- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.761
masallah guzelim sana ya fistik gibisin ay cok zarifsin valla bende koyarim tabi azcukta vereyim kilo eski halim yeni halim olarak koycem o gunu sabirsizlikla bekliyem calisiyorsun galiba arka fon sirkete benziii benim icin tekrar resim ekledigin icin cok tisikur ederim canimcim mucux
gnaydın hanımLar a.s.
bu sabah 3 eti form kızarmış ekmekler varya onlardan yedim 1 dilim peynir ve domates yedim öğlede mercimek çorbası yerim iyi gidiyo diyet hadi bakalım dans da ederim bugün :dance:
o zaman tamamdır arkadaşım :lepi:koyarimda suanda oyle boydan resmim yok olsa hemen eklerdim ikincisi suanda yeni kalktim malum saat farki iki saat atiyor burasiyla orasi pijamaliyim afedersinlaelaelaelaelae ama okula giderken giyindigimde cekerim insallah ondan sonra eklerim oka.s
çok şükür Rabbim'e :1rolleyes:sağolasın musoncuğum, haklısın dimplehawkcığım şükür ki sağlıklıyız ve işimiz var
sogan suyu nasil yani tadi bende niyetleniyorum yapmaya icilecek gibi biseymi ve gercekten ise yariyormu:uhm:canim
afiyet olsun şekerler ne güzel ya yürüyüşde yapıyorsunuz dans da.
bu arada benim rakibem yok ortalıklarda nerede bu sempatik gelsinde bi kulaklarını çekeyim şunun
kizlarrrrrrrrr hah soyle simdi gozume girdiniz bak ne guzel paylasimda bulunuyosunuz,
valla benim hic vakit yok simdiye kadr isler vardi onu yaptim simdide ceyiz goturuyoruz onu yerlestircez saat 4 te iki saat araba surcem sonra tekrar ise gelcem ofki of
hepinize tek tek yazamadm kusura bakmayin ,zamnim olunca girerim
resim ekleyen olursa ben gormeden sakin kaldirmasin
ve herkesin resimlerini bekliyorum :) :)
kizlarrrrrrrrr hah soyle simdi gozume girdiniz bak ne guzel paylasimda bulunuyosunuz,
valla benim hic vakit yok simdiye kadr isler vardi onu yaptim simdide ceyiz goturuyoruz onu yerlestircez saat 4 te iki saat araba surcem sonra tekrar ise gelcem ofki of
hepinize tek tek yazamadm kusura bakmayin ,zamnim olunca girerim
resim ekleyen olursa ben gormeden sakin kaldirmasin
ve herkesin resimlerini bekliyorum :) :)
haticeciğim mesajı yazdığımız yerin aşağılarında eklenti ekle diye bir buton var ben ordan ekledim ama başka nasıl oluyor bilmiyorum.
bu gayretle 53 den kurtulursun şekerim ama sende resim ekle bakayım şuraya senide görelim,dans ederkende çekebilirsin :))
haticeciğim mesajı yazdığımız yerin aşağılarında eklenti ekle diye bir buton var ben ordan ekledim ama başka nasıl oluyor bilmiyorum.
bu gayretle 53 den kurtulursun şekerim ama sende resim ekle bakayım şuraya senide görelim,dans ederkende çekebilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?