- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.721
burdayım güzelimm :teytey: bi yere gittiğim yok kaydirigubbakcemile5
slm vermiyos mu zaten :dilcikar:
demek öle :1shok: hehe ama sana soran kim :)) girer bakarım ben :dilcikar: umumi değel mi kaydirigubbakcemile3
tamam geldiğinde haber ette koyayım resmimi manken gibin olmuş muyum :lepi:
hee bi de başka bi topikte resmini gördüm bennn :jeyyar:
fıstığım benim
düğüne kadar o göbek gidecekk ona göre :mymeka:
herkese merhaba,
bu sabah bir kase keloks ve bir tane muz yedim,sonra bir saat yurudum.
oglende dunden kalan enginar yemegimi ve yaninda pilavimi yedim.bide cacik yaptim, bu havalard iyi oluyo serinletiyo.sonra bir tane 26 grlik cikolata yedim.aksamada kendimi tutabilirsem sadece salata yemek istiyorum bakalim.
kiz anam sana kim diyo tombul diye iste biraz benim gibi balik etlisin ,sende bu azim olduktan sonra mankeni bile gecersin valla hadi gorum seni
bu arada sende cok guzelsin canimya ,benim gibi tatli bi yuzun varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
merci canim resim icin merakimi iderdin azcik fazla merakliyimda ,gelelim diger gormediklerime hepsinin resmini koydurtcam burayayerimseniben
ama yüzünü göremedim tabiii benneyaptımkigeldimmm geldimmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt hadi koyda gorek mankeni
bakalim nekar manken olmusun
benim resùiùi gordun basa topikte, ben gizlemiyom,anam kendimi ,şutarafagitti
eeee sen ne zaman koycan soylede ona gore girelim dimi
ama yüzünü göremedim tabiii benneyaptımki
yarım saat içinde koymaya çalışırım a.s
rica ederim canım ne demek benim için tombul halimi görmek ne kadar acı olsada bir zevkdi.ya aslında sorunumuz boydan kaynaklanıyor bizim.kısayız ya azcık fazlalıkta bile tombiş duruyorum.1,5 ay verdim kendime en fazla , 1,5 ay sonunda 3 kg mı vermiş olmalıyım yoksa çok üzülürüm cidden :enbuyukkk:
ama yüzünü göremedim tabiii benneyaptımki
yarım saat içinde koymaya çalışırım a.s
kiz birbucuk ayda uc kilo senmi veremiceksin sen atlat bakalim su regl gununu
zaten sonra bir kilo verirsin ve hemen verirsin hatta fazlasiyla bile verirsin ,ben eminim senden ,buraya gelen kisi kalaninida verir ve ne kadr kalmiski
aynen canim ddigin gibi boyumuz kisa oldugundan azcik bi kilo hemen belli ediyo bizde ,normalde ben 55 kiloyum desem aaane kadr zayifsin derler ama boy yok malesef ,napalim canim ,hem herseyin kucugu daha tatli oluyo bikeremkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:dilcikar:ellerin cebinde filan olmasın seninde haa :roflol:
ben sana lülülülülülü :dilcikar:ay canim demek yuzumu gormk istiyosun sen yeterki iste koyarim ama suan isteyim ,telefondan evdeki bilgisayara yukledim aslinda burdanda gonderirim ama ,buranin yuklemek icin karti evde kalmis, sonra tam halini koyarim
temem canim bekliyorum ,bakalim mankenimizelülülülülülülülülülülülülülülülülülü
aaah aaah bu boy kisaligi benim en buyuk derdim,1.55 boyum 67 kilom beni bi gorseniz duser bayilirsiniz heralde.ne olurdu sanki sole en azindan 1.65 kilomda 50 olsaydim.
bi arkadasim var 1.70 180 civarinda boyu,bana geldi.mutfak dolabimin en ust katina yetisti eli.ben ikinci katina sandalye koyup yetisiyom.senağlama
bende gormedim valla
kiz hatice hanim seni ne zamn gorcez insallah
sira sende hadi bakim eller cebedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?