• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

xenical dunyaca unlu ,obezite tedavisinde cok sIk kullanilan bir ilac.tabiki tek basina hicbir ilac cozum degil fazla kilolara.diyet sart.ama en azindan ogunlerle beraber kullanildiginda yediklerimiz -in icindeki yagi alip (ishal ederek ) disari atiyo.benim de cok uzun suren bagirsak problemim vardi zaten.siskinligimi alior ve en azindan yedigim seylerin yag kaynakli kalorilerinin bertaraf edildigini biliorum ve icim rahatlio az da olsa:1:

filiz ilaç adı vermek yasak .üyelıgın iptal olmasın cnm .....:31:

filizcim sen dediğimi yap, öğünde ii beslen aralarda böylee kısırlar yemek istemezsin aç olmazsan... :8:
egzersizlerimizi de yapıyoruz değil mi, yoksa bir benim de bacaklarım kopacak gibi 2 gündür :1:

paytakcim sen cok haklisin aslinda da olmuo iste.boyle 2-3 saate bir biseyler yiyorum .ne zaman duzene koyucam ben bu durumu bilemiorum hic.:26:ayrica egzersizi de biraktim ben:55:ben vallahi saldim cayira .....:36::39:

insallah ictigin kola lighttir.yoksa biliyosun bir teneke kolanin icinde 14 kup seker var diyolar.hatta daha fazlasii:52:
ben artik eve normal icecek almiorum.light hepsi.bari oradan yirtalim azicik.haa bu arada ben hemen hemen her ogunumle beraber xenical kullaniyorum.daha once aciklamistim tekrar hatirlatiim dedim.boylece bagirsak problemim cozulmus oldu:46:.

malesef light deildi:(( bende aylardır içmiyorum almıyorumda çoçuklara dayanamadım aldım ve 1bardak içtim içimde yanmıstı:)))bırazdan yeşilcayımı içerım 2saat sonra form çayı artık suya dayanırım bugun

kizlaaarrr gunaydiin
nerelerdesiniz ya gelin artik hadi.ben doktordan geldim az once yine yatirdim ignelerimi tabiki:32:
biliyosunuz bu hafta kendimi tutamadim surekli yedim ictim.ac degilken bile tika basa yemistim.doktorada cekinecekine gittim.
ben kesin enaz 1 kilo almisimdir buhafta kusura bakmayin falan diyerek girdim doktorun yanina.
gec bakalim once bi olculerine bakalim o zaman dedi:9:
hem kalcadan,hemgobekten 1.5 cm kaybetmisim.:52:
inanamadim.sonra kilom da 71.8 olmus.biran evvel cetvelimi de degistirmeliyim.
anlamadim ben bu isi.sizin bir fikriniz varmi nasil oldu bu is?
yedim yedim kilo kaybettim:21: ne guzel sey yaa.
:52:
5 kilo vermis gibi sevindim:9:

selam kizlar bu sabahki menum: 1 dilim tam tahilli ekmek , 1 dlim beyaz ekmek , 1 domates, 1 tatli kasigi krem peynir, 1 cay kasigi bal ve cay...

oglene 2 kellogs barre yerim sadece

aksam 1 tabak sarma yemeyi dusunuyorum oglumla birlikte yanindada ayran...

kizlaaarrr gunaydiin
nerelerdesiniz ya gelin artik hadi.ben doktordan geldim az once yine yatirdim ignelerimi tabiki:32:
biliyosunuz bu hafta kendimi tutamadim surekli yedim ictim.ac degilken bile tika basa yemistim.doktorada cekinecekine gittim.
ben kesin enaz 1 kilo almisimdir buhafta kusura bakmayin falan diyerek girdim doktorun yanina.
gec bakalim once bi olculerine bakalim o zaman dedi:9:
hem kalcadan,hemgobekten 1.5 cm kaybetmisim.:52:
inanamadim.sonra kilom da 71.8 olmus.biran evvel cetvelimi de degistirmeliyim.
anlamadim ben bu isi.sizin bir fikriniz varmi nasil oldu bu is?
yedim yedim kilo kaybettim:21: ne guzel sey yaa.
:52:
5 kilo vermis gibi sevindim:9:

kaç kilo gitmiş ya :nazar: cidden o kadr dert yanıyordun, baksana incelme varmış,insan 2 kilo verse 5 cm incelse eminim 3-4 kilo gibi durur..
spor filan mı yapıyordun canım sen, ondan mı böyle inceldin acaba merak ettim :26::nazar:
ben sabah minick bi ekmek arası domatesle peynir yanında da 5-6 dilim kavun yedim.
ara öğün saman bisküvilerden ve yeşil çay:9:
öğlen yemeğim de bi kepçe nohut, bi kepçe yoğurt, 3-4 kaşık salata, 4 minik mercimekli köfte, 4-5 parça turşu :1:
çeşit çok ama azar azar yedim, bana abartı gelmedi ama kalori olarak, siz ne dersiniz?

Kizlar yorum ve elestirilerinizi bekliyorum diyet listelerim icin...

canım ara öğünlerini ihmal etme, metabolizman çalışır böylece. hem aç oldğunda sonraki öğünde çok yemek yemek isteyebilrsin...
öğlen bir öğün kellogs bar az gelmeyecek mi, sonradan atıştırma ihtiyacı hissetmeyesin ?
akşamki gayet uygun geldi bana...

canım ara öğünlerini ihmal etme, metabolizman çalışır böylece. hem aç oldğunda sonraki öğünde çok yemek yemek isteyebilrsin...
öğlen bir öğün kellogs bar az gelmeyecek mi, sonradan atıştırma ihtiyacı hissetmeyesin ?
akşamki gayet uygun geldi bana...

canim hergun boyle yemiyorum 3 ogun yerim mutlaka aralardada acikirsam biseyler ama bugun gec kalktim hic canim istemiyor bisey su saatte bide aksama 1 tabak sarma var oglen cok yemiyeyim dedim o yuzden :))

bayram geliyor yine tatliyi cok kaciririm kesin uff yaa vazgecemiyorum tatlidan herseyi silerim tatliyi silemiyorum hayatimdan hemde en cok kilo aldiran sey...:14::14: varmi benim gibi tatliya cok duskun olan aranizda kizlar???:50:

Back