Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sabahları 1 dilim kepek ekmeği peynir domates yedim iki gündür akşamları salata öğlen hiçbirşey yemedimyerimseniben

günaydın arkadaşlar dünkü menüm
sabah mocca
öğle profiterol
akşam 1 kase yoğurt
siz neler yaptınız bilgen geçmiş olsun canım lölizim teşekkürler

günaydın nasılsınız hepiniz umarm çok iyisinizdir
myosencm bende 26 yaşındayım canım bebek için hiçte geç bi yaş değil bunları aklına getiripte stres yapma biliyosn bazı sorunlarda psikolojl olabiliyo canım hayırlısı ile bir an önce bebişini sağlıklı sıhatli kucağına alırsn inş
whitehalcm sıkma canını bizdede mezhep farkı var 4 yıldırda evliyim canım bu yüzdende hiç bi sorun yaşamadım yeri geldi ben ona ayak uydurdm yeri geldi o bana uydurdu geçinip gidiyorz eğer nişanlını çok seviyosn bir daha düşün derim sonuçta kayın valide önemli bi faktör ama sevgi oldktan sonra onuda aşarsınız benim kayın validem değiştikten sonra herkes değişir ilk evlendiğimizde tam bi cadıydı beni çok kıskanıyodu ben ne yaparsm aynısını yapardı ben hiç saygısızlık etmedm hep araya mesafe koydm söylediklerini duymamazlıktan geldm kızım oldktan sonra kayın validem inanılmaz değişti belki seninkide değişir canım düşün taşın en doğru kararı yine sen verecksn

sizlere bişey sorcam pirinç lapası hiç yaptınızmı yaptığınızda tuz kullandınızmı bide hayvansal gıdalar kullanılıyormu yaperken ben kullanılmıyo diye biliyorm yapan arkadaşlar lütfen beni bilgilendirsn yarın yapmayı düşünüyorm
bide nivea body ile dinamik sabahlar vsd sini nerden indirdiniz bilgi verirmisiniz

merhaba kızlar benimkide geç kalmış
dünki menüm;
sabah klasik kahvaltım
öğlen 1 tas kara lahana çorbası
ara : 1 avuç kuru üzüm+leblebi
akşam; 2 adet köfte , 4 kaşık kapuska
ara : 1 adet elma
kolaylıklar dilerim herkese

günaydın arkadaşlar bugün tartıdım 82.600 gr bu atşam ankaraya gidiyorum laparoskopi olmak için salı günü olucam beni iki hafta yazmazsan sevinirim sanırım döndüğümde kilo almış olarak dönerim hepinizi öpüyorum bana dua edinŞenizŞenizŞeniz

canim benimya cok cok gecmis olsun ben pazartesiye bu kilonu eklerim sonra yarismadan bikac hafta cikarsin gelince insallah tekrardan girersin

sizlere bişey sorcam pirinç lapası hiç yaptınızmı yaptığınızda tuz kullandınızmı bide hayvansal gıdalar kullanılıyormu yaperken ben kullanılmıyo diye biliyorm yapan arkadaşlar lütfen beni bilgilendirsn yarın yapmayı düşünüyorm
bide nivea body ile dinamik sabahlar vsd sini nerden indirdiniz bilgi verirmisiniz

canim ben daha oncelerde yaptim pirinc lapasini
hic bise atmiyosun sadece baharat atabilirsin
tuz,seker,yag,hic bisey koymayip oyle yiceksin
sana tavsiyem yersen soguk yeme insan tiksiniyo sicak ye hos ben hepsinden tiksinde artik :)
yogutrla yiyebilirsin zaten ben yogurtsuz asla yiyamma
icine marul maydanoz domates ista salta turu seyler dograyip yiyebilirsin ,dedigim gibi yag tuz falan yok
sabah, ogle aksam hep lapa
ben kesinlikle yapmam onu tiksinti geldi bana
ben artik karbonhidrat yapiyorum cok zevkli
cd ye gelincede bambaskaben arkadasimiz varya o indirmisti ona bi sor ben hi yapmadim indirmedimde

