• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tamam hadi gidiverioz seyhanım gitti zate öpüom onu yinede ŞenizŞeniz

senide öpüorum hayatım kocaaman hemde..ii geceler tatlı rüyalar özloşumŞenizyrn görüşürzkaydirigubbakcemile4

ölürüm canım kader arkadaşım benimmmmm mucuk kıs sen gittiydin ya demin bak görüonmu dayanamdı geldi
kaydirigubbakcemile4

optm sızı sabah topıctekıler gelıpte alakasız konuları gorunce kızıcaklar bıze hehehe

gnydın kızlar ben bgnde evde yokum çıkıcam dün felaket kaçırdım hop tartıda hemen 1 kilo fazla gösterdi neyse bgn dengelerim yarın tkrar önceki kilomu görürüm çok gıcık bişi o kadar uğraş ver bi kaçır hemen 1 kilo fazla görün

sempatikçim yarın okul açılıyo amlum ben kilo mu geç bildirecem okuldan sonra belki kocişle dra gideriz hbrin olsun ve bu hafta işlerim olabilir belki bu haftaki yarışa katılamayabilirim
ama katılamzsam hbr veririm drun söliceği şeye bağlı

sempatigim takimdan diskalifiye edilmissin moralini bozma hic..inan bunlar isin formalitesi sen isteyince takimsizda zayiflarsin takimdakilermi zayiflatiyordu zaten seni ne varsa sende var...bosver takma kafana burdada cok guzel zayifliyorsun gordugum kadariyla ustelik daha iyi motive oluyorsun diyetine...uzulme lutfen....

sempatigim takimdan diskalifiye edilmissin moralini bozma hic..inan bunlar isin formalitesi sen isteyince takimsizda zayiflarsin takimdakilermi zayiflatiyordu zaten seni ne varsa sende var...bosver takma kafana burdada cok guzel zayifliyorsun gordugum kadariyla ustelik daha iyi motive oluyorsun diyetine...uzulme lutfen....

ay canim benim hosgeldin ya gozlerimiz yollarda kaldi nerelerdesin msj yazdik cevap yazmadin sonuc ne diye gerci bellimi bilmem
evet canim aynne takimdan kovulduk:çok üzgünüm:
aslinda her hafta bir kilo veriyorum ,ama sadece paylasdimda fazla bulunmiyorum diye, bide buraya fazla takilinca sonuc boyle oldu
orda bikac kisiyi taniyom fazla nete giremiyoum ,burdada hep tanidiklar olunca bboyle oldu neyse canim ogun moralim bozuldu gecti
dedigin gibi oneli olan kendi verebilmem ,ve burdaki yarisma var zaten burasi benim icin daha iyi iyi gidiyo diyetim yavas yavas gidiyo babakkalim varabilcekmiyim mutlu sona
sen ne yaptin fazla yapamadin heralde suan kilo durumun ne vermesende almasaydin bari

2 -9 subat arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique...................................58

myocean76.....................................56

dimplehawk.....................................61, 3

whitehall......................................... .72

adasu .............................................72.3

periza............................................ ..81.8

kuzuzuzumbambino..........................72.4

aSkiTo............................................ .78.6

GökyüzündeDans..............................59

moonserose0.....................................61

cimcime81........................................1 01,7

Miiracle.......................................... ...58

akrep33 ............................................67

maki ...............................................78

löliz ................................................62

listemiz aralarda kaybolmasina.s.

pazartesi aksama kadar kilo bildirimi yapmayani o hafta listeye almayacagim ona gore kizlar ,bana mutlaka neden gelemeyeceginizi su zaman gelecegiizi soyleyin haberim olsun :oklava:

Back