Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merabalar herkese diyetler iyi gidiyordur umarim?? mervecim cok yogunum bu ara hic giremiyorum isten gucten cocuktan firsat bulmup ama aklim hep burda paylasimda yapamiyorum hic ne motivasyon kaldi ne biseyama yakinda biraz rahatliycam insallah bol bol gorusuruz yine...durumumu bidireyim dedim merak edersin belki

canım yogun oldugunu tahmin etmiştim.çünkü küçük çovugun var senın.facedede göremeyince dedim bu kızın zamanı olmadı heralde.

sabah şekersiz çay
k.k. kadar peynir
4 zeytin
ögle yemeginde
3 köfte
2 kaşık pilav bi kase çorba
sporlarda her gün aynı

canım yogun oldugunu tahmin etmiştim.çünkü küçük çovugun var senın.facedede göremeyince dedim bu kızın zamanı olmadı heralde.

evet canim oyle oldu ...su cocuk hayirlisiyla bir okula baslasada bende rahatlasam oda kurtulsa can sikintisindan...canim ben yarin girebilirmiyim bilmem o yuzden kilomu ben sana bugunden bildireyim hic istemesemde ( gene kilo aldim 64.1 oldum 600 gr aldim canim artik diyet yapiyorum diyemem valla bosuna alinmiyor bu kilolar tabi yiyorum aliyorum...ama artik tamam marta giriyoruz yaz geliyor portlemis gobeklerle ince giysilerin icinde hicde hos gorunmuyor insan ...o yuzden siki diyete baslamam sart oldu ama baya bir siki 2 ayda 10 kilo vermek istiyorum insallah vericem...onumuzdeki hafta basliyorum yani yarindan itibaren sonucu beraber gorucez :))

Bende senin gibiyim mehay kizim okula baslasada ikimizde kurtulsak. Boyle evde durdukca yiyorum. Ondan sonrada moral bozuklugu niye boyleyim diye mumkun oldugunca evde durmamaya calisacagim.havalar el verdikce.
Ben tartilmayi unutuyorum hep.hic umitli degilim bide ondan olsa gerek.surda yaza ne kaldi.ince kiyafetleri dusununce lopur lopur sallanan etler iggg. Ben yedigim miktari iice azalttim. Ekmek yok denecek kadar az. Ve asla doymuyorum..nefsimi terbiye edicem bu defa egzersizlerle beraber hersey cok guzel olacak :)))

evet canim yaa son zamanlarda havalarda soguktu evden cikamadik yedimde yedim ( ama bu aralar duzelmeye basladi havalar bol bol cikariz gezmeye artik bizde yoksa sisicem iyice...bende oglum okula baslasa egzersize basliycam ama duzenli yapicam yoksa boyle geldim boyle giderim bir al bir ver nereye kadar biktim artik....senin kizin ne zaman okula basliyacak kac yasinda???

Okula daha cok var canim.3 yasinda krese de gondermices anaokuluna kadar benimle
Bizim kiz rahat birakmio o varken yapamiyorum egzersiz vs. Onu uyutunca yada babasiyla oynarken yapiorum hizlica.8 dakika cabuk geciyo...onumuzdeki hafta sabah aksam yapicam toplamda 32dakika eder hic yapmamaktan iyidir... ARtik firsat buldukca yuruyuse cikicam.arada komsuyada birakcam boyle eve kapandikca rehavet cokuyor

Günaydın kızlar.2-3 gündür giremedim.haftasonuda aile günleri kayınvalde ziyaretleri falan.pek diyette yapamadım bu hafta.bu arada malum günümdeyimde kilo almamış gözüküyorum ama verdimmide bilmiyorum..

günaydın kızlarr ben aynıyım oldugum yerde saytıyorum.adet olamadım ondan mı bilmiyorum bu hafta daha bi sıkı tutmam lazım askımın yanına gitmeme 1 ay kaldı.

lütfen bildirimlerinizi yapın kızlar.geçen haftayıda yazın ki karışıklık yanlışlık olmasın

Aynen ya bende adetken tartılmıştım şimdide tartıldım 400 gr vermişim gerçi ben diete tartılmadan 4 gün önceden başlamıştım ama başladığım gün tartılamamıştım.sonuç olarak 77.900 77.400 benim kg bildirim budur

canım anlamadım.başlangıcık 77.900-bu hafta 77.400 se 500 gr vermiş oluyosun
bildirimmm bildirimmmmm

60,7 çıktım

tmm tatlımmmmmm

Zayıflamak istiyorummmm
pazartesi günü ilk iş sabah kahvaltıya gözleme söylemek oldu ipin ucunu çok kaçırdım
yarın başlıyorum 5:45 spor salonu terimle açarım gözlerimi ama hiç olmazsa ham lığım gider saldın mı gidiyor
önümü almazsam bu iştah ile nah sığarım yazlık kıyaftlerimin içine

canım ya ben adet dönemindeyim ve aynı kilodayım bu hafta yazmıyayım dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…