• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama bandıyla 1haftada 3 kilo verdimmmmmmmm

melekpamukipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
119
35
48
Zayıflamak için denemediğim şey kalmamışken, iş yerinden birinin günden güne zayıfladığını görünce çok sinirleniyordum:47: meğer sırrı bantmış. hiç spor yapmadan aç kalmadan zayıflıyorummmmmmm:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: zayıflamak isteyenlere duyurulurr:10::10: Günde 3saat yürüyordum nerdeyse aç duruyordum ama ayda en fazla yarı kilo veya 1 kilo. bu ürün gerçekten işe yarıyor:16:

:106: Birazdaha açıklayıcı anlatırmısın canım ne bandı bu gerçekten işe yarıyorsa eğer hemen gidip alıcam :34:

:106: Birazdaha açıklayıcı anlatırmısın canım ne bandı bu gerçekten işe yarıyorsa eğer hemen gidip alıcam :34:

canım diyetmax diye bi ürün, internetten sipariş verdim. istersen ordaki yorumları da oku. sadece bantı yapıştırıyorsun ve bazı yasak yiyecekler var mesela, unlu gıdalar, çikolata, baklagiller falan. Ama onun dışında kızartma kebap et peynir herşeyi sınırsız yeme hakkın var. Çok enteresan yani. Eğer kullanmaya karar verirsen yardımcı olurum, ezberledim çünkü yasak ve serbest olan herşeyi:46:

canım diyetmax diye bi ürün, internetten sipariş verdim. istersen ordaki yorumları da oku. sadece bantı yapıştırıyorsun ve bazı yasak yiyecekler var mesela, unlu gıdalar, çikolata, baklagiller falan. Ama onun dışında kızartma kebap et peynir herşeyi sınırsız yeme hakkın var. Çok enteresan yani. Eğer kullanmaya karar verirsen yardımcı olurum, ezberledim çünkü yasak ve serbest olan herşeyi:46:

teşşekürler canm araştırayım bi :)

Bende yara bandından biraz büyük bitkisel bir bant denemiştim ama bende hiç işe yaramadı yani birde düşüveriyordu :)

ben zayıflama bandının rolünü anlayamadım, eğer çukulata hamur işi kurubaklagil yeme diyorsa ki bence meyve ve şekeri de kısıtlıyordur bu bant ne işe yarıyor? dukan yaparak zayıfalamayı biz kendimiz bilmiyoruz muyuz?

Bende yara bandından biraz büyük bitkisel bir bant denemiştim ama bende hiç işe yaramadı yani birde düşüveriyordu :)
eczacı bir arkadaşım kullandı, eczanelerinde satılmamış kalmış. ha bre bişeyler yiyordu hayırdır senin bant işe yaramadı mı diye sorunca da gülerek bantını sıvazlıyor
-benim bantım vaaaaaar bana bişey olmaz :) diyordu.
sonuç olarak insanı yemeye bile teşvik eden bir yöntem

Daha neler görücez bantı kendimde almamıştım ben annem almış merak edip. Bir bantla zayıflansaydı keşke :)

Back