• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydinnnnnn kizlarrr nasilsiniz bakem nasil gidiyo diyetler ,hadi bakalim gaza gelin pazartesiye az kaldi kim birinci olcakmis
ben birinci olcam diyeniniz varmi aranizda :)

9-16 subat arasi diyet yarismasinda olanlar​

sympathique.. .......................................57.2

myocean76.. ........................................ 56

dimplehawk........................................ ....60.7

whitehall......................................... ........72

adasu . .................................................. 72

kuzuzuzumbambino.... ............................71.8

aSkiTo............................................ ........77,6

GökyüzündeDans.... ...............................57

moonserose0 ..........................................61

cimcime81......................................... .....101.4

akrep33 .................................................. 66

samanyolu......................................... .....67,6

yarisci........................................... .........82

bambaskaben....................................... ..54.6

hidennisko........................................ .......82

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLARa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gitcem diye bana soyleyin degilse ,yarimaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

günaydın kıslar nasılsınız
löliz geçmiş olsun canım ucuz kurtulmuşsunuz
o minicik bebekleri allah özleme sempatiğe ve cimcimeye nasip etsin tabi diğer isteyen ve benim bilmediğim arkadaşlarımada tabiki sağlıklı nesiller için ve bir eğitimci olarak özlem hanım SİGARAYA SON
bu sabah diyet süt ile hazırlanmış 1 kase müsli yedim şimdide kahvemi içicem

canım çok sağol.aminnnnnnnnnnnnn.bi kilo vereyim oda olucak inşallah...a.s.

günaydın kızlar:teytey:

dün akşam benim için bir kabustu ne bulsam yemek istedim gözümün önünden cipsler kolalar geçti ve sanırım birazfazla kaçırdım hatta bu sabahta ekstradan 5 adet burçak bisküvi yedim.cokacimcoook
arkadaşlar enerjim tükeniyor lütfen yardım edin daha çok başındayım.....Çok üzgünüm çoook

güzelim naptın sen ya.yapma böyle.sen bu işe karar vermişsinbak ne güzel aramızdasın.valla ben şahsen acayip sabırsızlıkla bekliyorum kilo verip çizelgemi yenileyeceğim zamanı.o kadar güzel bi haz ki anlatamam.bak seninde var.sık dişini de çizelgeyi bitirelim işte..

canım sevinçten ağlayabilirim o kadar dua ettim bilemezsin ve bana umat oldun bi dahaki ay bende yaptırıcam tüp dr ön ilaçları verdi iki gündür dr lardayım kullanmaya başlıycam bu gece ama algılamam çok düştü sende benim için dua et şu sigarayıda biran önce bırakmalıyım nerden bulaştım bu illete bilmiyom hayatım muckkkkkkkkkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek:

:jeyyar:seni seni hic soylememistin birdahaki ay baslayacagini....coooookkk sevindim canim insallah birdahaki ay sende benim gibi hamileyim diye bir topik acarsin...tup bebek bolumunede yaz gidisatini kizlar cok guzel destek oluyor tedavi doneminde moral oluyor insana inan... diyet ne alemde tam gaz devammi???Şeniz

kızlar günaydın..
eklemek istiyorum ki diyetle beraber uykusuz geceler geciriyorum oğlum sayesinde :((

zayıflamama bi faydası olur mu ne dersiniz?? kaydirigubbakcemile3

yarın oğlumun diş bugdayı var
aşure dahil bi sürü mamişko yapıcam
beni motive edin noollluuurrrr yemeyeyiiiiimmm :utangac:

sempatikçim gelişmeler ne durumda
kayınpederin geldi mi
neler oldu

gelismeler yok cunku ayni
geldi ama ayni konusmuyo bende konusur beni alir zannediyodum ama yok
heralde oda bana kigin kimseyle samimi degilim sadece soylemi boylemi anlicagin kimse kimseyle konusmadi gelismede yo olmazda boyle mutsuz istemeye istemeye oturcam bu evde cunku kocada istemiyo ayrilmayi onunlada taristim
basimi alip gitmek istiyorum ,oyuzden kafam karmakarisik
sen nasilsin gorusmeyeli diyet ne alemde

:jeyyar:seni seni hic soylememistin birdahaki ay baslayacagini....coooookkk sevindim canim insallah birdahaki ay sende benim gibi hamileyim diye bir topik acarsin...tup bebek bolumunede yaz gidisatini kizlar cok guzel destek oluyor tedavi doneminde moral oluyor insana inan... diyet ne alemde tam gaz devammi???Şeniz

mehay canim nasilsin,iyisin degilmi moralinde cok iyi en sonunda aldin hediyeni
nekadarlikmis suan
bizim diyet aynen devam ediyo ,sen biraktin insallah bebek buyudukten sonra devam edersin sende

iyi günler herkeseee Şeniz

iyi gunler canim ya benim su cizelgemin yine tepesi cikmiyo sitede oluyo kopyaliyorum olmuyo canim sen bana bi daha yaparmisin ayni bunnun gibi
wg5701xg3333vm1pnzc3nzleg9.gif

gelismeler yok cunku ayni
geldi ama ayni konusmuyo bende konusur beni alir zannediyodum ama yok
heralde oda bana kigin kimseyle samimi degilim sadece soylemi boylemi anlicagin kimse kimseyle konusmadi gelismede yo olmazda boyle mutsuz istemeye istemeye oturcam bu evde cunku kocada istemiyo ayrilmayi onunlada taristim
basimi alip gitmek istiyorum ,oyuzden kafam karmakarisik
sen nasilsin gorusmeyeli diyet ne alemde

herşey eşinde bitiyor
tabi o da istemeyince herkesin işine geliyor
bunun üstüne yatıyorlar
ne diiim hayırlısı olsun hakkınızdaa a.s.

bana gelince ben iyiyim çok şükür a.s
diyette iyi haftaiçi haftasonunu telafiyle geçiyor
kısırdöngü iştee kaydirigubbakcemile3

herşey eşinde bitiyor
tabi o da istemeyince herkesin işine geliyor
bunun üstüne yatıyorlar
ne diiim hayırlısı olsun hakkınızdaa a.s.

bana gelince ben iyiyim çok şükür a.s
diyette iyi haftaiçi haftasonunu telafiyle geçiyor
kısırdöngü iştee kaydirigubbakcemile3

evet canim aynen oyle ,esim benden yana degil malesef ,beni sevdigini bile cok zaman zannetmiyorum bilmiyorum hayirlisi
bnde ayni pazarlari kaciriyorum ,nyse hafta icinde toparlarim diye ,sonucta toparlamak onemli bisekilde kilo veriyoruz dimi

güzelim naptın sen ya.yapma böyle.sen bu işe karar vermişsinbak ne güzel aramızdasın.valla ben şahsen acayip sabırsızlıkla bekliyorum kilo verip çizelgemi yenileyeceğim zamanı.o kadar güzel bi haz ki anlatamam.bak seninde var.sık dişini de çizelgeyi bitirelim işte..

:utangac:haklısın canım.bende farkındayım ama olur ya işte arada.merak etme toparladım ben durumu.sadece umduğumdan daha ağır gidiyor kilolar moralim bozuluyor.Çok üzgünüm çoook

Back