- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.701
günaydın hatunlaarrr mirmirmirmir
nasılsınız bakalımmm :jeyyar:
günaydın hatunlar,günaydın dimplehawkcığım nasılsın? ben iyiyim çok şükür canım , herşeye aynen devam...
sempatikciğim aklımda öyle kalmış ama bbende yanlışım sende hiç gülme ağlanacak halimize,verelim 3er kilocukda rahatlayalım işde ! haftaya tutmayın beni fırtına gibi geliyorum...!
tamam şekerim bende bir resim çeker eklerim gün içerisinde o zaman gör bakalım sen mi tombulsun ben mi ? gerçi bu beni tombul olarak son görüşün olacak inşallah :))
dünki yediklerim;
sabah : klasik kahvaltı
öğlen: 3-4 çatal yoğurtlu makarna 1 tas köfteli çorba
akşam: 1 tabak pırasa 4 çatal makarna salata
herkese kolaylıklar dilerim
sağol tatlımmm a.s. iyiyim hamdolsun çalışmaya devammm işte :1closedeyes:
resim koyunca beni çağırın bak hee kaydirigubbakcemile
kızlar günaydın nasılsınız bakem özlemişim sizleri valla
bensiz diyet nasıl gidiyo?
ben buraya döndüğümde hepiniz manken olmuş olcaksınız
gunaydin kizlar bakiyorum hepimiz iyiyiz cok sukur rejimlerde iyi gidiyor simdilik
sabah yediklerim
1 tane tost kasarli
1 fincan cay
1 kase yogurt ve salata domates
okula giderkende 1 dilimcik ekmekten tost yaptim onu yicem yanimada meyve alcem aksama kadar idare eder bunlar beni.
burdayım güzelimm :teytey: bi yere gittiğim yok kaydirigubbakcemile5iyidir kiz nerelerdesin seni sormali ,burdan ayrilanlarda ugramaz oluyo anam ,bazen boyle selam ver emia.s
demek öle :1shok: hehe ama sana soran kim :)) girer bakarım ben :dilcikar: umumi değel mi kaydirigubbakcemile3buraya gelmeyenlere resim falan yok anacim:dilcikar::dilcikar:
ha bider senin resmini gorsek olmazmi ben kilolarimi verdim diye hava atiyon laelaelaelaelaebakalim soyle manken gibimi oldun:icecream:kaydirigubbakcemile3
fıstığım benimişdee tombiş ayşegülün dünki ve bugünki hali
burdayım güzelimm :teytey: bi yere gittiğim yok kaydirigubbakcemile5
slm vermiyos mu zaten :dilcikar:
demek öle :1shok: hehe ama sana soran kim :)) girer bakarım ben :dilcikar: umumi değel mi kaydirigubbakcemile3
tamam geldiğinde haber ette koyayım resmimi manken gibin olmuş muyum :lepi:
hee bi de başka bi topikte resmini gördüm bennn :jeyyar:
fıstığım benim
düğüne kadar o göbek gidecekk ona göre :mymeka:
:roflol:
oyy cnm benümm :)) a.s. a.s a.s.
o zaman eller cepten çıkacak düğüne kadar :roflol:
inş. tatlım :lepi:ellerde kilolarda çıkacak inşallah şekerim, birde regl dönemimdeyim baksana ne kadar şiş ve fosur fosurum senağlama
işdee tombiş ayşegülün dünki ve bugünki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?