- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.701
merabalar herkese diyetler iyi gidiyordur umarim?? mervecim cok yogunum bu ara hic giremiyorum isten gucten cocuktan firsat bulmup ama aklim hep burda paylasimda yapamiyorum hic ne motivasyon kaldi ne biseyama yakinda biraz rahatliycam insallah bol bol gorusuruz yine...durumumu bidireyim dedim merak edersin belki
canım bölgesel egzersizlere agırlık vermelisin bence bi de hafif bi diyet
canım yogun oldugunu tahmin etmiştim.çünkü küçük çovugun var senın.facedede göremeyince dedim bu kızın zamanı olmadı heralde.
Bende senin gibiyim mehay kizim okula baslasada ikimizde kurtulsak. Boyle evde durdukca yiyorum. Ondan sonrada moral bozuklugu niye boyleyim diyemumkun oldugunca evde durmamaya calisacagim.havalar el verdikce.
Ben tartilmayi unutuyorum hep.hic umitli degilim bide ondan olsa gerek.surda yaza ne kaldi.ince kiyafetleri dusununce lopur lopur sallanan etler iggg. Ben yedigim miktari iice azalttim. Ekmek yok denecek kadar az. Ve asla doymuyorum..nefsimi terbiye edicem bu defa egzersizlerle beraber hersey cok guzel olacak :)))
canım anlamadım.başlangıcık 77.900-bu hafta 77.400 se 500 gr vermiş oluyosunAynen ya bende adetken tartılmıştım şimdide tartıldım 400 gr vermişimgerçi ben diete tartılmadan 4 gün önceden başlamıştım ama başladığım gün tartılamamıştım.sonuç olarak 77.900 77.400 benim kg bildirim budur
bildirimmm bildirimmmmm
60,7 çıktım
afiyet olsun kontesss
benim kahvaltım da:
-1 dilim kepek ekmeği
-2 kk beyaz peynir
günaydın kızlarr ben aynıyım oldugum yerde saytıyorum.adet olamadım ondan mı bilmiyorum bu hafta daha bi sıkı tutmam lazım askımın yanına gitmeme 1 ay kaldı.
Lütfen bildirimlerinizi yapın kızlar.geçen haftayıda yazın ki karışıklık yanlışlık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?