- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.161
hadiii kıslar dönün artıkın
çizelgemi yeniden yaptım bu sabah aç karnına tartıldığımda 65.2 geldim
hayırlısıyla startı verdim
kahvaltımı 11 de bitirdim
tavada yağsız 3 yumurta
1.5 kaşık yulafı küçük kase yoğurtla karıştırıp yedim
2 kupada açık şekersiz çay içtim
şimdilik bu kadar
öpüyorum sizleri
kızlar bende yeni katıldım beraber zayıflayalım inşallah çok zor kilo veriyom destek istiyorum
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
maşallah tebrik ederim:)Ben 5 aydır diyet yapıyorum. 18 yaşındayım, 5 ay önce 77 kilo ve 44 bedendim. Ama şimdi 165 boyunda 57 kilo ve 36 bedenim. Yani 5 ayda 18 kilo verdim. Tabi ki diyet yaptım ama en önemlisi her akşam yarım saat yüksek tempoda dans ettim açın müziği bağıra bağıra dans edin kendinizden geçin yüzünüzden terler akıncaya kadar dans edin hiç durmayın. Bu şekilde verdim o kadar kiloyu. Tabi hala devam ediyorum hedefim 52 kilo olmak. Bu aralar kilo vermem durdu çünkü vericek kilom çok az kaldı o yüzden artık yavaşladım. Ramazan başladığından beri 1 kilo verdim dikkat ediyorum ağır yemiyorum, benim vericek çok az kilom kaldığı için böyle yavaş kilo veriyorum, yoksa ramazanda sağlıklı beslenerek çok rahat 5 kilo falan verebilirsiniz arkadaşlar. Eskiden yani ben 44 bedenken 40 beden arkadaşlarım bana gülerlerdi hep kıskanırdım onları herkes benimle dalga geçerdi her gün ağlıyordum, ama şimdi ben 36 bedenim ve onlar kilolu şimdi ben onlara gülüyorum şimdi onlar beni kıskanıyorlar artık daha güzel bir hayatım var. 44 bedenken istediğim pantolonların bedenlerini bulamıyordum, elbise şort etek giymeye utanıyordum o bacaklarımla, ama şimdi istediğim etekleri ve şortları rahat rahat giyiyorum! Beğendiğim taytları direk alıyorum, eskiden olsa asla alamazdım çünkü XXL tayt pek satılmıyordu, ama şimdi S/M beden tayt çok! KIZLAR UNUTMAYIN İSTEYEN BAŞARIR AZMEDİN!
ben varim canim
ramazanla aram cok iyi cunku oruc tutamiyorumsana demistimya tutsammi tutmasammi diye, bikac gun denedim sutum baya azaldi, cocuk acliktan uyumadi, hele bi gece acikip uyandi sutum yok, evde mamada yok ,vardi ama 6 aya kadar olandan, artik agliyo neyse dedim az ondan yapip kandirim uyusun diye onuda icmedi ,en son su verdim yazik cuk cuk ictide uyudu ondan beri hic tutmuyorum insallah kisin kisa gunlerde tutarim
diyeti biraktim ama dikkat ediyorum yine verdiklerimi almayim diye
diyeti birakmamin sebebi malum iftar cok gec oluyor, diyettede 6-7den sonra hic bisey yememek gerekir, malesef ona uyamadigimdan ramzanin bitmesini dort gozle bekleyip hemen baslicam tekrar, hani sana dedigim karatay varya ona
birlikte olalimya hele benim cok ihtiyacim var, okadar kiloyu yanliz basima veremem
evet bayramdada diyet olmaz ,en son bayramda yiyip agzimizi kapatalim
bikac gun oncesine kadar kilom 69du ,suan kac bilmiyorum, iki gundur az ekmegi fazla kacirdim buyuzden tartiya cikmiyorum, ben diyete 63le baslamistim, hedefim 58bayada varya ben hala sisko sisko oturuyorum , oruc tutmuyorum ama ramazanin gecmesini dort gozle bekliyorum :)
karatay diyetide hic ekmek yok, onun yerine bol cerez var,sekerli unlu yiyecekler yasak, aslinda normal diyette uygulamamiz gereken seyler ,sabah kahvaltisi farkli oluyor normalde, ogle ve aksamlari yine nerdeyse ayni
bi kahvaltida ,2 haslanmis yumurta, 1 cay bardagi ceviz, 2 dilim peynir, 10 zeytin,domates, salatalik,biber, bunlar insani baya bi doyuruyor
daha sonra salata ,sebze yemegi ,et,tavuk, balik ,yine ev yemekleri ama patates,pirinc,makarna gibi seyler yasak
bak bi arkadas bunu uyguluyor 5 haftada 7 kilo verdi hala devam ediyor, hatta bloguna yazmis okumak istersen bak
Nazlı'nın Sofrası
yani ben diyete yine bununla baslicam, sana uygunsa yap yada normal diyet yaparsin, onemli olan birlikte olup verelim kilolari kurtulalim
ben devamli gelirim insallah Ramazannn sana sesleniyorum cabuk gec biz diyete baslicaz, cok heyecanla gecmeni bekliyorummcabuk gecki verdigim kilolari geri almayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?