• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤Zayıflama Kampı ❤

Kusura bakmayın Allah ilk günden diyeti sınadı diyelim dün bazı eksikler birazda yürüyüş olur dedim alışverişe çıktım öglen öğünüm ve ara öğünüm dışarda denk geldi atlatım eve geldim eşim abisinde (aynı apatmanda oturuyoruz )sende gel yemeğe denildi meçbur gitmek zorunda kaldım sıkıntsız atlattım çok şükür .:KK59::sampiyon:

Dünkü öglen ve akşam yemeğim
Öğlen
Dışarıda en uygun
1 Kase mercimek çorbası (üzerine yaglı sos döktürmedim)
1 tabak salata
2 dilim ekmek
Ara biraz fazla dolaşmış olmalıyım başım çok döndü midem bulandı kalbim deli gibi çarptı Meyve arasıydı bende buna en yakın çevremde taze sıkılmış portakal suyu vardı
Biraz içmek zorunda kaldım diyelim
Akşam yemeği
4 yemek kaşığı etini ve suyunu koymadım kuru fasülye
4-5 küçük kuru etli kuru dolma
Yoğurtlu soğuk çorbanın sadece yogurdunu yedim ve salata
Yatmadan sütün vardı onuda şu meyve suyundan dolayı cıkardim

1 günü daha geride biraktım hadi limonlu suyla günü selamlayalım günaydın :KK37:

Aslında korkman da iyi olur ona göre önlem alırsın belki:) mesela ayaklarını sıcak tut, gaz yapan şeyler yeme birkaç gün. İnşallah senin bu kadarla sınırlı kalır.
Canım dünkü sınır biraz mide bulatısı başdönmesi kalbim carptısı ile kaldı ben bunu birazda yorgunluğa bahane buldum dün bütün islerimi dışarı çıkmışken bitireyim dedim ondan çok dolandım
Gazın babasını yedim :KK48:Kuru fasülye:KK17: gaz felan yapmadı bende :110:

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim kusura bakma dün yorgunluk ele gecirdi beni akşam yapamadım bugün yaparım hata eğer vakitim olursa resimli atarım
Gunaydin
Olur canim resminide tarifide yaz oluyymu :)))
Bende şeker ilaci kullaniyorum o bulanti kalp carpintisi sinir falann hep ilacin yan etkileri malesef ama zayifladikca o hastaliklar düzelir o ilacida birakirsinn..

Gunaydin
Olur canim resminide tarifide yaz oluyymu :)))
Bende şeker ilaci kullaniyorum o bulanti kalp carpintisi sinir falann hep ilacin yan etkileri malesef ama zayifladikca o hastaliklar düzelir o ilacida birakirsinn..
Tamam canım :KK19: akşama doğru yaparim bunu bir gece bekletip sabaha içmemiz lazım başka konu açarım tarifi kaybetmemiş oluruz burayada linki atarım :KK66: ilaça yeni başladım moralimde bozuldu genetik yatkınlıktan dolayı pek yan etkilerini anlayamıyorum galiba :işsiz:
İnşallah :spor:hepberaber sağlıkla zayıflayalım :KK19:

Canım dünkü sınır biraz mide bulatısı başdönmesi kalbim carptısı ile kaldı ben bunu birazda yorgunluğa bahane buldum dün bütün islerimi dışarı çıkmışken bitireyim dedim ondan çok dolandım
Gazın babasını yedim :KK48:Kuru fasülye:KK17: gaz felan yapmadı bende :110:

Kuru fasulye mi :D ay neyse bir sey olmamıs sevindim canım birkaç gün sonra bu ufak tefek olan yan etkiler de gecer bunye alışınca.
Bende de dün bir sey olmadı. Ama suan sanki ishal olcak gibiyim. Bugun ikinci günü içcem kahvaltıdan sonra. İnşallah benimde böyle kalır da bu sefer devam edebilirim.

İştahsızlık yaptı mı sende?

