• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugunlerde olmam lazımdı normalde ama hıc belırtım yok 4 ay oldu cnm tırstım ne bılım bıde herkes ruyasında göruyormus benı o yuzden yaptım bende

daha çok erken miş canım ama şimdi herkeste bir sorun çıkıyor oyüzden fazla da bekleme bence

günaydınlar :66::66::66:

özgecim kuzumm yeni kilom 73.3
giden 1 kilo :32::32:

günaydın canım not ettim tebrik ederim ayrıca

ya bende kılomu sölemek ıstıyorum ama bızım tartı bozuk galıba aldıgımız gunden berı farklı farklı sonuc gösterıyor yaa mesela sabah cıktım 68.7 dedı bıraz önce cıktım 68.5 dedı
pazartesı gunu 70.0 demıstı

ya bende kılomu sölemek ıstıyorum ama bızım tartı bozuk galıba aldıgımız gunden berı farklı farklı sonuc gösterıyor yaa mesela sabah cıktım 68.7 dedı bıraz önce cıktım 68.5 dedı

büyük market varsa oraya git yada eczaneye
yada komşun falan yok mu bi tartılabilirmiyim de :60::60:

canım bende ilk tartıyı aldığımız günler sinir stres olmuştum
bi çıkıyodum başka bi çıkıyodum başka
digital herhalde seninde
sorunu şöyle çözdük
tartı hep aynı yerinde dursun hep orda tartıl o zaman değişik sonuç vermiyo ben 10 defada çıksam şu an hep aynı :34:

ya bende spor yapmıyorum yanı yürüyüş falan yok bende sıkı dıyet yapmaya çalısıyorum da pek sıkı olmuyo tabi:78:

ben yürüyüş yapıyorum canım ama bende dışarda çok dolaştığım evde temizliği ço yaptığım çok yorulduğum zamanlar koşu bandınada çıkmıyorum
mesela 3 gündür yoğunluktan çıkamadım :31:

digital herhalde seninde
sorunu şöyle çözdük
tartı hep aynı yerinde dursun hep orda tartıl o zaman değişik sonuç vermiyo ben 10 defada çıksam şu an hep aynı :34:

hep aynı yerde cnm ya ama degısık gösterıyor dur bıda cıkım bakım ne dıcek bizim deli tartı:66:

kızlar ya bunu baska bıyerde sordum ama sızede sorayım kararsız kaldım cunkü ben koşu bandı ıstıyorum ama lazer epılasyonda ıstıyorum ıkısıde olsa ii olur ancak ıkısınıde fıyatları malum eşime böle bır yük bındıremem şuan için...en çok hangısıne ıhtıyacın varsa demeyın. 2 sinede var:D

sağol yavrim
kız sen tartılmadınmı :4:

regliyim canım

:D komsumu ahh nerde komsu buyuk market yok kı yanı mıgros falan varda oralarda tartı yok aczanede de bır tartı var Allah senı ınandırsın M.Ö den kalma :D:D:D:D:66::66::66:

hımm anladım canım

digital herhalde seninde
sorunu şöyle çözdük

evet bende öyle yapıyorum sonuçta her hafta bildirirsin kendi tartındaki rakamı

kızlar ya bunu baska bıyerde sordum ama sızede sorayım kararsız kaldım cunkü ben koşu bandı ıstıyorum ama lazer epılasyonda ıstıyorum ıkısıde olsa ii olur ancak ıkısınıde fıyatları malum eşime böle bır yük bındıremem şuan için...en çok hangısıne ıhtıyacın varsa demeyın. 2 sinede var:D

canım bana sorarsan senin çok kg yok
bence lazer daha iyi
ama biten tüyler gebelik döneminde tekrar çıkabiliyormuş haberin olsun

Back
X