Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla ben biktim bulcaklarsa cabuk bulsunlar ketirmeden ,heryerim eriyo bi onlar kocaman duruyo ne giysem yakismiyo
ne kadar kilo verirsen ver onlar goze batinca moral bozuluyo
su guzellik uzamanlarina bi mail atsakta care bulsalar
kimi kucuk dert yapar kimi buyuk dert yapar

selam kızlar a.s.
ooo ne kalabalıkmış burası akşamdan beri,ne güzel valla
ben kaçırdım ama :çok üzgünüm:

herkese selam tekrar
kıs dimpi valla çok güzelsin kilonuz da öyle fazla değil sizin ya ben delircem ha 20 kilo yapıştı üstüme bırakmıyoda beni

ya ben iki hafta gibi izinli olmak istiyorum suanda hic diyet yapamiyorum kendimi buraya sorumlu hissediyorum..her hafta kilo bildir ama 2 hafatdir deli gibi yiyorum be 1 kilo aldim o aldigim kiloyu vermeden gelmek istemiyorum cok canim skiliyor..

sıkma canını gülüm ya hiç yemeyip spor yapıp hiç kilo veremeseydinn(benim gibi( neyseki yedigin için alıyorsun canım biraz kıssan eminim verecksin sıkma canını düzene girer,dönem dönem olur böle şeyler önemli olan kaldıgın yerden devam etmek.

zeynep belki kilon durma dönemine girmiştir sen sabırla devam et
bak ne güzek yürüyormuşsunda..özellikle akşamları çok ama çok az ye..
hafta da bir günü kaçamak ilan et vücut şaşırsın ve kıtlık durumuna girmesin bolsu yu da ihmal etme

gunaydin kiz sende anam amma erken kalkiyosun sabahin koru yat uyu pazar gunu, sanki burasi kaciyo :)
sen sidmi bunlarla doydunmu bakim
valla bende kahvalti yaptimda hani senin yaninda saymayim daha iyi
bu arada kilomda ne alma ne verme var
tabi yarina vermis gozuyorumda, bende haftaya attim balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…