• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben geldim ama kimse yok...net sorunu hala çözülmedi benm pcden bağlanmıyo nete şuan başka yerden giriorum:26: menm
sabah erken kalktım ama bişey yemedim sadece yarım lt su
öğleye doğruda
2br şekersiz çay
2dilm ekmek
sucuk
domates salatalık
ara
1avuç leblebi
1dilm dondurma

ben varım kevserrrrrrrrrrr

ya ben normal yemek yemiyorum
ama kek falan gördüm mü dayanamıyorum
çayla falan yiyorum tatlıya da dayanamıyorum
işte bunları bulduğumda kaçırmıyorum :1:

ben söyliyeym ozamn sıkı dur:1: ben hem yatıyorum hem çok uyuyorum hem hiç hareket etmiyorum buaralar.hem yemek çok yiyorum özellkle akşamları..hem tatlı buldummu duramıyrm hemde abur cubur çok yiyorum:27:

ama aramızda 10 kg var hatta fazlası
ben senin gibi 61 olsam daha ne isterim :31:

keşke 61 olsam şuan :26: 64 dü bulmuşumdr kesin..ama sennde en son halini görmedkki canm nasıl bilmiyrm yani..buarada ben şimdlk kaçtım burdan pazara gitcm yarın görüşürz inşşş özgecm..salihliye gideck gibiym gitmessem burdayım:86: şimdlk ii akşamlaaaaarrr:79::16::16:

keşke 61 olsam şuan :26: 64 dü bulmuşumdr kesin..ama sennde en son halini görmedkki canm nasıl bilmiyrm yani..buarada ben şimdlk kaçtım burdan pazara gitcm yarın görüşürz inşşş özgecm..salihliye gideck gibiym gitmessem burdayım:86: şimdlk ii akşamlaaaaarrr:79::16::16:

iyi akşamlar kuşum yine gel

günaydın..ben de bugün 7 den beri ayaktayım..uyuyamadım..
kahvaltımı henüz yapmadım...5-6 tane ekşi yeşil erik yedim,bağırsaklarımın harekete geçmesini bekliyorum:62::62:birazdan kahvaltımı yaparım:56:sonra da dışarı çıkmayı planlıyorum:6:

Back
X