Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

İyi akşamlar arkadaşlaR geçen haftadan beri dr a gidip geliyorum,akşam nete bakacak halim kalmıyor ...Ellerimdeki şişlikler sedef romatizmasıymış.
Benim yaşım 40 2 yıldır erken menepoza girdim.Ultrasondu tahlil di mamografi derken koşturup durdum.Yarında ultrasonum var sonra hepsini toplayıp dra götürücem.Hormon ilacını bırakıcam galiba.Çok zararlı olduğunu söylüyorlar..

işte böyle yazdıklarınızı en kısa zamanda okuyacağım.Yürüyüşlerimi yapıyorum,lahana suyunu da içiyorum ama çok dikkatli beslenemedim yine çünkü hep dışarıdaydımm:1no2:

geçmiş olsun ,inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

yeni gelen arkdşlar hoşgelmişler
samanyolu çok geçmiş olsun dikkat et kendine ben yine koşuşturmalı bi gün geçirdim yediklerime az çok dikkat ettim azcık kaçamak oldu bgn dehşet bi açlık hissediyodum kabızlıkta oluştu azcı yiyim barsaklarım kurumuştur dedimheheheh
sizler süper gidiyosunuz geleceğin çıtır adyları yarın yoğun bi temizlık var bende şimdiden kara kara düşünmeye başladım bı slm verim dedim

İyi akşamlar arkadaşlaR geçen haftadan beri dr a gidip geliyorum,akşam nete bakacak halim kalmıyor ...Ellerimdeki şişlikler sedef romatizmasıymış.
Benim yaşım 40 2 yıldır erken menepoza girdim.Ultrasondu tahlil di mamografi derken koşturup durdum.Yarında ultrasonum var sonra hepsini toplayıp dra götürücem.Hormon ilacını bırakıcam galiba.Çok zararlı olduğunu söylüyorlar..

işte böyle yazdıklarınızı en kısa zamanda okuyacağım.Yürüyüşlerimi yapıyorum,lahana suyunu da içiyorum ama çok dikkatli beslenemedim yine çünkü hep dışarıdaydımm:1no2:

çok geçmiş olsun canım..

kızlar bende başlıcam ama regl oldum dün,bitince tartılıp öyle mi başlasam acaba ??pazartesi falan.ya birbirinizi takip etmeniz çok hoşuma gitti çokk tatlısınızkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar, geçmiş olsun arkadaşım ALLAH şifa versin.
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz sefa geldiniz,
dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltımı yaptım yine
öğlen:1 kepçe kuru fasulye,3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
ara: 1 elma
akşam:1 kepçe şehriye çorbası,4 adet köfte,salata
ara:4-5 adet kavrulmuş fındık
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın kızlar, geçmiş olsun arkadaşım ALLAH şifa versin.
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz sefa geldiniz,
bana selam yok mu :dilcikar:

günaydın arkadaşlarr a.s. kaydirigubbakcemile5
gişem hoşgeldinnn a.s.
samanyolu ablam geçmiş olsunn :teselli:

dünkü yediklerimm :kahve:
sabah: mini tost+süt
ara: nescafe
öğlen: 2 kepçe çorba+biraz tavuk+1 dilim kepekli
ara: portakal
ara: 2 kuru kayısı+yarım b. süt
akşam: 1 tabak barbunya+salata+1 dilim kepekli
ara: ayva+fındık

sevgili rakibem nerelerdesin?:delphin:

bugün kilo bildirimimiz var ben 79 oldum nihayet ama aslında 78 olmalıydım maalesef olmuyorcokacimcoook

sen ne durumdasın merak ediyorum bari arada özele msj at :içelim:

musoncum da burdaymış..arkadaşım ben de zayıflamak istiyorum...8 kilo versem doğum öncesi kiloma dönerim..o zaman gayet iyiydim..66 kiloyum bugün sabah tartıldım ve 58 yada en son 55 olmak istiyorum..burdaki arkadaşlardan güç alabilirim sanırım..

kızlar ne oldu niye kilo bildirimi bugün yapılıyo ben bişeyler kaçırdm heralde

hayır canım bugün kilo bildirimi yok.biz< hiden ile aramızda yarışıyoruz ve cumaları buradan bildiriyoruz kilomuzu.
yine herşey pazartesi bildirilecek.kaydirigubbakcemile5

kizlar nasilsinir hepinize gunaydinn
kilo verebilcekmisiniz bu hafta gecen hafta hic kimse verememisti insallah listemiz bu hfta guzel olur
ben karbonhidrat diyetindeyim ama yine vermem durdu hala 56 gosteriyo tarti bi gidiyorum bi duruyorum sinir oluyorum valla heralde kalan 6 kiloyui ancak yaza kar veririm dura kalka hehehe

selam kızlar,nasılsınız
ben bu haftada verebileceğimi sanmıyorum,ilk kiloyu rahatça verdim.
şimdi sporda yapmama rağmen oynamıyor,inşallah pazartesiye kadar verebilirim

selam kızlar,nasılsınız
ben bu haftada verebileceğimi sanmıyorum,ilk kiloyu rahatça verdim.
şimdi sporda yapmama rağmen oynamıyor,inşallah pazartesiye kadar verebilirim

şekerim kilonla birlikte beden ölçilerinide takip et çünkü spor yaptığın için yağ azalıp kas dokunun artması gerekiyor ki buda tartıda pek farkettirmez ama giysilerinden anlarsın.

Back