• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

iyi diyelim iyi olalim canim
ama cogunlukla iyi degiim biraz kayinpederle konustuk ,biseyleri karar vermem gerek ona
bisey yemedim hic bisey canim istemiyo bilmiyorum aslinda yemem gerekli ama istemiyorum ,karnim dumduz oldu iyice
sen nasilsin neler yaptin gorusmeyeli
aynı güzelim yok daha bi değişiklik bende..

nihayet konuşmanıza sevindim güzelim ama anladığım kadarıyla cannı sıkmışlar gene..ne kararı vermen gerekiyo onu anlamadım

evet canim 8mm buyuklugunda olan beynimdeymis.daha buyuk olsaydi ameliyat olacakti ama fazla buyuk olmadigi için hapla gecer dedi dr.
aman canim ya iyi sevindim hapala duzelcekse, bana doktinex cok ise yaramist , insallah senin sonucta iyi olur
dun hiç dikkat etmedim yediklerime,findiklar biskuviler.ama bugun toparliyorum hemen az yiycem.biraz sonrada steperimin tepesinde 2000 adim aticam.

aman canim pazartesiye ne kaldi dikkat bak yarismadansin ,senden cok kilonu veremni beklemiyoruz ama az az ver yediklrine dikkat et, bak bende klay kilo veremiyorum yavas yavas ilerliyorum
kilolari baskasina degil kendimize vercez oyuzden yerkende kendimize yicez

aynı güzelim yok daha bi değişiklik bende..

nihayet konuşmanıza sevindim güzelim ama anladığım kadarıyla cannı sıkmışlar gene..ne kararı vermen gerekiyo onu anlamadım

evet hemde baya baya sinir oldum ,herseyin suclusu ben oldum
vercek olacagim karar
1.evden ayrilicaz dukkanin anahtarini birakip yeniden is bulup caliscaz ayrilcaz
2. ya kocamdan ayrilcam
3. yada bu evde oturup btun dediklerini yapicam ,onlardan habersiz adim atmicam, sabahin korunde kalk kalvalti, sonra ev isi sonra ise erkenden gitcem ,hep guler yuzlu olcam ,kimseyle konusmamazlik yapmicam

daha esimle konusmadim ama sonucu az cok biliyorum
esim evden ayrilmak istemicek, bende burda durmak istemicem,
ozaman beni istemiyosan ayriliz dicek ,iste bende onu sevip sevmedigimi anlamiyorm
ne karar vercem bilmiyorum
oyuzden karmakarisik icindeyim dah bisey yemedim

vercek olacagim karar
1.evden ayrilicaz dukkanin anahtarini birakip yeniden is bulup caliscaz ayrilcaz
2. ya kocamdan ayrilcam
3. yada bu evde oturup btun dediklerini yapicam ,onlardan habersiz adim atmicam, sabahin korunde kalk kalvalti, sonra ev isi sonra ise erkenden gitcem ,hep guler yuzlu olcam ,kimseyle konusmamazlik yapmicam

ozaman beni istemiyosan ayriliz dicek ,iste bende onu sevip sevmedigimi anlamiyorm

canım ya inşallah bir çıkar yol bulursun ben evlendikten sonra evlilikten nefret eder oldummmm :1no2:

vercek olacagim karar
2. ya kocamdan ayrilcam

gerçekten çok zor bi durum canım.Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.sen topu eşine at o zaman o düşünsün.3 seçenek var de.sen de ona eğer beni istemiyosan söyle dicen yapıcak bişey yok...sonuçta onun ailesi ve bişeyleri düzeltmek için mücadele etmesi gereken o..güzellikle oturup karı-koca bi çare bulursunuz..dua edicem senin için...:Saruboceq::Saruboceq:

gerçekten çok zor bi durum canım.Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.sen topu eşine at o zaman o düşünsün.3 seçenek var de.sen de ona eğer beni istemiyosan söyle dicen yapıcak bişey yok...sonuçta onun ailesi ve bişeyleri düzeltmek için mücadele etmesi gereken o..güzellikle oturup karı-koca bi çare bulursunuz..dua edicem senin için...:Saruboceq::Saruboceq:

esim zaten benim yanimda olsa bunlar olmazdi olmadigi icin boyle
ona orcam kararini artik ona gorede hayatimizi yurutcez bilmiyorum canim artik ne olcaksa
saol canim benimya iyiki varsiniz
inan burdak arkadaslardan baska kimsem yok konuscagim ,sadece kendi kendime konusuyorum:çok üzgünüm:

aynen canimya 23 yasidayim simdi
herseyden herkesten ,evlilikten nefrettim ve erken yasta evlendigime, akraba evliligi yaptigima bilerce kez pismanim hep keske diyorum:çok üzgünüm:

o keşkeler bende de var ama bu saatten sonra yapacak tek şey var
birşeyleri yoluna sokmaya çalışmak
kimse için değil kendimiz için geldik bu dünyaya...
kimseye bağımlı yaşamak zorunda da değiliz
koskoca insanlarız kendi ayaklarımızın üstünde durabilirz çok şükür.
kocanın bunu anlamsı gerekli inşallah geç olmadan anlar.
yuva yıkmak kolay ama
o yuvayı kurupta ayakta tutabilmek zor inşallah zoru başarırsınız
Allah yardımcınız olsun...

ona orcam kararini artik ona gorede hayatimizi yurutcez bilmiyorum canim artik ne olcaksa
inan burdak arkadaslardan baska kimsem yok konuscagim ,sadece kendi kendime konusuyorum:çok üzgünüm:
canım benim üzme kendini..sen ne yaparsan yap herşey olacağına varıyo..elinden geleni yap Allaha tevekkül et sorada.:teselli::teselli:a.s.

