- 17 Mart 2008
- 1.927
- 13
- 158
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
- #4.101
sabahları 1 dilim kepek ekmeği peynir domates yedim iki gündür akşamları salata öğlen hiçbirşey yemedimyerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar bugün tartıdım 82.600 gr bu atşam ankaraya gidiyorum laparoskopi olmak için salı günü olucam beni iki hafta yazmazsan sevinirim sanırım döndüğümde kilo almış olarak dönerim hepinizi öpüyorum bana dua edinŞenizŞenizŞeniz
sizlere bişey sorcam pirinç lapası hiç yaptınızmı yaptığınızda tuz kullandınızmı bide hayvansal gıdalar kullanılıyormu yaperken ben kullanılmıyo diye biliyorm yapan arkadaşlar lütfen beni bilgilendirsn yarın yapmayı düşünüyorm
bide nivea body ile dinamik sabahlar vsd sini nerden indirdiniz bilgi verirmisiniz
dünkü raporum
-6:30 bir kuru kayısı
-9:00 bir elma
-11:30 bir kuru incir,çiğ lahana
-13:30 mercimekli köfte,sumaklı soğan salata,acılı şalgam
-14:00 iki bardak limonlu sıcak su
-15:30 üç bisküvi,sıcak su(hasta ziyaretinde
-18:30 haşlanmış lahana birkaç lokma
ve bol su
egzersiz yapamadım başım kötüydü
sadece 120 dk yürüyüş yaptım
merhabalar ben emine
daha önce 70 kilodan 55 kiloya ne spor , ne diyet yapmadan sadece yeme alışkalığımı değiştirerek verdik. daha sonra 4-5 yıl bu kiloda oldum taki eşimi tanıyana kadar. flört dönemlerimizde ikimizde kilo almaya başadık. evlendiğiğimizde 67 kilo idim. şimdi tam 80 kilo oldum ama veremiyorum. eşim ve akşamları yemek yemeğe cok bayılıyoruz birbirimiz frenlemek yerine tetikliyoruz. tek tesellim onunda benle beraber kilo alması. biryerlden başlıyoruz fakat tekara başlıyoruz yemeğe üüfff üff ne yapayım
şekerim tansiyon,şeker hepsi düşmüş ondandır başının ağrıması,sen hep böylemi besleniyorsun? öyle ise hata ediyorsun:mymeka:
canım çalıştığım için sabah koşturmalarla geçiyor..bunlarıda yemesem toptan aç kalıcam öğlene kadar...
ama ben bir gün önce egzersizde zorladım epey kendimi ona buldum..
aklıma takıldı şimdi acaba dediğin gibimi ki
aralıklarla ağrıkesici içtim banamısın demedi..sanki yatsam uyusam geçicek gibiydi ama işte uyuyamıyosun çareyi akşam erken yatmakta buldum sabah iyiydim çok şükür
merhaba kizlar nasilsiniz rici etsem:1closedeyes: aceba bana birisi su karbaonhidrat diyetini aciklayabilirmi bende uygulamak istiyorumdaa simdiden tesekkurlera.s.
bambaşka ben şekerim bu nivea body ile dinamik sabahları hangi siteden indirebilirim yardımcı olabilirmisin