Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

başlangıç kilo:73.40
şimdiki kilo:65.50
giden kilo:7.90
gelen kilo:yok
hedef kilo:şimdilik 56
beden:40-42
boy:156
ölçü:

spor:her gece 15-20 dk karın ve basen çalıştırıcı hareketler ver gün içinde 30 saat kadar yürüyüş

ve bu sabah yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay
4 yeşilk zeytin
sucuklu yumurta genelde yumurtalarından yedim ve
1 adt etimek

degerlendirme size ait kızlarr

30 Dk demek istedin sanırım
Afiyet olsun canım

kesinlikleeeee süpersin hiiçç kendini kasma zorlama derim ben işte o yüzden dün dedimya sana,ben 80 e insem yeter 7leri gördüğüm zaman süper görünüyo bende diye kimse bu kiloda olduguma inanmıyo

Yaa ne bileyim eski zayıf günlerimi özledim yaa
işe başladığımda 68 kiloydum
2yılda oldum 78
Oturmaktan kendimi kötü hissediyorum canım yaaa

tugcee nsan çok az da yese hareketsiz olunca almıyosunda aynı yerde sayıyosun işte.valla ben martın 20sinde işten çıkcam nisan basına kadar orduda kalırız annemle.nisanda geliriz geri.düğünüme 1 ay kalmış olur 1 ay boyunca sıkı sıkı spor yapsam süper olur ya

Şu detoks işe yararsa haftada birgün yapıcam

mrb kızlar kimse yok sanırım ben menmü yazayım
sabah
bir br ılık su
2br şekersiz çay
1kk peynir
7zeytin
1dilim beyaz ekmek
ara
1elma
öğle
1kaseye yakın patates salatası
spor
3mil leslie

ben geldiimmmmmm
öğlende
-1 kase mercimek çorbası
-1 tabak taze fasulye (buzluktan çıkarılmış yapmış taze derken )
-1 minnacık kase de puding
(puding çok hafifti.normalde 3,5 bardak sütle yapcakken ben 5 bardakla yapmışım beceriksiz merve

eneemmmm kuzumda gelmiş..

selam arkadaşlar ben 80 kilo 175 boyundayım görünüşte aşırı kilolu görünmüyorum ama yinede kıyafet konusunda zorlanıyorum göbegimden ve kalçamdan kurtulmak istiyorum bunun için bana yardımcı olacak biri varmı acaba şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…