• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunayin kizlarrr nasilsiniz bakem ,pek ugrayamadim 2 gundur, ve 2 gundurde cok SIKI bi diyetteyim
size veremiyorum diyodum megerse ben almisim bile 7.5 olmusum 500 gr almisim ,sinir oldum ,bunu vericem dedim ve bugun verdim yie 57 olmusum ,iki gundur aksamlari tempolu , 1 saat spor yapiyorum degilse valla veremiyorum spora devam etcem, degilse icim rahat etmiyo
pazartesiyede 56.9 dahi olsa 56 gormek istiyorum insallah gorcem
sizler ne yaptiniz nasil gidiyo diyetler

canım bana 1 günde oldu önceki gün 3 dlm baklava ve 1 dlm yaş pasta yamiştim yediğim yemekleri saymıyom bile 2 haftadır biliyosunuz salmıştım kendimi ve 2 kilo almıştım hihoyyyt

canim ya enin adina sevindim banada soyle nasil yaptin ne yedin ya
bende acayip moralim bozuk veremliyorum diye bu hafta 56 goreyium bari

bende gördüm o diyeti ve sayende çok iLgimi çekti dün mesela neler yediğini paylaşır mısın canım ?

canım puanlara göre yiyon
dün kahvaltıda: 2 yumurta, 1 tost ,1 dlm salam yemiştim(saat 11 gibi)
ikindi: 100 gr beyaz peynir tam yağlı, 1 avuç fıstık
akşam: haşlanmış tavuk,iki kaşık pirinç pilavı,2 kaşık mercimek çorbası yedim
gece yatmadan önce azcık acıkmıştım iki çatal daha beyaz peynir yedim
günümü 44 puanla kapamıştım
50 puanı aşmaman lazım zaten
bazı yiyeceklerin puanı 0 onlardan dilediğin kadar yiyebilirsin bazılarını puanı 1 onlarlada doyurabilirsin
anlayacağın hem eğlenceli hemde aç kalmıyon
zaten diyetin temeli hamurişi ve şekeri kesmeye yönelik karbonhidratlardan az tüketmek zorunda kalıyon puanları yüksek diye :roflol:

ben bekarım ama burda bana uygun spor salonu bulamadım ya vakti uymuyor ya da erkeklerle karma oda bana uymuyor.akşamları evde nivea body cd si ile çalışıyorum onada bünyem alıştı heralde yemiyo daha,ne yapsam yaw:uhm:

ne güzel iştee :lepi:
bi de ona mekik ekleyip haftada bikaç gün yürüyüş yaptın mı tamamdırr hihoyyyt
bende yapabilsemm :çok üzgünüm:

canim ya enin adina sevindim banada soyle nasil yaptin ne yedin ya
bende acayip moralim bozuk veremliyorum diye bu hafta 56 goreyium bari

canım diyet yöntemleri ve deneyimleri kısmında karbonhidrat diyeti haftada en az iki üç kilo diyo o topiği incele gel beraber yapalım hem çok zevkli hemde işe yarıyo tam bizim gibi oburların diyeti açta kalmıyon o toiği incele ben brz anlattım anlamasan yardımcı olurum oraya dündendir sık takılıyom sorularını orda yaz cevaplıyım harika bi diyet
varmısın az bi zamanımız var ikimizinde tedaviye bu diyetle kısa sürede daha çok kilo vereriz
ne dersin şekerim?kaydirigubbakcemile4

sağol şekerim bende bir kurcalayayım bana da uyar belki:jeyyar:

kolestirolün yüksek olmayan herkese uyar max 2 hafta yapılıyo her ay 2 hafta yapabiliyon
yemek yemeyi ve sürekli atıştırmayı seviyosan tam sana göre bol bol peynir,yumurta vb tırtıklayabilirsin puanları çok düşük ve aç kalma korkusu yok
işte bu rahatlatıyo insanıkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende kilo problemi yaşıyorum 38 bedenden 42 bedene çıktım boyum 1,64 kilom 63 anlıcanız boyumla kilom aynı ve bende zayıflamak istiyorum ama yemek yemeden duramıyorum midemi çok büyüttüm galiba hiç doymuyorum

işim geregi sürekli pc başında oturuyorum hiç hareket etmiyorum o yüzdende göbek ve kalçadan kilo alıyorum acil çözüm arkadaşlar nasıl eritebilirim bu ikiliyi

kızlar ben çıkıyorum anneme gitçem puanlama işine devam anneme anlatmıştım beni çok zorlamaz umarım ye diye ve inşallah puanı yüksek şeyler hazırlamamıştır heheheheheh

canım diyet yöntemleri ve deneyimleri kısmında karbonhidrat diyeti haftada en az iki üç kilo diyo o topiği incele gel beraber yapalım hem çok zevkli hemde işe yarıyo tam bizim gibi oburların diyeti açta kalmıyon o toiği incele ben brz anlattım anlamasan yardımcı olurum oraya dündendir sık takılıyom sorularını orda yaz cevaplıyım harika bi diyet
varmısın az bi zamanımız var ikimizinde tedaviye bu diyetle kısa sürede daha çok kilo vereriz
ne dersin şekerim?kaydirigubbakcemile4

tabiki canim valla olmazmiyim ama ilk once bi inceleyim ben sana sonra donerim benimde bir hafta bile kalmadi tedavilere baslamak icin ,takildim kaldim zaten
du bakimda gelirim birazdan

ne güzel iştee :lepi:
bi de ona mekik ekleyip haftada bikaç gün yürüyüş yaptın mı tamamdırr hihoyyyt
bende yapabilsemm :çok üzgünüm:

rakibeciğim halk oyunuda çok ter attırıyor hatta bir arkadaş yazmış göbek ata ata zayıflamış.bende şimdi araştıracağım burda gidebileceğim halk oyunu yeri varmı,hele birde horoncular bulursam tamamdır :dance:

günaydin kizlar nasil gidiyor
ben sabah bir dilim kepek ekmek,birtne cok kücük peynir,3 zeytin ve cay ictim...
karnim cok acaip agriyor insallah pazartesi kadar bu sislik gider:delphin:

baktım karbonhidrat diyetine pazartesi başlıyorum denemekte fayda var spor da yapacam pazartesi o yüzden şarkı indiriyorum dans etcem kaydirigubbakcemile3

fena bişeye benzemiyor bu ama hemen balıklama atlamamak gerek diye düşünüyorum ben,önce bir deneyimleri almakta fayda var

Back