Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kafamçokkarıştıahada böleyim bendekafamçokkarıştıetrfa bakınıom duruomkaydirigubbakcemile3

isimleriniz ne benim çağlaŞeniz

ayy çok sevdim ben siziiiiii:Saruboceq:Şeniz

ßende dantel yapıyodum bıraktım şimdi delikafadulden
ßende sizi ilk konusmama ragmen çok sevdim canım :1hug:
ismim seyhan kaydirigubbakcemile2

Bende memnun oldum özlemcimmkaydirigubbakcemile5

seyhanımmmmm memnun oldumkaydirigubbakcemile5

ay ebnde böle ççok samimi geliverionuz banasositososito

ßende dantel yapıyodum bıraktım şimdi delikafadulden
ßende sizi ilk konusmama ragmen çok sevdim canım :1hug:
ismim seyhan kaydirigubbakcemile2

buda benden bender örgu yapıodum bıraktım esım bı uyanırda bu saatte benı ayakta gorurse oda basıma corap örücek heralde :))

naniknanikbizde eniştenin başına bir üşürürüz sen nasıl karışıon özloşa ie şaşıkalır odakaydirigubbakcemile3

dimi kıs seyhanımhihoyyytŞeniz

o korkmaz öyle seylerden hehehehe
biz onu korkuturuz özloş kıskaydirigubbakcemile3tepesine binerim onun det saana nasıl karışır

ama bebiş için sana kızabilirim bebişe yazık :1closedeyes:uykusuz kalma tatlım:1rolleyes:

seyhanımmmmm nire kayboldun şekerimnaniknanik

yavrum be bebısım yok malesef onun ıcın kılo vermek ıstıyorum zati tedavı goruyorum ben

yavrum be bebısım yok malesef onun ıcın kılo vermek ıstıyorum zati tedavı goruyorum ben

inşllah allahım sana hayırlı mı hayırlı tatlımı tatlı bir bebiş nasip eder elimi açtımdua ediveriom sana valaha

:CüvCüv:özloş yakında böle olur inşllah ama allah herşeyin hayırlısını nasip etsin sana hayatımŞeniz

bir yere gitme kıs seni arıom sabahtandırkaydirigubbakcemile3Şeniz

bende yatcamm kaydirigubbakcemile3

buradayız özloşcumŞeniz

kıs şekercim dur bekle hep beraber gidelimkaydirigubbakcemile3

ay aynı anda uykumuz geldi 3 ümüzündekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…