• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla aslında gelmesi lazım iyice saldı oda :57:
ayşen o sigarayı çabuk bırakkkkkkkkkkkk

ahh canım bırakabilsem keşke
aslında ben bu kadar düşkün değildima am diyete girdiğimden beri kendileriyle daha bir haşır neşir olduk :9:
aklıma yemek geldikçe yakıyorum bi tane allahtan kalorisi yok olsa kesin bırakmıştım zaten ne manyağım demi :60::60:
selam millet....:16:
saat 11.00 gibi dışarı çıktım..1.30 dk. kızımla hem gezdik hem yürüdük...eve geldik,kızımı uyuttum..yağsız fasulye yemeğimi ve bir kase yoğurdumu yedim...şuan dinleniyorum...:32::32:kızım uyanınca yine dışarı çıkcaz ayıptır sölemesi...bu sefer de kzım bisiklete bincek,söz verdim kuzucuğuma:emir_bebek:
oohhh ne güzell:21:
bizde pazara gidicez annemle ama hava çok sıcak ikindiden sonra gidelim diyoruz
yandık sıcaklar bastırıcakmış 35 40 derece :18::18:
ohhhh ne güzelllllll
bence bilgecim
sabah çalış öğlen çalış akşam çalış :60:
birde topiği bana bıraktınız sabah gel temizle süpür toz al öğlende akşamda kimsenin geldiği yok bütün temizlik bana kaldı valla dövcem herkesi heee

kızzz ben gözümü açar açmaz topiğe geliyom :9:
yiğidi öldür hakkımı yeme kuzum :60:

kızlar ya çıkmam lazım...akşam yemeğini yapmam lazım...kzımla bisiklet turuna çıkcaz,söz verdim ya birazdan uyanınca mızmızlanmasın...öptüm sizi...sohbetinize de doyum olmuyo ama naparsın işte hayat!!:58::58::58:

bence bu gidişata bi dur demek lazım canım
kimsenin geldiği yok günlerdir cuma bildirime gelmekle olmuyo sadece
diyincede bi söylüyon on laf işitiyon :88::88:

aynen öyle ayşen yaa

kızlar ya çıkmam lazım...akşam yemeğini yapmam lazım...kzımla bisiklet turuna çıkcaz,söz verdim ya birazdan uyanınca mızmızlanmasın...öptüm sizi...sohbetinize de doyum olmuyo ama naparsın işte hayat!!:58::58::58:

hadi git bakalım :58:

2011-06-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ev Poğaçası 1 ADET 100
[2] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Domates 0.5 ADET 7
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 0.3 DİLİM 36.6
[5] Bal 0.2 YEMEK KAŞIĞI 14
[6] hoşbeş 2 adet 54.74
[7] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78
[8] Nohut yemeği 1 PORSİYON 425.75
[9] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[10] Domates Salatası 0.5 PORSİYON 63.5