• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba kızlar aranıza katılabılırmıyım yıllardır kılolarımla ugrsayrm 65 kgya kadar çıktgmı hatrlyrm belkı sıze az bu kılo cok fazla gelmyebılır ama boyum 1.60 oldgu ıcın uzun surelı bir diete basladım yılları buldu bu. yaşında etkisi var tabi kilo vermeye o zamanlar kılo vermem daha kolay oldu şu an 51 kgym 48-49 kg olmak ıstyrm fakat kılo verdgmde yha yuzumde ya da üstümden gidiyor sinir olyrm ustum 36 beden altım 38 bölgesel olarak nasıl zayıflayabılırım 2 kg daha vermek ıstyrm

merhaba kızlar aranıza katılabılırmıyım yıllardır kılolarımla ugrsayrm 65 kgya kadar çıktgmı hatrlyrm belkı sıze az bu kılo cok fazla getabii ki aramıza lmyebılır ama boyum 1.60 oldgu ıcın uzun surelı bir diete basladım yılları buldu bu. yaşında etkisi var tabi kilo vermeye o zamanlar kılo vermem daha kolay oldu şu an 51 kgym 48-49 kg olmak ıstyrm fakat kılo verdgmde yha yuzumde ya da üstümden gidiyor sinir olyrm ustum 36 beden altım 38 bölgesel olarak nasıl zayıflayabılırım 2 kg daha vermek ıstyrm

tabi ki aramıza katılabilirsin yediklerimize dikkat ederek sporla verebiliriz

cmrtesi arkadaşımn düğünü var ve ben kilomdan dolayı kıyafet bulamıyorum bulsamda yakıştıramıyrm kendime...özgeeee gaza gel kız :1: ne kapatması

günaydın kızlarr...nasılsınız....ben dun akşam yemegı yemedım yemek yapmamıstım kocişim evde olmadıgı için açlıktan uyuyamadım:43::43::43:

günaydın özge
baban nasıl oldu..

bu arada merve hani geliyodu geçen çrşmbamı neydi yalan oldu herhalde :51:

günaydın canım babam iyi allaha şükür ama şekeri çok yüksek
merve den hiç haberim yok valla onun sanırım bu cumartesi istemeye gelecekler
haftayada söz yüzükleri takılacak o bu hafta falan gelemez herhalde

günaydın kızlarr...nasılsınız....ben dun akşam yemegı yemedım yemek yapmamıstım kocişim evde olmadıgı için açlıktan uyuyamadım:43::43::43:

günaydın cnm ayy özledim kıss hepinizi

kızlar geçen haftaki bildirimleri dikkate almayacağım çünkü 2 kişi bildirim yapmıştı
yarın ki bildirimleri eski kilolar üzerinden yapacağım
bildirime gelmeyenleri de listeden çıkaracağım

babanın iyi olmasına sevindim canım şeker hiç belli olmuyo bi bakmışsın normal 1 dk sonra fırlamoş gitmiş..

özgecim zaten kimsenin geldiği yok çıkarmakla en iyisini yaparsın insan kendini enayi gibi hissediyo
paylaşım yok sohbet yok
3 4 kişi uğruyo
senlen ben demirbaş olduk valla :27:

bugünki menm
sabah
2br şekersiz çay
1kk peynir
1domates
1dilm ekmek(beyaz)
ara
1çikolata
öğle