- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.601
ay ne bilim biraz çingene,biraz mesafeli,biraz kendine laf söyletmeyen ve ciddi bi gelin olcaz sanırımHahahaha Mervecim alemsin sende yaa
Fenayız biz valla
Nasıl gelin olcaz
Oyyyy kuzum benim
olsun sevdiğin yanında olduktan sonra gerisi boş
Hasret giderin
ay ne bilim biraz çingene,biraz mesafeli,biraz kendine laf söyletmeyen ve ciddi bi gelin olcaz sanırım
kaynanam anneme demişki benim çocuklarım kesinlikle bimin yoğurdunu yemiyo demiş köy yogurdundan baska agzına sürmüyo demiş.anneme dedimki almamıştırki baska yogurt tadını bilseler köy yogurdunu agzına sürmezler dedimnişanlımda sevdi yani yedirdim kaçar mı
evet hasret gidercez
İlahi Meve
Ay çok güldüm yaaa
Ben kayınvalidemden oğlu hakkında tek birşey duymadım çünkü irtibatımız yok
anaammmm burayıda kaynana çekiştirme şeysine çevirdik ama kızmayın nolur
tuğçe bosver mesafe en güzeli bıt bıt vıç vıç ııyyy ben sadece kaynana diye demiyorum kendi akrabalarımla bile gereginden fazla samimiyet kurmam yani
hee bak bişi daha anlatim.
bizim nişan oldu.aksam 8-9 civarı 15 kişi genç toplandık galataya eglenmeye gitcez canlı müzik falan
biz çıktık evden hep beraber.kaynanam anneme demişki inşallah erken gelirler benim prensibim deil saat 11 den sonra dışarda olamazlar demiş.
canım yengemde agzının payını vermiş saolsun.
ohoooo geç o işleri.bundan sonra artık merve gelip sana şikayet ederse müdahele edebilirsin öle evde mi acaba geldi mi gelmedi mi onu karısı düşünsün sen deil demiş hahaaaa öptüm yengemi çok sevinmiştim
hahaha çok iyi demiş aynısını bende yaşadım benim nişanım 12 gibi bitti bizde gençlerle çıktık 1,5 -2 eve geldik onlarda daha bekliyorlar nerdesiniz diyor birde napcaktım nişanım eğlenmeye gitmişim 12 de gittim 12:05 de mi gelcektim
Bende cok samimi dğeilim akrabalarımla da mesafe güzel sey son olaylardan sonra aramıyorumda bahanemde oldu ztaen sevmiyorum itici çok yaa sevimsiz bir kadın..Bi bakışları var ıykkkkkötü kötü
hahaa siz yine iyisiniz biz 8-9 gibi gittik 2 de geldik bide nişanlım o gece bizde kaldı kaynana delirmiştir meraktanbiz ne zaman orduya gitsek dayımlarda kalıyoruz zaten.nişanlımda orda kalıyo biz ordayken.sabah işe gidiyo aksam işten oraya geliyo kadın arıyo gel özledik.o da diyoki sen her zaman görürsün anne beni rahtsız etmeyin napcan beni diyo
puhuhauhauahuahuahuahuahuahauhauanaammmm burayıda kaynana çekiştirme şeysine çevirdik ama kızmayın nolur
tuğçe bosver mesafe en güzeli bıt bıt vıç vıç ııyyy ben sadece kaynana diye demiyorum kendi akrabalarımla bile gereginden fazla samimiyet kurmam yani
hee bak bişi daha anlatim.
bizim nişan oldu.aksam 8-9 civarı 15 kişi genç toplandık galataya eglenmeye gitcez canlı müzik falan
biz çıktık evden hep beraber.kaynanam anneme demişki inşallah erken gelirler benim prensibim deil saat 11 den sonra dışarda olamazlar demiş.
canım yengemde agzının payını vermiş saolsun.
ohoooo geç o işleri.bundan sonra artık merve gelip sana şikayet ederse müdahele edebilirsin öle evde mi acaba geldi mi gelmedi mi onu karısı düşünsün sen deil demiş hahaaaa öptüm yengemi çok sevinmiştim
ya bilmiyorum ama kardeşimin kız arkadsı var.ödüm kopuyo yanlış bişey söylerimde kız üzülür diye çok dikkatli davranıyorum.annemide sürekli tembihliyorum.o günleri görürsek nişan için ver oğluna parayı gidip birlikte alışveriş yapsınlar asla bişeye karısma diye.bende bunları bekliyorum çöünkü.karşımdakine niye yapimki memnun olmadıgım bişeyi
hahahha
Alışsın şimdiden canımmmm
Offf Merve bizde böyle olurmuyuz yaa???
