• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hosgeldin kiz
bak tam yerine geldin sende rejimdesin
kiz ben sanki kolaymi veriyorum ,yediklerime dikkat ederek
yeil cay iciyorum su iciyorum
iste oyle boyle veriyorum
eeeeee de bana yarismaya katilirmiisn bugun kilo bildirdik zaten basindayiz haftaya pazartesiye kadar

tadı güzeL oLan her şey kaLoriLi ya pof en iyisi şu an listede değilken içiyim sonra bırakırım çikolatalı sütü :roflol:

iyi hadi balim bu hafta izinlisin ye ama obur hafta ne olcak
unutmaki bize degil kendine verceksin o kilolari ok canim
kilo alma sakin bu hafta
kiz sen gecen diyodun bulgur lapasi yapcam diye yaptinmi ,ben bugun onu yapiyorum bilmem kilo verirmiyim ama cok doyurucu pirincten tiksiniyodum resmen

hosgeldin kiz
bak tam yerine geldin sende rejimdesin
kiz ben sanki kolaymi veriyorum ,yediklerime dikkat ederek
yeil cay iciyorum su iciyorum
iste oyle boyle veriyorum
eeeeee de bana yarismaya katilirmiisn bugun kilo bildirdik zaten basindayiz haftaya pazartesiye kadar
katilirim valla ama sondan birinci olurum heralde.cok yavas veriyom ben.bir buçuk aydir dikkat ediyom,ara sira kacamaklarim oldu ama bide hergun stepere ile 30 dakika falan egzersizde yapiyom,anca 3 buçuk kilo verebildim.

16-23 subat arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. .......................................57

myocean76.. .........................................57

dimplehawk........................................ ....60.7

whitehall......................................... ........71.8

adasu . .................................................. 70.7

kuzuzuzumbambino.................................7 1.8

aSkiTo............................................ ........77,3

GökyüzündeDans.................................... 57

moonserose0 .........................................60.1

cimcime81......................................... .....100.5

akrep33 .................................................6 3.5

samanyolu......................................... .....66.1

yarisci........................................... .........82

bambaskaben....................................... ..53.8 bu hafta izinli

hidennisko........................................ ......81.5

bennuu............................................ .......74

hatice27...................................................64.3

loliz..........................................................61.3

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLARa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

Son düzenleme:
tamam canim ekledim seni
arada gel konus yedin ictklerini
mutlaka pazartesi gunu kilo bildir
ogun gelemezsen onceden bana yaz su kadr kiloyum ,veya su zamn gircem diye ok

boyle yarisma olunca daha iyi motive olunuyo
insallah pazartesiye az vermis olursun
eeee nasilsin gorusmeyeli calisiyomuusn hala

artik calismiyorum canim.contratim bitti.calistigim yer en fazla iki sene contrat yapiyodu o yuzden yenilemediler.simdi butun gun evdeyim.islerimi bitirdikten sonra ya bilgisayar basina ya tv basina geciyom.hiç disari cikasim gelmiyo.evde rahatim yani.bebek konusunda hypofise adenome cikti bende onun tedavisi için hap kullaniyom.bu aradada kilolarimi vereyim dedim.bir buçuk aydirda bununla ugrasiyorum.iste 3.5 kilo anca verebildim.insallah yarismayla daha motiveli bir sekilde birazdaha hizli veririm.evde steperele egzersizler yapiyorum.havalar isinincada bisiklet kullancam.

merhaba arkadaşlar...bende kilolar yüzünden dertliyimsenağlama yazılarınızın çoğunu okudum.benide aranıza kabul eder:uhm:misiniz

artik calismiyorum canim.contratim bitti.calistigim yer en fazla iki sene contrat yapiyodu o yuzden yenilemediler.simdi butun gun evdeyim.islerimi bitirdikten sonra ya bilgisayar basina ya tv basina geciyom.hiç disari cikasim gelmiyo.evde rahatim yani.bebek konusunda hypofise adenome cikti bende onun tedavisi için hap kullaniyom.bu aradada kilolarimi vereyim dedim.bir buçuk aydirda bununla ugrasiyorum.iste 3.5 kilo anca verebildim.insallah yarismayla daha motiveli bir sekilde birazdaha hizli veririm.evde steperele egzersizler yapiyorum.havalar isinincada bisiklet kullancam.
hatice hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile3a.s.

selam kizlar,
bir sorum olacakti. bulgur lapasini da ayni pirinc lapasi seklinde mi yapiyorsunuz? 1 bardak bulgura 3 bardak su?
paylasirsaniz benimle cok sevinirim.

Back