Kuru fasulye mi :KK70: ay neyse bir sey olmamıs sevindim canım birkaç gün sonra bu ufak tefek olan yan etkiler de gecer bunye alışınca.
Bende de dün bir sey olmadı. Ama suan sanki ishal olcak gibiyim. Bugun ikinci günü içcem kahvaltıdan sonra. İnşallah benimde böyle kalır da bu sefer devam edebilirim.

İştahsızlık yaptı mı sende?
:KK70:Benim dünkü hissetiğim şeyse başdönmesi mide bulantısı biraz çarpıntı agız kuruluğu baş agrısı ama portakal sunu içince kendime geldim diyebilirim :KK50:
Benim şuan midem bulanıyor dolasıyla iştahta kesildi :kusmuk:bu smeylide hiç sevmiyorum:110:
Baķ bana doktor yemekten 20 25 dakkika arası ilacını al dedi sana bu uyarıyı yaptımı o_O

20170420_092319.jpg

Buda 1600 kalorilik diyet listem

merhaba kızlar ben de 78 kg yum..yeme bozukluğum yüzünden sanırım kesinlikle var terapiye başladım yine.durmadan bişeyler yiyorum.diyetisyene bile tonla para verdim şu meşhur ecenin diyetisyenine gittim ama yine işe yaramadı.listeye falan uyamıyorum..artık ne yapmam gerek onu o kadar iyi öğrendim ki kimseye ihtiyacım yok aslında..ama yine de sürekli bahane sürekli aynı kısır döngü.

:KK70:Benim dünkü hissetiğim şeyse başdönmesi mide bulantısı biraz çarpıntı agız kuruluğu baş agrısı ama portakal sunu içince kendime geldim diyebilirim :KK50:
Benim şuan midem bulanıyor dolasıyla iştahta kesildi :kusmuk:bu smeylide hiç sevmiyorum:110:
Baķ bana doktor yemekten 20 25 dakkika arası ilacını al dedi sana bu uyarıyı yaptımı o_O

Ay hiç hatırlamıyorum canım ne dediğini. 1 sene oldu cunku unuttum, 1 senedir yatıyo hap evde:KK48:
Tok karnına dediği aklımda sadece.

merhaba kızlar ben de 78 kg yum..yeme bozukluğum yüzünden sanırım kesinlikle var terapiye başladım yine.durmadan bişeyler yiyorum.diyetisyene bile tonla para verdim şu meşhur ecenin diyetisyenine gittim ama yine işe yaramadı.listeye falan uyamıyorum..artık ne yapmam gerek onu o kadar iyi öğrendim ki kimseye ihtiyacım yok aslında..ama yine de sürekli bahane sürekli aynı kısır döngü.

Ay ecenin diyetisyenini hiç beğenmiyordum ben ya ecenin yediklerinden anladıgım kadarıyla çoookk az veriyordu. O kadar az yesem zaten zayıflarım

bende matofin kullanıyorum bende kabızlık yaptı başdönmesi başagrısıda var midem bulanıyor ama alıştım galiba 10 gün oldu başlayalı

Benimki de tam tersi ishal. 10 gündür kullanıyorsun iştahın nasıl?

Ay valla yavastan mide bulantısı ve ishal basladı ama hala yesem dünyayı yerim

Ay hiç hatırlamıyorum canım ne dediğini. 1 sene oldu cunku unuttum, 1 senedir yatıyo hap evde:KK48:
Tok karnına dediği aklımda sadece.

Ay ecenin diyetisyenini hiç beğenmiyordum ben ya ecenin yediklerinden anladıgım kadarıyla çoookk az veriyordu. O kadar az yesem zaten zayıflarım

Benimki de tam tersi ishal. 10 gündür kullanıyorsun iştahın nasıl?

evet aynen öyle az dan ziyade sürekli aynı şeyleri veriyor.seçenekler çok az..ve 700 lira verdim 2 görüşme için düşün :)

Back