gunaydın kızlar oncelıkle hayırlı guzel pazarlr dılıyorum
pazar olması nedenı ıle bgn sofralar da kahvaltılar supper olur dıye dusunuyorum bende sımdı uyuyan meleklerıme uyandıklarınd asuprız yapmak amacıyla mınık bi pissa dusunuyorum ama ben mınnacık yıcem emın olabılırsınız bundan

bu arada dun yaptıgım lapa nın sonucu cok gzldı persembeye yıne yapıcam ınsallah yarısma oncesı yanı bu kıskanclık beı bay a bi zayıflatcak sanrım hele mehayımıs en zayıf gorecez bakalım ıkı lapa daha yaptımmı yanındayım kız duyyonmu benı
bende bılgeye ktılıyorum ama ılk yenı baslamıssan dıyete ve gzl de dıyet yapıyorsan dıkkat edıyorsan ben kendımı hatırlıyourm ılk hafta 3 kılo sonrasında ıkıser kılo ver en sonun da bır kılo sora 500gr. lara ınmıstım yanı kılonun fazlalaıgı dıyet yaısın dıkkat edısın sporların bunun hepsını etkılıyor canım ama tabii sağlıklı bır sekılde aç kalarak deıl
ne dersı ben anlamadım
aman canım nerelerde olalım ıste ıkı cocuk ıs ew derken kendımızı unuttuk sanırım geldım bakalım hatırladım ama ayrıntıları hatırlayamadım acaba dusundugum kısımısın ?kusura bakma canım ya azcık tanıtsana hatırlatsana
sankım bıraz cok gıbı geldı bana da ama ızgaraymıs kofteler
afıyet bal seker olsun canım kuccucukten bısey olmaz

bırazdan bende yıcem ya kendıme yol acıyorm ihihihihihii
ama yurumussun bır saat ya eger yemeseydın depodan erıtırdın yedın onları erıttın dıye dusun canım
aaaa bende bılmıyordum oğrenmıs oldum canım saol
bende dun 3ogun lapa yaptım mmmm nefıstı aksam elma cayımı ıctım 1lıtre aralarda bır bucuk elma bır avuc kavrulmus fındık aksam cubuk kreker yedım ve sonucunu bu sabah cok gzl gordum daha ıyıde olabılırdı ama bır gunde bu bıle cok gzl
süpper