dünkü raporum
-6:30 bir kuru kayısı
-9:00 bir elma
-11:30 bir kuru incir,çiğ lahana
-13:30 mercimekli köfte,sumaklı soğan salata,acılı şalgam
-14:00 iki bardak limonlu sıcak su
-15:30 üç bisküvi,sıcak su(hasta ziyaretinde;)
-18:30 haşlanmış lahana birkaç lokma
ve bol su

egzersiz yapamadım başım kötüydü
sadece 120 dk yürüyüş yaptım

dünkü raporum
-6:30 bir kuru kayısı
-9:00 bir elma
-11:30 bir kuru incir,çiğ lahana
-13:30 mercimekli köfte,sumaklı soğan salata,acılı şalgam
-14:00 iki bardak limonlu sıcak su
-15:30 üç bisküvi,sıcak su(hasta ziyaretinde;)
-18:30 haşlanmış lahana birkaç lokma
ve bol su

egzersiz yapamadım başım kötüydü
sadece 120 dk yürüyüş yaptım

şekerim tansiyon,şeker hepsi düşmüş ondandır başının ağrıması,sen hep böylemi besleniyorsun? öyle ise hata ediyorsun:mymeka:

merhabalar ben emine
daha önce 70 kilodan 55 kiloya ne spor , ne diyet yapmadan sadece yeme alışkalığımı değiştirerek verdik. daha sonra 4-5 yıl bu kiloda oldum taki eşimi tanıyana kadar. flört dönemlerimizde ikimizde kilo almaya başadık. evlendiğiğimizde 67 kilo idim. şimdi tam 80 kilo oldum ama veremiyorum. eşim ve akşamları yemek yemeğe cok bayılıyoruz birbirimiz frenlemek yerine tetikliyoruz. tek tesellim onunda benle beraber kilo alması. biryerlden başlıyoruz fakat tekara başlıyoruz yemeğe üüfff üff ne yapayım

canım sorunu sen de söylüyorsun
akşam yemeklerini es geçiceksin ve sonra da tıkır tıkır vericeksin şeker

şekerim tansiyon,şeker hepsi düşmüş ondandır başının ağrıması,sen hep böylemi besleniyorsun? öyle ise hata ediyorsun:mymeka:

canım çalıştığım için sabah koşturmalarla geçiyor..bunlarıda yemesem toptan aç kalıcam öğlene kadar...
ama ben bir gün önce egzersizde zorladım epey kendimi ona buldum..
aklıma takıldı şimdi acaba dediğin gibimi ki
aralıklarla ağrıkesici içtim banamısın demedi..sanki yatsam uyusam geçicek gibiydi ama işte uyuyamıyosun çareyi akşam erken yatmakta buldum sabah iyiydim çok şükür

canım çalıştığım için sabah koşturmalarla geçiyor..bunlarıda yemesem toptan aç kalıcam öğlene kadar...
ama ben bir gün önce egzersizde zorladım epey kendimi ona buldum..
aklıma takıldı şimdi acaba dediğin gibimi ki
aralıklarla ağrıkesici içtim banamısın demedi..sanki yatsam uyusam geçicek gibiydi ama işte uyuyamıyosun çareyi akşam erken yatmakta buldum sabah iyiydim çok şükür

ondan işde şekerim sen bedenini iyice güçsüz bırakmışsın söylemedi deme böyle giderse bağışıklık sisteminde zayıflar.her diyette en az 6 öğün vardır benim bildiğim . hiç değilse aralarda süt iç ya da akşam yemekden sonra ara öğünde meyve tüketki bünyen kuvvetsiz kalmasın

merhaba kizlar nasilsiniz rici etsem:1closedeyes: aceba bana birisi su karbaonhidrat diyetini aciklayabilirmi bende uygulamak istiyorumdaa simdiden tesekkurlera.s.

sempatikçm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim yarın lapa yapcm bakalım işe yarıycakmı
bazı arkadaşlar çok sıkı diyet yapıyo bence bünye buna alışırsa sonra normal yemeye başladımı hemen kilo yapar acele etmeyin derim yavaş gitsin ama kalıcı olsun önemli olansa o değilmi

Back