Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Canım şu leslie bulamadım
weight Loss nerden bulcam yaa??
10 dk mesaj sürem dolmadığından buradan yazıyorum.
çalışmaması mümkün değil canım.
sorun olsa hiç indiremezdin.
4 rar dosyasını da seçip sağ tıkla 'buraya çıkar' de
çıkan videoyu aç

peki bu lesliyi hergün düzenli olarak yapıcam hangisi uygun dur sizce?
ben zayıflamak için 3 mil videosunu yapıyorum canım ama 1milini yapıyorum

10 dk mesaj sürem dolmadığından buradan yazıyorum.
çalışmaması mümkün değil canım.
sorun olsa hiç indiremezdin.
4 rar dosyasını da seçip sağ tıkla 'buraya çıkar' de
çıkan videoyu aç

ben zayıflamak için 3 mil videosunu yapıyorum canım ama 1milini yapıyorum

peki faydası oldumu 3 milin banada gönderirmisin ya bende expres var 4 mil ama acayip hepsini yapamıyorum çok fena arada koşuluyor çok yoruyo

peki faydası oldumu 3 milin banada gönderirmisin ya bende expres var 4 mil ama acayip hepsini yapamıyorum çok fena arada koşuluyor çok yoruyo

aşırı bir kilo kaybım olmadı ama kiloma göre kesinlikle daha ince görünüyorum.
sıkılaştım yani.

arkadaşa gönderdiğim linki sana da göndereyim ama benim yaptığım video orda var mı bilmiorum.
ben 2-3 sene önce indirmiştim bendekini

selam kızlar kahvaltıya kalkamıyorum öğlen yarım dilim ekmek,2 zeytin.az peynir birde 2 bardak şekersiz çay içtim.çay kaşığı ile de sarelle kaşıkladım.ya şu huyumdan vazgeçemiyorum ya illa yiyorum şu sarelleyi:14:.az önce 1 bardak yeşil çay içtim.100 mekik çektim.inşalah incelebilirim ya. .:8:

selam kızlar kahvaltıya kalkamıyorum öğlen yarım dilim ekmek,2 zeytin.az peynir birde 2 bardak şekersiz çay içtim.çay kaşığı ile de sarelle kaşıkladım.ya şu huyumdan vazgeçemiyorum ya illa yiyorum şu sarelleyi:14:.az önce 1 bardak yeşil çay içtim.100 mekik çektim.inşalah incelebilirim ya. .:8:

evden uzaklaştır saralleyi canım bende yiyordum sürekli almıyorum artık. evde oldukça dayanamıyorum çünkü

akşam menüsü
3 köfte, 1 dilim kepek ekmek ce 1 bardak light cola
aaa unutmadan aralarda kayısı yedim

Bulgur pilavı da ekmek niyetine değil mi? Bir dilim ekmek=2 kaşık bulgur pilavı değişim listemde öyle yazıyor. Ben olduğu zaman ekmek yerine yiyorum.
Bende öğünlerimin yerini değiştirdim.
Öğlen kıymalı bezelye 4 kaşık ve 1 kepçe yayla çorbası içtim. Yanında 1 dilim ekmek yedim sanırım.
Arada 10tane fındık içi bir kuru kayısı yemek zorunda kaldım meyve yoktu :(canımda çekmişti ne yalan söyliyim ama diğer kuruyemişlere çikolatalara dokunmadım bile. Evde resmen çikolata deposu var. Ailem sağolsun:)
Akşamda bir şinitzel yarım domates yanında da 3 kaşık light yoğurt yedim. Her zamanki gibi yemeyi unutacağımdan başka ara öğünde yemem:(
İki gündür spor yapamıyorum tansiyonum yüzünden:( inşallah yarın yapabilirimde bari haftada 4 gün sporumu yapmış sayılırım:(

Back