Canım benim senin adına çok üzüldüm.O kadar gençsinki,daha senin yaşındakilerin çoğu bekar.Sanırım ailenden de uzaksın.Yoksa gene konuşup bir çözüm bulabilrdi büyükler diye düşünüyorum.Birde akraba evliliği yapmışsın,yani bir laf varya AKrabanın akrabayaettiğini akrep etmez diye....
Eşinle güzelce konuş derim ben ama anladığım kadarıyla oda ailesine bağımlı gibi...
Kendin karar ver,eşini seviyor musun ve bu şekilde yaşamayı kabul edecek misin...
Allah yardımcın olsun canım arkadaşım...

canim ya uzuldum yasadiklarina.insallah ikinizinde mutlu olacagi ortak bi karar alirsiniz.

sendemi hamile kalmak istiyosun
hadi hayirlisi ver kilolari uzerinede hamile kal oh ne guzel canim hadi insallah kalirsin

inş. istiyorum cnm ama biraz daha zamanı var bakalım fisfisfis
inş. Rabbim sana da bana da ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsinn :Saruboceq: :1hug: gamyoncuiremsu

o keşkeler bende de var ama bu saatten sonra yapacak tek şey var
birşeyleri yoluna sokmaya çalışmak
kimse için değil kendimiz için geldik bu dünyaya...
kimseye bağımlı yaşamak zorunda da değiliz
koskoca insanlarız kendi ayaklarımızın üstünde durabilirz çok şükür.
kocanın bunu anlamsı gerekli inşallah geç olmadan anlar.
yuva yıkmak kolay ama
o yuvayı kurupta ayakta tutabilmek zor inşallah zoru başarırsınız
Allah yardımcınız olsun...

esimle bbuyuk bi sorunum yok sorun aileler, oda sonucta bize yansiyo bizim aramiz bozuluyo
evet canim yikmak kolay bende zaten bu karmakarisik duygular icindeyim
saol canim insallah allahim yardimcim olur

aynen canimya 23 yasidayim simdi
herseyden herkesten ,evlilikten nefrettim ve erken yasta evlendigime, akraba evliligi yaptigima bilerce kez pismanim hep keske diyorum:çok üzgünüm:

canım çok üzüldüm yaşadıklarına

çok erken bir evlilik yapmışsın.bu yaşta bu sıkıntıları çekmek kolay değildir.ailendende destek iste bence seni yalnız görmesinler.

ama en önemlisi kocanla birlik tek söz olmaya çalışın yuva kurmak kolay değil heleki kurulan yuvanın devamını getirmek hiçte kolay değil.bence eşinle makul bir şekilde konuş eminim anlayaaktır fakat unutma herkes için öncelik ailesidir.bu sebeple ince noktalarla ailesini kötülemeden yaşadığınız durumunu anlatman ve onunda bu durumdan rahatsız olmasını sağlamalısın.

ama sakın kendini öyle çok üzüpte yemeni ihmal etme.

Canım benim senin adına çok üzüldüm.O kadar gençsinki,daha senin yaşındakilerin çoğu bekar.Sanırım ailenden de uzaksın.Yoksa gene konuşup bir çözüm bulabilrdi büyükler diye düşünüyorum.Birde akraba evliliği yapmışsın,yani bir laf varya AKrabanın akrabayaettiğini akrep etmez diye....
Eşinle güzelce konuş derim ben ama anladığım kadarıyla oda ailesine bağımlı gibi...
Kendin karar ver,eşini seviyor musun ve bu şekilde yaşamayı kabul edecek misin...
Allah yardımcın olsun canım arkadaşım...

esimi sevip sevmedigim anlayamiyorum ,ama cogunlukla icimden ayrilmak istemiyorum
evet ailesine cok bagli ozellikle annesne anakuzusu diyebilirim
bi dizimde anam bi dizimde karim olsun diyo ama lmuyo
esim evden ayrilmak istemicek, sonucta onunlada bosanmasam ne yapabilirimki istemeyip
ama emekli olup turkieyye donmeleri var az orda az burda oyuzden sansliyim yine

inş. istiyorum cnm ama biraz daha zamanı var bakalım fisfisfis
inş. Rabbim sana da bana da ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsinn :Saruboceq: :1hug: gamyoncuiremsu

amin canim biz tedavideyiz zaten ama
bilmyorum suan olsamiydi olmasamiydi diye,
alicagininsallah hayirli bi zamanda olsun olcaksa

Back