Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

geldimmm geldimmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt hadi koyda gorek mankeni
bakalim nekar manken olmusun
benim resùiùi gordun basa topikte, ben gizlemiyom,anam kendimi ,şutarafagitti
eeee sen ne zaman koycan soylede ona gore girelim dimi

oh afiyet olsun canim ,yarasin arkadasimakaydirigubbakcemile3
bende bugun cikolata yesim yani dondurmali olanindan onu yedim cunku aksam yemicem icin ona guvendim
sende aksam salata ye fazla bisey yeme cunku kilo verilmiyo valla

rica ederim canım ne demek benim için tombul halimi görmek ne kadar acı olsada bir zevkdi.ya aslında sorunumuz boydan kaynaklanıyor bizim.kısayız ya azcık fazlalıkta bile tombiş duruyorum.1,5 ay verdim kendime en fazla , 1,5 ay sonunda 3 kg mı vermiş olmalıyım yoksa çok üzülürüm cidden :enbuyukkk:

geldimmm geldimmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt hadi koyda gorek mankeni
bakalim nekar manken olmusun
benim resùiùi gordun basa topikte, ben gizlemiyom,anam kendimi ,şutarafagitti
eeee sen ne zaman koycan soylede ona gore girelim dimi
ama yüzünü göremedim tabiii benneyaptımki
yarım saat içinde koymaya çalışırım a.s

kiz birbucuk ayda uc kilo senmi veremiceksin sen atlat bakalim su regl gununu
zaten sonra bir kilo verirsin ve hemen verirsin hatta fazlasiyla bile verirsin ,ben eminim senden ,buraya gelen kisi kalaninida verir ve ne kadr kalmiski
aynen canim ddigin gibi boyumuz kisa oldugundan azcik bi kilo hemen belli ediyo bizde ,normalde ben 55 kiloyum desem aaane kadr zayifsin derler ama boy yok malesef ,napalim canim ,hem herseyin kucugu daha tatli oluyo bikeremkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama yüzünü göremedim tabiii benneyaptımki
yarım saat içinde koymaya çalışırım a.s

ay canim demek yuzumu gormk istiyosun sen yeterki iste koyarim ama suan isteyim ,telefondan evdeki bilgisayara yukledim aslinda burdanda gonderirim ama ,buranin yuklemek icin karti evde kalmis, sonra tam halini koyarim
temem canim bekliyorum ,bakalim mankenimizelülülülülülülülülülülülülülülülülülü

öyle tabii hayatım hülya avşarın dediği gibi bodur tavuk herzaman piliç dir kaydirigubbakcemile5 haklısın yahu bu azimle ben veremeyeceğimde kim verecek teşekkür ederim canım bu gaza ihtiyacım vardı doğrusu hihoyyyt

bu arada şimdiden günah çıkarayım ; buakşam annemle babamın doğumgününü kutlayacağız size söz çok ince bir dilim pasta yiyeceğim zaten akşam da sadece çorba içeceğim

aaah aaah bu boy kisaligi benim en buyuk derdim,1.55 boyum 67 kilom beni bi gorseniz duser bayilirsiniz heralde.ne olurdu sanki sole en azindan 1.65 kilomda 50 olsaydim.
bi arkadasim var 1.70 180 civarinda boyu,bana geldi.mutfak dolabimin en ust katina yetisti eli.ben ikinci katina sandalye koyup yetisiyom.senağlama

ellerin cebinde filan olmasın seninde haa :roflol:
:dilcikar:
ben sana lülülülülülü :dilcikar:

Son düzenleme:
bak ya inadına mı elin cebinde senin :) maşallah gr fazlalığın kalmamış şekerim .inceciksin cidden,darısı başımıza inşallah...!

haklısında anacığım 180 boyda istemezdim ne o leylek gibi , benimde 1,75 arkadaşım var bana heves ediyor çünkü topuklu ayakkabı yakışmıyor uzunlara leylek gibi oluyor.ALLAH a şükür boyumuz kısa ama topuklularla uzatma şansımız var en azından kaydirigubbakcemile3 birde kilomuzu dengelesek tamamdır.sen neler yapıyorsun haticeciğim diyet adına?

evet ya kendi kendimizeyiz, yabancik yok yani :)
evet anam daha listedeki diger kisilerde gelsin herkese soylicem ,resim gostermeyeni buraya almicam hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…