Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mehaycım videoyu izledim düzenli yapılırsa mutlaka faydası görülecektir paylaşımın için teşekkürler canım doğum gününde kutlu olsun oğlunla eşinle birlikte nice uzun yıllara herşey gönlünce olsun

sen spor yapıyormusun topraksu
kiloçizelgene baktım kilo vermişsin
ne kadar zamanda ve nasıl verdin??
akşamları neler yiyorsun

ben dün akşam pirinç lapası yaptım üstünede yoğurt ve baharat döküp yedim
acayip şişirdi karnımı
ama sabah tartıda 300 gr eksik gördüm :))
akşam yemeğini saat 9 da yedik daha erken yiyebilseydim aslında daha da giderdi diye düşünüyorum

Son düzenleme:

şunu demek istiyorum zayıf olup kilo almak çok kötü bir duygu inanılmaz fit kilosu olan bir insandım ama hamile kalırken 74 kiloyla hamile kaldım doğumdan sonrada 91 kiloydum diyet rejim derken 73 kiloya kadar düştüm altı ayda denemediğim diyet kalmadı pirinç lapası bulgur diyeti elma diyeti 7 günde 7 kilo diyeti lahana diyeti hepsini denedim ama en etkili lahana diyeti oldu ama şimdi mevsimi olmadsığı için her yerde bulunmuyor şimdi ise kabak çorbası yapıp içiyorum çok iyi geldi sabah kahvaltı yapıyorum bir dilim ekmek lıght peynir domates yumurta öğlende kabak çorbası 5 bir yerde ça içiyorum her saat başı su içiyorum bisiklet sürüyorum 45 dakişka bu hafta 3 kilo verdim ama şunu unutmamak lazım kolostrol ve şeker çıktı iyice anladım kilo vermem lazım ama kafada biştirdim bu sefer hiç zorlanmıyorum artık bol kıyafetler giymekten kilolu görünmekten sıkıldım artık eski halime gelmek istiyorum yeter bıktım bu kilolardan vazgeçmeyelim pes etmiyelim sabır edelim vericez kesin kızlar

herşey mümkün arkadaşımız sende benim gibi bu konudan muzdaripsin sanırım bence ama şunu unutmamam lazım her gece dua ederken imkansızı imkanlı yapan ALLAHIM yardım et diyorum irade insanın elinde farzedelimki eski zamanlarda yaşadık ve sevdiğimiz aburcuburlar yok ne yapcaz olanla yetincez ekmeksiz doyulmaz sanardım ama ekmek yemedende doyuluyor spor yapmak ilk önceleri çok zor geliyordu ama şimdi ise alıştım mağazalara girerken önceden çok rahatsızdım kıyafet deniyordum yakışmıyor yanımda kız deniyor bakıp duruyosun ona çok yakışmış hiç hasetlik yapmnam eğer bir bayan güzelse iltifatta ederim birde mağazakara girince bizde 40 bede ve üstü kıyafet yok diyolar insan çok üzülüyor belki alcam zayıflayınca giycem heves edip insanın kursağında kalıyor insanlar ne garip eksik bulmak çok hoşlarına gidiyor hemen gördülermi a bak kilolu güzel olsa ne olcak diye konuşuyorlar hemen bir konu üretiyorlar ama ben artık takmıyorum ama bence herkes bir şişko adayı şişko diyorum yanlış anlamayın acımasız olmak lazım ben kendime öyleyim şişkoyum ama bu hastalığı yenicem bol giyinmicem artık saçımı makyajımı yapıp yüz güzel ama beden dombili gözükmücem istediğim kıyafeti giycem mağazalarda bakıp üzülmücem eski fiziğime dönücem artık ALLAHIMA hergün dua ediyorum bu sabrı versin diye bana eski fotolarıma bakıyorum acaip değiştim yüzüm bile kilo aldı değişmeme lazım hemde rahatsızım ilerlerse şeker ve kolostrol ilerde çok sorun olur şimdi niyetim koşu bandı almak nasipse eşim çaktırmıyor ama biliyorum oda üzülüyor ama beni üzmemek için belli etmiyor bana yardımcı olmaya çalışıyor ama bende zayıflıcam kararlıyım lütfen yılmayın pes etmeyin artık bizde gülelim

