67 kg muuuuuu ağlamak istiyorumSelam hanımlar ben 28 yaşında bir çocuk annesi bir öğretmenim. Sabah tartıldım 67.600 gram çıktım. Gelin hep birlikte zayıflayalım birlikten kuvvet doğar. Gün içinde yediklerimizi, içtiklerimizi ,yağ yakıcı tariflerimizi fotoğraflı bir şekilde paylaşalım. Bir haftanın sonunda tartılıp kaç kiloya düşeceğiz bakalım.
Ben evlendiğimde 58 kiloydum hamilelikte 72 kiloya çıktım. 3 yılda 67 kiloya düşebildim sadece hiç iradeli davranmadım en büyük zaafım tatlılar67 kg muuuuuu ağlamak istiyorumen son evlendiğimde 68 kg . Doğum yaptım hala veremedim aslında uğraşmadım desem yeridir .94 e kadar çıkmıştım . 85 e düştüm geçen ay bu ay yine aldım tartılmadım ama 88 olmuşumdur . Bugün bende başladım kendimce 11 de kahvaltı yaptım
—2 yumurtalı 1 domatesli menemen yaptım oğlumla ortaklaşa yedik
—salatalık
—1 dilim ezine peynir
—şekersiz çay(Allahtan şeker kullanmıyorum )
14-00
—sade tarçınlı Türk kahvesi
—küçük şeftali
—4 badem 4 kaju Ve bol su
Araştırdığım kadarıyla sağlıklı şekerlerin yanında sağlıklı yağlar da alınması gerekiyormuş ki kas dan kilo kaybetmemek için. Yansın yağlarrrr
Evet evet olur :)) bende çok pasif davrandım aslında . Benim tatlı değil de abur cubur bütün derdim . Eşimde tam tersi asla abır cubur sevmezBen evlendiğimde 58 kiloydum hamilelikte 72 kiloya çıktım. 3 yılda 67 kiloya düşebildim sadece hiç iradeli davranmadım en büyük zaafım tatlılarHer gün bu şekilde paylaşımda bulunalım birbirimize destek ve motive oluruz ☺
Ben de 2.çocuğu düşünüyorum bu aralar ne tesadüf ve ben de hamile kalana kadar ne kadar kilo versem kârdır gözüyle bakıyorum . Valla bende kız istiyorum bakalım nasip oğlanlar çok haylaz oluyor oğlum 4 yıldır beni bitirdiEvet evet olur :)) bende çok pasif davrandım aslında . Benim tatlı değil de abur cubur bütün derdim . Eşimde tam tersi asla abır cubur sevmezama artık dikkat ettmm gerekiyor . Kaynanam mide ameliyatı oldu 130 kg dan 94 e düştü . Kıskanmıyor değilim . Bende istiyorum ama dedim şimdi 70 e kadar düşsem 2. Çocuğu yapıp sonrasında olsam kökten çözüm . 2 tane sağlıklı evladım olsun yeter birde kız olsa tadından yenmez
Yaşları aynıBen de 2.çocuğu düşünüyorum bu aralar ne tesadüf ve ben de hamile kalana kadar ne kadar kilo versem kârdır gözüyle bakıyorum . Valla bende kız istiyorum bakalım nasip oğlanlar çok haylaz oluyor oğlum 4 yıldır beni bitirdi
Merhaba gelincik :)) kız ben 2 aydır diyet ve spor yapıyorum pcos olduğum için çok zor veriyorum çok çok nadir serbestim oluyor tabi . 2 ayda 9 kilo verdim herşeyi yiyip kısmayarak ama spor yapıyorum her akşam 1 saat