Ohhh kızlar maşallah sohbetinize.
Valla en güzel günleriniz bugünleriniz kıymetini bilin...evlilik bambaşka bişey.keşke nişanlıyken flörtken gibi toz pembe olsa herşey.
2008 yılında evlendim eşimle.6 ay kadar bi flört dönemimiz oldu.ama ne flört ayaklarım yerde kesilmişti.süprizler,heyecenalar offfffff çok güzeldi.ona yemekler hazırlamalar falan.neyse evlendik biz.hergün çeşit çeşit yemek yapıyorum zevkle.bu onu yemiyo bunu yemiyo.yada işyerinde geç yiyo yemiyo.(bu arada eşim esanaf pek işte zmana kavramı yok.) en sonunda yemek yapmaktan nefret eder oldum.şimdi soruyorum ne istersin ne yapayım ancak öle.çocukta olunca dünyan artık o oluyo.kısacası deişiyo herşey bugünlerinizin sonuna kadar tadını çıkarın.ben evlenince herşeyin deiştiğini söyleyenlerede karşıydım.hayır o iki insanın elinde diyor-dum ama malesefff.(
kahvaltı çayımın keyfini sürüyorum bu arada ben
2 kepek dilim ekmeği, üstüne tereyağ ile; yarım kibrit kutu kadar peynir, 2 mini kokteyl sosis de kahvaltımdıı
e bence de almış ve alsın daagzının payınıda almış
oh ohhh afiyet olsun kızzz
e bence de almış ve alsın da
evlilik çağında kocaman adam olmuş, öyle laf mı denir.
kendi kendine oğlunu rencide etmiş, haberi yok
sağolasın bebekkk
ya bilmiyorum ama kardeşimin kız arkadsı var.ödüm kopuyo yanlış bişey söylerimde kız üzülür diye çok dikkatli davranıyorum.annemide sürekli tembihliyorum.o günleri görürsek nişan için ver oğluna parayı gidip birlikte alışveriş yapsınlar asla bişeye karısma diye.bende bunları bekliyorum çöünkü.karşımdakine niye yapimki memnun olmadıgım bişeyi
zaman geçtikçe mutlKA değişir ama hayırlısı diyelim yaaainşallah heyecanımızı yitirmeyiz
nişanlımın abiside nişanlı.ama nişanlısıyla biçok problem oldu çok uzun şimdi anlatmim.
ama çocukla kız birbirini seviyo herneyse.kızın oturdugu evin üst katında nişanlımın teyzesi yani kaynanamın ablası oturuyo.oraya gidiyolarmış.oğlu nişanlısın yanına inerken 5 dk in gel hemen diyomuş.öle bi kadın işte.benmkine lafı geçmiyo allahtan
Ohhh kızlar maşallah sohbetinize.
Valla en güzel günleriniz bugünleriniz kıymetini bilin...evlilik bambaşka bişey.keşke nişanlıyken flörtken gibi toz pembe olsa herşey.
2008 yılında evlendim eşimle.6 ay kadar bi flört dönemimiz oldu.ama ne flört ayaklarım yerde kesilmişti.süprizler,heyecenalar offfffff çok güzeldi.ona yemekler hazırlamalar falan.neyse evlendik biz.hergün çeşit çeşit yemek yapıyorum zevkle.bu onu yemiyo bunu yemiyo.yada işyerinde geç yiyo yemiyo.(bu arada eşim esanaf pek işte zmana kavramı yok.) en sonunda yemek yapmaktan nefret eder oldum.şimdi soruyorum ne istersin ne yapayım ancak öle.çocukta olunca dünyan artık o oluyo.kısacası deişiyo herşey bugünlerinizin sonuna kadar tadını çıkarın.ben evlenince herşeyin deiştiğini söyleyenlerede karşıydım.hayır o iki insanın elinde diyor-dum ama malesefff.(
nişanlımın abiside nişanlı.ama nişanlısıyla biçok problem oldu çok uzun şimdi anlatmim.
ama çocukla kız birbirini seviyo herneyse.kızın oturdugu evin üst katında nişanlımın teyzesi yani kaynanamın ablası oturuyo.oraya gidiyolarmış.oğlu nişanlısın yanına inerken 5 dk in gel hemen diyomuş.öle bi kadın işte.benmkine lafı geçmiyo allahtan
sabah 2 dilim kepekli ekmek
peynir
çay
1 kaşık kavrulmuş az yağlı ıspanak
1 zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?