- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.041
Bulgur pilavı da ekmek niyetine değil mi? Bir dilim ekmek=2 kaşık bulgur pilavı değişim listemde öyle yazıyor. Ben olduğu zaman ekmek yerine yiyorum.
Bende öğünlerimin yerini değiştirdim.
Öğlen kıymalı bezelye 4 kaşık ve 1 kepçe yayla çorbası içtim. Yanında 1 dilim ekmek yedim sanırım.
Arada 10tane fındık içi bir kuru kayısı yemek zorunda kaldım meyve yoktucanımda çekmişti ne yalan söyliyim ama diğer kuruyemişlere çikolatalara dokunmadım bile. Evde resmen çikolata deposu var. Ailem sağolsun:)
Akşamda bir şinitzel yarım domates yanında da 3 kaşık light yoğurt yedim. Her zamanki gibi yemeyi unutacağımdan başka ara öğünde yemem
İki gündür spor yapamıyorum tansiyonum yüzündeninşallah yarın yapabilirimde bari haftada 4 gün sporumu yapmış sayılırım
Bulgur pilavı da ekmek niyetine değil mi? Bir dilim ekmek=2 kaşık bulgur pilavı değişim listemde öyle yazıyor. Ben olduğu zaman ekmek yerine yiyorum.
Bende öğünlerimin yerini değiştirdim.
Öğlen kıymalı bezelye 4 kaşık ve 1 kepçe yayla çorbası içtim. Yanında 1 dilim ekmek yedim sanırım.
Arada 10tane fındık içi bir kuru kayısı yemek zorunda kaldım meyve yoktucanımda çekmişti ne yalan söyliyim ama diğer kuruyemişlere çikolatalara dokunmadım bile. Evde resmen çikolata deposu var. Ailem sağolsun:)
Akşamda bir şinitzel yarım domates yanında da 3 kaşık light yoğurt yedim. Her zamanki gibi yemeyi unutacağımdan başka ara öğünde yemem
İki gündür spor yapamıyorum tansiyonum yüzündeninşallah yarın yapabilirimde bari haftada 4 gün sporumu yapmış sayılırım
fena hata yaptım bulgur pılavına dayanamadım.ama cokta yemedim ya
yemek yanında ilaveten 2yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek yerien geçer yada sadece bulgur pilavı yediysen 4 yk pilavı bir öğün olarak tüketebiliyorsun canım afiyet olsun
günaydınlar herkeseeeeee
sıkılaşmak için spor yaptımm
100 mekik
50 oklava hareketi
50 bel hareketi
50 karın hareketi
50 sağ-50 sol bacak
50 kalça üstünde yükselme
50 diz üstünde sağ ve sol bacak kaldırdım
bunları 3 hafta yapınca sıkılaşıyormuşuz
180 kalorim gitti şimdide yeşil çay içiyorum
bende biraz önce yeşilçay içtim.aa süpermiş bu.bel ve karın hareketi nasıl oluyor.:44:
evde oklova varmı? yoksa vileda sopası gibi bir sopayı ensenin üzerine koyup arkadan ellerinle tutacaksın. ondan güç alıp sağa sola doğru çevireceksin canım. diğeride ayakta sol dizi hafif kırıp sağ elle aşağ eğileceksin sonra tam ters ayak ve elle yapacaksın hepsi bu:)
kesinlikle yapacağım.kolaymış.çok teşekkür ederim.
kızlar ben birde öğle yemeğini yedikten sonra leslie 2 mile,akşam yemeğinden sonra ise 3 mile yapıyorum.önceden de yapıyordum zaten.bacaklarım böyle erimişti.sizce iyimidir?:44:
bence süperdr bne daha yeni başladım leslie o yüzden 1 mille başladım baya basitmş o vücudu bi iki hafta alıştırayım yükseltecem hemn milimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?