Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Son düzenleme:
ay anammmm gordum valla simdi
kiz incecik olmusun daha uzerindeki dar bile degil bol duruyo ,dar giymis olsan daha zayif durursun helal sana kiz
moonla ben senin inadina zayiflicaz bak gor
senden neyimiz eksikki bizim :) hee
dur tu tumasallahdiyimde naza degmeyim kilona degilse geri alirsin
sende cok guzelsin canim ya yuzunu az bucuk cizelgeden gorduk

sağol tatlım :asigim:
bişeyiniz eksikk değel tabi çok şükür aksine fazla bilemm :roflol:
hadi darısı başınızaaa Şeniz :lepi:

sağol tatlım :asigim:
bişeyiniz eksikk değel tabi çok şükür aksine fazla bilemm :roflol:
hadi darısı başınızaaa Şeniz :lepi:

az bak ya nasıl sırıtıyor fazlaymış :dilcikar: görürsün sen birkaç ay sonra fazlamı değil mi ?

sempatikciğim inadına verelim kilocukları inadına...! kaydirigubbakcemile

slm kızlar. dimplehawk sen nasıl zayıfladın yaaa fisfisfis
a. s. a.s.
hiç zorlanmadımm yavaş yavaş verdim
birden vereyim diye uğraşırsan hem sağlığından olursun yerimseniben
hem de çabuk sıkılırsın rejimden ve birden alırsın :1no2:
parola 6 öğün beslenmek :lepi:

OOO doLmuş buraLar ben gelemiyorum pek ya hep işim oluyor ama hafta sonları buradayım bugn kepekli portakallı eti form bisküvi yağsız süt sonra 2 kepçe çorba ve 1 dilim kepek ekmeği daha sonra da eti form kepekli bisküvi yedm bugünlük bu kadar fazla su tüketmeye çalışıyorum arada müziği açıp dans ediyorum :)

canim ben biara ugramistimya buraya o siralar guzel yediklerime dikkat ediyodum,spor olarakta stepere aletinde 30 dakika adim atiyodum o zaman 64 kiloya kadar dusmustum,ama sonra bi biraktim yine 67 oldum.simdi pazartesi gunu yuruyuse basladim,yediklerimden fazla kisamiyorum.he bide sogan suyu içiyom hem kilo vermek için hem bebis olsun diye.

yyyyyyyyaaaaaaaaa ama olmaz sey ben ben goremedim :çok üzgünüm:dimplenin fotusunu off okuldaydim daha yeni gelidm kacirdim yaniksenağlama canimcim bir daha koysana yuzunude kapat eger sanaldan hoslanmiyorsan ama yinede senbilirsin canimcim neyse belki baska zaman

yok gii acikmiyorum eve gelice azcuk meyve yedim.he kim nerde bozdu kafani yafrum gidip ezeyim kafasini bosver bebem takma kafana bazen oyle sifatta insanlar cikabilir aldirma benim okul mezuniyetim 3 yil sonra canimcim 5 yil egitim veriyor kolej ben birinci siniftan 2 ye transfer oldugum icin 3 yilim kaldi yani temmuzda tatil zaten yaz tatili oh ama turkiyeye gidemicem belki esim is buldu ama bakalim izin verceklermi daha belli deil oof bu senede hasret kalacam ay 5 yil bittikten sonrada devam etcem kendimi yetistircem insallah

mooncum aslinda fazla kilon yok canim ama seninde dedigin gibi boydan kaybediyoruz benimde boyum 1.65 ama suanda top gibiyim en azindan bana oyle geli-tatlicadiarzu-

günaydın hatunlar nasılsınız?
princess ciğim 3-4 kilocukla savaş halindeyim işde onu verdim mi rahatlayacağım inşallah
dünki yediklerim;
sabah;klasik kahvaltı
öğlen; 1 tas yoğurtlu mısır çorbası
salata
akşam: 1 tas köfteli yoğurt çorbası
ara: anne ve babamın doğum günü olduğu için ince bir dilim yaşpasta yedim zaten bu yüzdende akşam yemeğinde sadece çorba içtim
herkese kolaylıklar dilerim

günaydınnnnnnnnnn :teytey:
of pofffff :mymeka: niye burda değildin :mymeka: :roflol: tamam tamam yavrucum gelince haber et koyarım senin için :1hug:
anne ve babamın doğum günü olduğu için ince bir dilim yaşpasta yedim zaten bu yüzdende akşam yemeğinde sadece çorba içtim
herkese kolaylıklar dilerim
mrb cnm sizde çalışıyosunuz herhalde :1closedeyes: offf Çok üzgünüm çoook
ya annenle baban aynı gün mü doğmuşlar :asigim:

mrb cnm sizde çalışıyosunuz herhalde :1closedeyes: offf Çok üzgünüm çoook
ya annenle baban aynı gün mü doğmuşlar :asigim:[/B][/QUOTE]

merhaba şekerim, tabiki çalışıyorum ameleyim ben yahu :bbo: bize resmi tatil filan yok ne kötü değil mi millet yhatarken biz işdeyiz senağlama
benim annem 22 nisan babam 23 nisan doğumlu, 22 yi 23 e bağlayan gece kutluyorum ikisinin doğumgününü de ekonomik paket benimkiler memur işi şekerim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 napcan şekerimm devir idare devri :lepi:
çalışalım bakalım :1closedeyes: benneyaptımki Allah sağlık versin de a.s

günaydın şekerler mooncm annenle babanın doğum günleri kutlu olsun umarım hep böyle beraber kutlarlar
bugün sabah itibari ile 60.1 kiloyum bi 59 lu kiloları görsemde tablomu yenilesem

of poff lama be anam mazeretim var asabiyim benbenneyaptımkiokuldaydim yafrum ne yapim ama simdi burayim hadi eklede gorum pilisŞeniz

of poff lama be anam mazeretim var asabiyim benbenneyaptımkiokuldaydim yafrum ne yapim ama simdi burayim hadi eklede gorum pilisŞeniz
peki pekiiii :roflol: meraklı melahat kaydirigubbakcemile3
seni de görcem hadi koy bakimm sendee mazeret uydurmaya kalkma :mymeka:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…