malesef canım bende aynı konudan müzdaripim
işe başlamadan önce 57 kg dum
zamanla biraz aldım ama kötü durmuyordu
evlendikten sonra iyice coştu kilolar
şimdi 5 kilo daha versem yeter diyorum, 60 olmama az kaldı
ama bence koşu bandı alma, koşu bandı olan arkadaşlarımın hiçbirisi kullanmıyor çünkü
eğer vaktin varsa çalışmıyorsan spora başla
sadece bayanlara özel spor salonları var
hem sosyal aktiviten olmuş olur hem de kilo verirsin sıkılmadan
ben şimdilik evde yapıyorum
geçen sene düğünden önce gitmiştim salona ve 6 kg civarı vermiştim

selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor diyetler ben diyeti arada bi kaçırdım bu ara ama tartıda ne arttım ne eksildim bi de spor yapabilsem iyi olacak ama ayapğımın ağrısı geçmiyo doktor dinlendirmemi söyledi öyle bekliyorum işte
mehaycım doğum günün kutlu olsun canımmm:)))

aslında doğru söylüyosun ama bisiklete binmekten sıkıldım ama bisiklet daha faydalı aslında ama gerçekten çok azim etmiş ve kilolarını vermişsin banada nasip olur inşallah zayıflamak

canım şimdilik spor yapamıyorum ama eylül sonuna doğru düzenli yürüyüşlerime başlıyacam inşallah zaten tek yapabildiğim sporda bu
evet kilo verdim ben karatay topiğindeyim o diyetle veriyorum spor yapamadığım için azar azar gidiyor ama olsun

pirinç lapası yanlış hatırlamıyorsam sadece ödemi attırıyor şişkinlik hissettiğin zamanlarda yapabilirsin
yeşil çayıda öneririm ödem ve toksin atıcı olarak tek geçerim
sağlıklı zayıflamalar diliyorum hepinize

kızlar bır konuda yardımınıza ıhtıyacım var benım ortalama 5 6 kılo fazlam var ekmeği şekerı hayatımdan cıkartmıs durumdayım duzenlı suyumu ıcıp yesılcayımı ıcıyorum
aksam 6dan sonra yemeği kesıyorum kahvaltımı guzel yapıp aksam yemeğimde genelde yogurt oluyo bunlara ragmen asırı bı acıkma soz konusu oluyo saat aksam 9 a yakın
bu açlıgı bastırabılecek neler yıyebılırım :) buuk tecrubelı ablalarım bana neler onerir :26:

Biliyorum canim suyunda yagi tuzu fazla , sebzesinde etinde okadar olmaz ama ben sut acısından dolayi sulu yiyorum, aslında Diyetteyim uzak durup baska sıvıdan almam gerekir , iyi beskeniyorum ama ben bu hafta kilo veremedim hala ayniyim , aceba cokmu yiyorum desem cokta fazla degil umarım cumaya biraz veririm de seni gecerim :))

Benim bugun yediklerim. Sabah: bir dilim
Ekmek , 1 tane zeytin, domates , 1 er dilim beyaz ve kasar peynir, kucuk kase yogurt ve sekersiz cay. Öğle :1 dilim ekmek ile kiri peynir , tonbalikli salata. Aksam: 1 kase sehriyeli sutlu corba, dunden kalan bikac kasık sulu kofte , yine bikac kasık pirincli kabak yemegi,salata. Ara: cay ve daha sonradan suttozu ile neskafe. Bugun fazla su içmedim disarda olduğumdan, tuvalet problemi olmasa ondan Korktuğumdan fazla İcemiyorum. Bende de spor 0 ama hicte oturgum yok minikten dolayi

