• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

esim calistirdi 1 hafta gunluk 2 ser saat falan.yoksa ben de korkuyodum.simdi cok sukur.hizli sofor oldum.esim de bana guvenip her ise beni kosturuo:19:iyimi yaptim kotumu bilemiyorum.:26:

iyi yapmissin canim yaa niye kotu olsunki:34: benim esimde yok o sabir sinirleniyor hemen bende vazgeciyorum...bende ders alicam sanirim 4-5 saat baska care yok...kendime %100 guvenmem lazim...:40:

paytakcim bildirim gunu nerelerdeydin kizzz.

ben bildirim filan unuttum gitti, sonradan geldi aklıma siz bildiirm yapınca.
zaten ben kilo veremiyorum nedenini anlayamadım ama olmuyor, hep aynıyım. öyle olunca da ha yiyorum ha yemiyorum hep aynıysa ye gitsin gibi bi psikoloji oldu bende..
aklım dukanda ama ona başlamak da cesaret ve aynı zamanda ev ahalisine bunu kabul ettirmek var. (yada hep onlardan ayrı şeyler yicem..) bilmiyorum sebebini ama hep aynıyım,değişen hiçbişey olmuyo,yesem de yemesem de... :26::25:

ben bildirim filan unuttum gitti, sonradan geldi aklıma siz bildiirm yapınca.
zaten ben kilo veremiyorum nedenini anlayamadım ama olmuyor, hep aynıyım. öyle olunca da ha yiyorum ha yemiyorum hep aynıysa ye gitsin gibi bi psikoloji oldu bende..
aklım dukanda ama ona başlamak da cesaret ve aynı zamanda ev ahalisine bunu kabul ettirmek var. (yada hep onlardan ayrı şeyler yicem..) bilmiyorum sebebini ama hep aynıyım,değişen hiçbişey olmuyo,yesem de yemesem de... :26::25:

belki duraklama dönemindesindir???

saat 11 gibi kahvaltı yapmıştım
yine acıktım!
uff az yediğim için çok sık acıkıyorum:47:
bir nescafe ve tahinli bi şey yiycem şimdiii:26:
kilom aynı ama inceldiğimi hissediyorum
deli gibi su içiyorum
üst bedenim 38 hatta bazen 36 ama alt beden 40 :47: sinir oluyorummm
ince bacak istiyorummm :5:

yine acıktım!
deli gibi su içiyorum
Benimde öle yine sen sanslisin benide alt beden 40 ust beden 44-46:(((( benim gogus sorunum cok bedeni yazsam oha dersiniz:)):53:

anladim.baska arkadaslarda da ayni sorun vardi ama cozumu basit.64,3 yazma.64.3 yaz.yani virgullu degil noktali yaz.bu sekilde dogru gorunur kilon.kolay gelsin.

dediğini yaptım ama bu seferde buraya koyamadım. hata verdi, neyse cok önemli değil uğrasacağım gene tşk ederim canım.

ne demek canim bunun icin burdayiz :16:birbirimizle ilgilenelimki ilo vermemiz kolaylassin:34:
İnsallahhhhhh ilk defa bu kadar azimliyim, canım birşey yemek istemiyor doğru düzgün ben ki sürekli yemek düşünen insandım :1:

yine acıktım!
deli gibi su içiyorum

Aynı senin gibiyim canımyaa, belden altım kalın belden üstüm incecik göğüslerim falan da küçük..
Bende 65,6 ile basladım sen 61lere düşmüşsün ne güzel insallah bende düşerim.. Bacak hareketi falan yapıyormusun ?

Benimde öle yine sen sanslisin benide alt beden 40 ust beden 44-46:(((( benim gogus sorunum cok bedeni yazsam oha dersiniz:)):53:

Herkesin derdi baska, bende hep derim ki üstüm cok olsa su basenlerden kurtulsam öyle daha iyi dururum en azından :1:

Son düzenleme:
herkes çeşit çeşit desenee:18:

dediğini yaptım ama bu seferde buraya koyamadım. hata verdi, neyse cok önemli değil uğrasacağım gene tşk ederim canım.

