- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.741
evetttt lülülülülülübak ya inadına mı elin cebinde senin :) maşallah gr fazlalığın kalmamış şekerim .inceciksin cidden,darısı başımıza inşallah...!
ulen ben gormedim nerde
ya nire bakıyosunuz siz bilmemki :mymeka:bende gormedim valla
sağol tatlım :asigim:ay anammmm gordum valla simdi
kiz incecik olmusun daha uzerindeki dar bile degil bol duruyo ,dar giymis olsan daha zayif durursun helal sana kiz
moonla ben senin inadina zayiflicaz bak gor
senden neyimiz eksikki bizim :) hee
dur tu tumasallahdiyimde naza degmeyim kilona degilse geri alirsin
sende cok guzelsin canim ya yuzunu az bucuk cizelgeden gorduk
sağol tatlım :asigim:
bişeyiniz eksikk değel tabi çok şükür aksine fazla bilemm :roflol:
hadi darısı başınızaaa Şeniz :lepi:
kaydirigubbakcemile3 verin tabiii :içelim: sositosositoaz bak ya nasıl sırıtıyor fazlaymış :dilcikar: görürsün sen birkaç ay sonra fazlamı değil mi ?
sempatikciğim inadına verelim kilocukları inadına...! kaydirigubbakcemile
a. s. a.s.slm kızlar. dimplehawk sen nasıl zayıfladın yaaa fisfisfis
kiz hatice hanim seni ne zamn gorcez insallah
sira sende hadi bakim eller cebedelikafadulden
haklısında anacığım 180 boyda istemezdim ne o leylek gibi , benimde 1,75 arkadaşım var bana heves ediyor çünkü topuklu ayakkabı yakışmıyor uzunlara leylek gibi oluyor.ALLAH a şükür boyumuz kısa ama topuklularla uzatma şansımız var en azından kaydirigubbakcemile3 birde kilomuzu dengelesek tamamdır.sen neler yapıyorsun haticeciğim diyet adına?
evet canim iyi olmazmiyiz iyi ama aksam baska bi topikte birisi moralimi bozdu ona sinir oldum neyseki yattim kalktim sizi gorunce moralim yerine geldi
evet dedigin gibi rejimler iyi gidiyo
afiyet olsun ,canim
okulda insallah acikmazszin ,insan ozamanlar acikiyo normal zamanlarda aramiyo
sana basarilar hadi bakalim ,ne zamn mezun oluyosun
of pofffff :mymeka: niye burda değildin :mymeka: :roflol: tamam tamam yavrucum gelince haber et koyarım senin için :1hug:yyyyyyyyaaaaaaaaa ama olmaz sey ben ben goremedim :çok üzgünüm:dimplenin fotusunu off okuldaydim daha yeni gelidm kacirdim yaniksenağlama canimcim bir daha koysana yuzunude kapat eger sanaldan hoslanmiyorsan ama yinede senbilirsin canimcim neyse belki baska zaman
mrb cnm sizde çalışıyosunuz herhalde :1closedeyes: offf Çok üzgünüm çoookanne ve babamın doğum günü olduğu için ince bir dilim yaşpasta yedim zaten bu yüzdende akşam yemeğinde sadece çorba içtim
herkese kolaylıklar dilerim
merhaba şekerim, tabiki çalışıyorum ameleyim ben yahu :bbo: bize resmi tatil filan yok ne kötü değil mi millet yhatarken biz işdeyiz senağlama
benim annem 22 nisan babam 23 nisan doğumlu, 22 yi 23 e bağlayan gece kutluyorum ikisinin doğumgününü de ekonomik paket benimkiler memur işi şekerim kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnn :teytey:
of pofffff :mymeka: niye burda değildin :mymeka: :roflol: tamam tamam yavrucum gelince haber et koyarım senin için :1hug:
mrb cnm sizde çalışıyosunuz herhalde :1closedeyes: offf Çok üzgünüm çoook
ya annenle baban aynı gün mü doğmuşlar :asigim:
peki pekiiii :roflol: meraklı melahat kaydirigubbakcemile3of poff lama be anam mazeretim var asabiyim benbenneyaptımkiokuldaydim yafrum ne yapim ama simdi burayim hadi eklede gorum pilisŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?