6 Eylül 2012 Tarihli kalori cetvelim
malesef fazla kaçırdım dün (

[1] Armut 2 ADET 140
[2] Şeker (küp) 4 ADET 78
[3] Türk Kahvesi (sade) 2 FİNCAN 0
[4] Pişi (sodalı hamur kızart.) 1 PORSİYON 265
[5] Aerobik 30 dak 187.245
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Patlıcan Kızartması 200 GRAM 294
[8] Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 150 gr 169.5
[9] çoban salata 0.25 porsiyon 28.5
[10] Zeytinyağlı Biber Dolma 1 PORSİYON 265
[11] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[12] Patlıcan Kızartması 10 GRAM 14.7
[13] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[14] Açma 0.5 ADET 125
Toplam : 1512.455 kal.

tesekkur ederim canim benim....
mehaycım doğum günün kutlu olsun...

Oğlunla mutluluklar ve bol bol giden kilolar diliyorum bu sene sana
çok tesekkurler canimminsallah hep birlikte elveda diyecegiz kilolara
tesekkur ederim canim ...
meyve ye bence yada caç yaninda 2 kepekli galeta ye yada 2 kucuk kutu yogurt
canim bazen tartida vermemis gibi gorunsekte vermis oluyoruz aslinda yani incelme oluyor ...birkaç gun sonra çikiyor ortaya bu hemen gorunmuyor baskulde...bence yarina kadar yada cumartesi kilo vermis gorunursun
saninkide biseymi sen benim menuyu gorsendun dogum gunumdu diye koyverdim iyice pastalar çesit çesit kendimden geçtim onlari gorunce :111:
dun pasta diyeti yaptim ben resmen

Son düzenleme:
Mehay evet bikac gundur birazcik belli oluyor kilo verdigim insallah cumaya vermis gozukurum,tabi cuma burda olursam, Sabah Benim koca bi mesaj yazdi ogle sonu almanyaya gidelimmi diye, simdide Ben sana haber veririm dedi , anlicagin her an gidebilirizde kalabilizde, daha bisey hazir degil simay uyuyo Ben oturuyorum :)

BEnim bu Sabah yediklerim 2 haslanmis yumurta bir tanesinin sarısını minik yedi :). Domates,2 yeşil zeytin,yarimsar dilim beyaz ve kasar peyniri, 1 tane salam, 1 dilim ekmek ve sekersi ıhlamur cayi, oglende dun aksamdan kalan kabak yemegi var biraz ondan yerim, aksama burda olursak nohut yemegi var

Öğlen yediklerim

[1] çoban salata 0.25 porsiyon 28.5
[2] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[3] Kızarmış Tavuk Baget 2 ADET 134

dün çok yedim yaa, bugün hala vicdan azabı duyuyorum (

Dün gayet iyi başlamıştım halbuki akşam 9dan sonra dayanamayıp yediğim 2 dilim keki saymazsak Dün yediklerim:

[1] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[2] Sade Kek 2 DİLİM 292
[3] yörsan yarım yağlı homojenize yoğurt 2 100 gr. 137
[4] Çavdarlı Ekmek 3 DİLİM 165
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[7] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 22 GRAM 74.8
[8] İce Tea Şeftali (250 ML) 1 ADET 73
[9] Uno Tost Ekmeği 2 DİLİM) 116
Toplam : 1069.46 kal.

günaydın hanımlar.bu hafta hiç uğrayamadım.biliyosunuz üniv.ve yurt kayıtları başladı.çok yoğunduk.haftayada böyle olur.hemen kilomu bildirip kaçıcam.inşallah hepiniz iyisinizdir.çokca öperim.mucksss

geçen hafta :63,5
bu hafta :62,9
fark : -600 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…