İnsallahhhhhh ilk defa bu kadar azimliyim, canım birşey yemek istemiyor doğru düzgün ben ki sürekli yemek düşünen insandım :1:

Aynı senin gibiyim canımyaa, belden altım kalın belden üstüm incecik göğüslerim falan da küçük..
Bende 65,6 ile basladım sen 61lere düşmüşsün ne güzel insallah bende düşerim.. Bacak hareketi falan yapıyormusun ?

ben de 64 ile başlamıştım:31:
leslie yapıyorum
kilomdan daha ince görünmemi sağlıyor ama yazın yapamadım o sıcaklarda:18:

eeveet kizlar tahmin ettiginiz gibi yine isim cikti.pat diye arkadasim geldi cocuklariyla.onlari evde biraktim cocuklari almaya gittim okula.geldim ikramlik biseyler hazirladim kostur kostur.yedikten sonra disciye gittik.esimin yanina ugradim isyerine.artik markete gidecek zamanim ve dermanim kalmadigi icin geri dondum.uykum var.buyuk kizim hasta.oksuruyo.esim tel edip caktirmadan sarki dinletip kapatio:1:.kafam bidunya oldu

eeveet kizlar tahmin ettiginiz gibi yine isim cikti.pat diye arkadasim geldi cocuklariyla.onlari evde biraktim cocuklari almaya gittim okula.geldim ikramlik biseyler hazirladim kostur kostur.yedikten sonra disciye gittik.esimin yanina ugradim isyerine.artik markete gidecek zamanim ve dermanim kalmadigi icin geri dondum.uykum var.buyuk kizim hasta.oksuruyo.esim tel edip caktirmadan sarki dinletip kapatio:1:.kafam bidunya oldu

telefon sapikliginami ozenmis kiz:27::27: neyseki sana yapiyor, pek romantiksiniz ne diyeyim:16::16:
arkadaslarin hep boyle pat diyemi gelir???ayip yaa ozel hayat diye bisey var:20::20::20::20::45::45:

Son düzenleme:

yine acıktım!
deli gibi su içiyorum

canim sanirim seninle fiziklerimiz tamamen ayni...bende biraz popo sorunu var bacaklarda daha ince olsa super olur tabi:1:

bugunku menumu yazayim hemen :

sabah : 1 kase kellogs k (sutle) ve 2 ceviz

oglen: 1 kase ev yapimi muhtesem lezzetli bol vitaminli 5 cesit sebzeli sebze corbasi:56: 1 dilim ekmek yerim

aksamada turlu ve salata var:32:

telefon sapikliginami ozenmis kiz:27::27: neyseki sana yapiyor, pek romantiksiniz ne diyeyim:16::16:
arkadaslarin hep boyle pat diyemi gelir???ayip yaa ozel hayat diye bisey var:20::20::20::20::45::45:

:1: evet bi sapikliktir gidio bakalim.aksam da sanki hic o yapmamis gibi davranmazmi:16:
caktirmiyo guuyaaaa:19:

arkadaslarim genelde cat kapi gelmez.ama bu cok yakin bi arkadasim.bi de komsum sayilir.arka sokakta oturuyolar.olsun bakalim.yedikictik oturduk.zaten fazla kalamadi kiz.randevum vardi.beraber ciktik.

:1: evet bi sapikliktir gidio bakalim.aksam da sanki hic o yapmamis gibi davranmazmi:16:
caktirmiyo guuyaaaa:19:

arkadaslarim genelde cat kapi gelmez.ama bu cok yakin bi arkadasim.bi de komsum sayilir.arka sokakta oturuyolar.olsun bakalim.yedikictik oturduk.zaten fazla kalamadi kiz.randevum vardi.beraber ciktik.

:1::1: sende birdahakine hic oyle bisey olmamis gibi davran sanki seni kimse aramamis gibi...hatta seni arayan oldumu bugun derse yoo de bakalim ne yapacak:60::60::60:

Son düzenleme:
filizz az kaldi 60 li kilolara yaklasmissin hadi iyisin bende dun tartildim sok oldum yedimde yedim dun ona guvenerek sanirim bugun 400 gr fazla geldim yine...benimde 50 leri gormeme az kaldi sanirim:62::62:

Back