yedik yemegi.simdide birsey yemiycem,sogan suyumu içecem sadece.yarin sabah kilomu cekilir yazarim buraya.

kızlar slm bizi unuttu demeyin zorlu bi süreç geçirdim ve hammmmmmmmiiiiiillllllleeeeeyyyyyyyyyyiiiiiim
inşallah herşey yolunda gidrde seneye şubatta sizleyim
o zamana kadar iyce tıkınmayı düşünüyom
ara ara uğrarım size kolay gelsin

ayyyyyyyyyyyy ablacım çok sevindimmmmmmmmmmmmm allah sağlıkla eline almayı büyütmeyi nasip etsin

hayirli olsun canim.Allah sag salim bebegine kavusmayi nasip etsin.darisi benim,sympatigin ve butun isteyenlerin basina.aman hamileyim diye cok yiyipte asiri kilo alma,sonra vermesi zor olur.

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
kizlar en sonunda duguu bitirdik allahim oldum ya ,su telas bittiya geriya arkayi toplmak kaldi
neysem yarin kilom kac olur bilmiyorum ama malesef bu hafta pek iyi degilim kosusturmayla gecti ,bikac gun sporda yaptim ama
neysem saglik olsun dimi
yarin gorusuruz baalim buyuk gun geldi kimler ne kadr kilo vermis gorcez

20-27 nisan arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique.............................55

moonserose0………………….....58.5

yarisci………………………….….77

princess of rain…………….…..…67.5

whitehall...................................71.8

hatunarik...................................60

saziye19....................................74

Hatice27....................................67.9

bambaskaben............................53.6

Not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim

günaydın hatunlar, myocean76 arkadaşım çok sevindim, hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin ALLAH ım .ne güzel yaa güne güzel haberle başladım öyle gider inşallah :))

sempatikciğim hadi gözün aydın atlattın şu düğün derdini, resimlerini bekliyorum dört gözle:))
ajda..., lojel hoşgeldiniz kızlar,anlatın bakayım zayıflamak adına ne yapıyorsunuz? ne güzel bambaşkabenciğim kendine bir rakip buldun kıran kırana yarış başlıyor desene:)

dün annemin tüm arkadaşları bizdeydi ve ben tek kızdım tahmin edersiniz vaziyeti , yinede muhabbet güzeldi

herkese kolaylıklar dilerim.

bu arada düzz 58 kg mım :))

herkese gunaydin.kilo bildirimimi yapayim diye erkenden bilgisayarin basina gectim.evet 67.1 olmusum yani 800 gr gitmis.cokta SIKI bir diyet yapmamistim.ama haftaya daha dikkatli yapmam lazim.

gunaydin kknin fistiklari nasilsiniz bakeem ben iyim cok sukur guzesli guzel bir hafta sonu gecirdim askimla kocisimle piknik yaptik bugunde yagmurlu bir sabaha uyandim kilom 67 olmus 500 gr gitmis.aramiza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz myocean tebrik ederim canim sag selamet alirsin insallah bebegini kucagina tadini cikar hamilelegin rabbim bizlerede nasip eder insallah o duyguyu amin.

Son düzenleme:
tebrik ederim özlemcimm :CüvCüv:
çokk sevindim :lepi:
geçirdiğin süreci bizimle paylaşır mısın :1hug:
kıskandım mı ne :dilcikar:

herkese günaydın kilo vermemişim hala aynıyım 71,8
özlem tebrik ederim canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah arada gel ve bizi bilgilendir maşşallahhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…