Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızLar bir şey danışacam size şimdi canım kavrulmuş fındık istiyor bu saatten sonra yiyemem yarın meyve süt ve bir avuç kavrulmuş fındık yesem olur mu fındık da çok kalori varmış gaLiba ne yapsam ne etsem?

kalorinin yanında faydasına da bakmak lazım bence
her şeyden kararında yediğin müddetçe bir sorun olmaz
tabak tabak yersen tabiki diyet kalmaz ortada
ama 1 avuç yersen faydası olur

kalorinin yanında faydasına da bakmak lazım bence
her şeyden kararında yediğin müddetçe bir sorun olmaz
tabak tabak yersen tabiki diyet kalmaz ortada
ama 1 avuç yersen faydası olur

o zaman yarın braz kısarım yediklerimi 1 avuç yerim bide sivilce yapıyor diye sinir oluyorum ya ama canım çok çekti :)

sempatiğim hcr cim nerelerdesiniz:))))))

canmya su karbonhidrattan sonra aldim oyuzden moralim bozuk ,birazda saldim kendimi ,canim nete girme istemedi
bide burda olmayinca insan motive olmuyo saliuyo keendini bu hafta almis bi sekide geliyorum
herkese oklava gosterirken ben en alasini hakettim vallaklava:

gicikkkk:jeyyar:Çok üzgünüm çoook
firsatci seni hemen buldun intikam alirsin dimi :mymeka:,iyi al balim obur haftada ben seninle goruscem bu hafta daha toparlayamam

bir dahaki haftayı bilemem ama ben demin tartıldım sonucu gerçekten beğendim pazar günü tekrar tartılıp yazarım canım ben şaka yaptım alınma sakın dikkat edersn haftaya istediğin sonucu alırsın :) :1hug:

yok be ne alincam herkes keske boyyle desede az gaza gelsem
ben herkese okadr soylerim sizde bana deyin emi
ben ainmam merak etme sen
ama napm bu hafta saldik kendmizi haftaya insallah veririm
bu hafta versem bile ancak aldigimi verebilirim

evet güzelim Allah başka dert vermesin ...senin gene 2-3 kilo...benim:)))))

klava:klava:klava::mymeka:al o zaman sana:)))))):1hug:

off yaa şu kullanıcı paneli bölümünü kullanmayı ögrenemedim birtürlü özel mesauj kısmınıda tabii,nekadar cahil internet özürlüyüm yaaoffffffffffffffffffffff:))

canim bak benim ismim varya yukarda profilim onun uzerine tikla orda soyle yaziyo
irtibat listesi........kisi ekle yaziyo ona bas
sonra bu yaziyo
zeynep2630 isimli kullanıcıyı temaslarınıza eklemek istediğinize emin misiniz?
zeynep2630 kullanıcısına arkadaşlık isteğini gönder isaretle
tabi ben seni eklicegim icin senin isim yaziyo normalde benim isim yazar evet de
karsidaki kisiye talep gelir kabul etmek istiyomusun diye
sende benim teklifimi kabul et

Son düzenleme:
kullanici panelinden eklemek istyosan ,arkadaslik ve irtibatlara gel
orasin sonunda
Bu kullanıcıyı listeye ekle... yaziyo oraya tam olarak ismini yaz arkadas ekleye bas olur canim ok

günaydın kızlar,bambaşkacığım bune hız sabahın 6 sında burdasın :))
sempatikciiğim boyumu sormuşsun sanırım 1,55 civarında yani kısa boylu bir hatunum.belim ince kalça ve göğüs de maşallah lık olduğu için kilomdan daha fazlasını gösteriyorum şekerim.
he heeee rakibeciğimden önce gelmişim yine :))
dünki yediklerimı
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: 1 tas yoğurtlu mısır çorbası,3-4 kasık pırasa,
akşam:1 tas yayla çorbası,1 tabak pazı kavurması
ara:çayın yanında 1 avuç kavrulmuş fındık götürdüm ayy dayanamadım
1 ad portakal
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın ben zaten çok erken kalkarım moonserose0 cuğum :)
bugün sabah salatalık domates yumurta ve 1 dilim ekmeğin yarısnı yicem öğlede salata yapacam kendime arada 1 avuç kavrulmuş fındık elma ve süt düşünüyoum akşama da bakarız bir şeyler :)

kızlar slm bende alanlar furyasındayım tartılmaya korkuyom valla dünde tlfnum bozuldu baya para verip almıştım geçen ay taksidi bitti evde işlerim var ama tlf olmadığı için kendimi ıssız adada gibi haissediyom kaçacam evden sanırım
dün akşam yeğenimin dgününe davetliydik az yedim ama yaş pasta ve diğer pastalar tadına baksan dahi diyet gidiyo bgn dikkat etçemde bakalım yarın kilo almış olarak ayazılcek listede
hcrcim geri gelmene üzüldüm ama senide özlemiştim şimdi seviniyimmi üzüliyimmi bilemedim
kilo verebilen arkdşlara helal olsun tam gaz devam

günaydın kızlar a.s.
günaydın tatlımm a.s. yoğundum anca gelebildimmm :lepi:
bana niye fındık yollamadın sen bakimmm :dilcikar: :ecrin_bebek:

benimde dünkü yediklerim bunlarr
sabah: poça+süt
ara: nescafe
öğlen: 2 kepçe tavuklu pats.yemeği+1 dilim kepekli
ara: kahve+yarım tatlı
akşam: 1 kepçe fasülye+1 dilim kepekli
ara: 1 avuç fındıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…