- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.981
tatlım en önemlisi sporr aklından çıkmasın yani..
sonraki de akşam yemek yememek işte...
kolay gelsin
hangisi bilmiyorum ki valla netten indirdim işte bitane :)
seni gören der acaba ne kadar kilosu var.. sen dur biz karalar baglayalım :roflol:yarından itibaren sıkı diyet yapmaya karar verdim bir an önce gidecek kilolar spora da önem verecem artık inşallah bu kadar kararlı olurum :)
adam esmer mi :)
kızlar yeni halimi ekledim albüme farklı fotolarda yükliycem sonra ama bakin bakıyım kilo veremmi hala
seni gören der acaba ne kadar kilosu var.. sen dur biz karalar baglayalım :roflol:
bende merak ettim şimdi ne marifetliymiş bu cd nereden indiriytorsunuz bizde indirelim..
bu arada bir arkadaş kaçamak yapınca ertesi gün kilo alımı olmadıgını bunu bir kaç gün sonra belli olacagını yazmışşş.. benim bünyem hemen belli ediyo heleki tartım hiç affetmiyo valla:roflol:.. bişey degil içime kurt düştü şimdi cumaya tartılacagım bakalım nolacak eskisi gibi ertesi gün dikkat ederek hemen tartıda bellimi olacak yoksa cumaya yada pazartyesiye kilo almışmı olacagım.. meraklandım valla. kaç gündür tartıya cıkmamak için kendimi zor tutuyorum :roflol::roflol:
günaydın whitehall nasılsın?
benimde çok uykum var şekerim birde heryerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim valla
valla ben çok iyiyim kıs gece biri dövdümü yoksa uykun ağırsa hissetmemişsindir:roflol:
şaka bi yana bahar geldiği için havada yorgunluk var ondandır canım eğer kullanıyorsan bi vitamin al ve güneşe çıkkaydirigubbakcemile3
kızlar yeni halimi ekledim albüme farklı fotolarda yükliycem sonra ama bakin bakıyım kilo veremmi hala
slm arkadaslar merak ediyorum diyet yaparken sabah öylen aksam neler yiyorsunuz merak ettim yorumlariniz icin tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?