Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar slm siyah 24 yine verirsin tatlım üzme kendini
zeynep 2630 tşkr ederim cicim sende en kısa sürede verirsin inşlh
ne alemde diyetler ben akşama kadr 1 poğaçayla durmak zorunda kaldım akşam ne yeiğimi sölemiyom az yedim ama yemem gereken şeyler yedim zaten rahatsızım
cimcime gibi mutsuz bi gü n geçirdim

Harikasın bak tekrar kilo vermeye başlamışsın bile.Kendine güven tekrar eski kilona döneceğinden eminim...Zaten bence kilo vermekten çok korumak önemli
...

kızlar merhaba busaat oldu bişey yemedim acta degilim ama tatlı krizim hala gecmedi habire su içtim birazdan yatcam yarın 2saat spor yapcam iyileşirsem.

canim sarimsak tansiyonu düsürür o yüzden tansiyonunu bil ona göre ic derim...ayrica keten tohumu deniyorsun yani geciste sarimsak ve keten tohumu okudum sendin galiba,keten tohumunu yogurtla,balla tüketebilirsin oda tansiyonu dengeliyor yani ikisi cok düsürür mü bilmem...
katen tohumu iyidir denemeye devam et...ama sarimsagi hic duymamistim..
dikkat et sonra eger sarimsak senin dengeni bozuyosa birakirsin

günaydın kızlar nasılsınız,yinemi ben geçtim rakibemi yaa :))
dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen: 1 tabak pazı yemeği,3-4 ad kara lahana sarması
ara: yarım simit
akşam: 1 tas mercimek çorba,2 ad baget haşlama
ara:1 portakal,az ayva
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın arkadaşlar bugün ankarada hava o kadar güzel ki neşem yerine geldi ben güneşle mutlu olduğumdan içimden dans etmek geliyo kimse yokken iki döneyim bari

günaydın kızlarrr a.s.
günaydınnn rakibimm :1rolleyes: dünkü yediklerimi bilmek istiycenii hiç sanmıyorumm :1no2: neler yedim neler :tomato: ama ben gene de yazimm

sabah: sandöviç+süt
ara: nescafe
öğlen: yarım lahmacum+ayran
ara: nescafe
ara: 3 kuru kayısı
ara: 1 dilim tatlı
akşam: 1 kepçe çorba+1 parça tavuk+öğleden kalan yarımdan az lahmacun
yemekten sonra babamın manisadan getirdiği höşmerimden 3 kaşık ve pişmaniyeden de 1 dilim yedimmm :tomato:
ama regl olcamm hepsi onun yüzünden kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun şekerim , höşmerim ve pişmaniyeyi saymazsak fazla kaçırmamışsınki günboyu 1 lahmacun yemişsin işde :roflol: sen benden önce oluyordun değil mi regl olman gerekiyor hatta şuan ondandır tatlı yemelerin,reglden sonra dikkat edersin sen ben biliyom :mymeka:

gunaydin kizlar kac gundur yazmadim nasilsiniz diye bi sorun dedim
beni sorarsaniz pazartesi karbonhidrati biraktim tabi ozaman 55.3 dum asiri tatli istegim vardi
pazrtesi sabahtan aksama kadr tatli seyler yedim tabi az yedim ama sonucta yedim sali bi baktimki hemen 56 olmusum
simdi normal diyet yapiyorum tabi kacmaklarim cok oluyo hala 56 kilodayim ,bu hafta almis olcam anlicaginiz ,ama birakmius degilim tam gaz devam ediyorum
sizlerde ne var ne yok

sempatikciğim nasılsın? benmi seni göremiyorum yoksa sen mi yoksun epeydir ? nasıl gidiyor diyet ve hayat?

sağol cnmm ben iyice gevşettim işi :mymeka:
ama reglden biliyorumm :çok üzgünüm:
evet arkadaşımm senden önce oluyorum ve heran olabilirim yanii :bbo:

tansiyon sorunum yok canım.deniyorum bakalım geçen sene çok işime yaramıştı.2haftada 7 kilo vermiştim.umarım yine öyle olur...:lepi:

kızlar neden sarımsak yutuyorsunuz ne işe yarıyor
ve yutunca kokuyormu

canım sarımsak metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorum.ve yağ yakımını kolaylaştırıyor.ama istersen önce bi araştır sonra dene...
kokusuna gelince eşine belki biraz kokabilir çok yakın konumda bazen :1hug:
ben sarımsağı bikaç parçaya bölüp yutuorm ama tüm yutrsan kokusu olmaz..
bu durumda küçüklerinden 2-3 tane falan kullanabilirsin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…